7

За затвора

преди 9 години

Той защо не поиска да се отстрани и ББ, които като министър председател раздава присъди

6

Sunny ray

преди 9 години

Добре че има все още хора с оцеляла съвест като г-н Цацаров, които да прилагат законовите мерки за закононарушенията, извършени от служители на съдебната система и от властта, но на беззаконните хора никой не може да им угоди и все ще пишат извратени и срамни коментари за да опюят дори и малкото хора,които си вършат съвестно работата. Сайтът на днес. бг би трябвало да спре нецензурни, цинични и отвратителни коментари срещу който и да е гржданин на Бг, и още повече срещу добрите управляващи.

5

Стършел

преди 9 години

Даааа,...Не било кит, а обикновенна цаца и то червива.

4

Нови Затвори 2015

преди 9 години

Цацароооов Цацаров! Поръчай си едно проучване на общ. мнение какъв ти е рейтинга! Знаем че е добре да си в добри отношения и с престъпния свят и с обществото, но в случая единствено престъпността се радва от тебе. Пфуу, и Румъния ни показа как тават нещата, тук Азия ли е Африка ли е , не е ясно още.

3

Анонимен

преди 9 години

Да бяха само Червеите, с мед да я намажеш.

2

адвокат

преди 9 години

Тая Владимира Янева излезе много долна жена . Уж беше приятелка на семейството на Цветанов, а го предаде и го осъдиха. Ама за ортодоксалния комунист-социалист-социалдемократ Александър Томов няма присъда , той бил чист като херувимче. Айде сега да видиш как е като те прекараха да подпишеш за червеите .

1

?!?

преди 9 години

Гнили ябълки, миризливи сливи какви ли още джибри има там? Лошото е, че българският съд е слаба ракия!