21

Анонимен

преди 9 години

ПФ паричен фонд не са никакви патриоти, а *** и вече се продадоха

20

Анонимен

преди 9 години

Патриот е - душа дава за наука, за свобода; но не свойта душа, братя, а душата на народа!

19

Чукча читател

преди 9 години

Менда и Йорданова само Йордан Цонев може да ги задмине по наглост и безочие. За настоящия министър на финансите няма да коментирам, то се вижда ясно отстрани и с не въоръжено око.

18

Белкачанов

преди 9 години

"Патриотите нито се купуват, нито се продават!" Каракачанче, утре, Петък, 20.02.2015 г, ще се разбере.Да не кажете "Да!" в един глас! Е, то ще бъде в името на България, де! То, в нейно име, милата, колко глупости правим от 25 г. насам!!!!Онзи, дето е написал "Народе????", ако се обърне в незнайния си гроб, свят ще му се завие от ПАТРИОТИ.

17

кк

преди 9 години

"Според нея не е ясно защо от АБВ се обявиха против заема, след като в програма на партията е заложено вдигане на пенсиите и отпускане на коледни и великденски добавки." - става въпрос за Менда Стоянова.Ама, чекай, бе госпожа! За какви пенсии и коледни добавки говорим, *** како?Нали милионите щеше да се харчат за други работи, ***? Там, нящо за вънкашен дълг говорихте, едни сложни думи като рефинансиране...Ама, ни са оплитайте така, бе, управници!!!!

16

Анонимен

преди 9 години

На този *** не вярвам и една дума.

15

Kondor

преди 9 години

Каракачанов, всички се продавате и купувате, нема вече балъци дето да ви верват, както и знаем, че всички в парламента сте си приятелчето, което ви прави всички еднакво отговорни за всичко случващо се тук! В частност, аз не виждам измамник, крадец и лъжец като теб какво прави в парламента, при положение, че прави това, което изброих най-добре!

14

до 13

преди 9 години

Колко взимаш, на час или на писание да пишеш тези глупости. На всички е ясно, че Буда, Тиквата, Доцента от Банкя и т.н. станал за посмешище на цяла България и Европа е най-корумпирания премиер натресъл се на най-бедния и ограбен народ в Европа. Имай малко срам!!!

13

Анонимен

преди 9 години

Кой купува куха лейка, като теб, бе? *** ти, Каракачанов, си ужасно некомпетентен. Като не разбираш кой крив, кой прав, питай, бе! Питай, например, Муравей Радев. Ще ти го обясни с малко думи и дори ти ще го разбереш.

12

Анонимен

преди 9 години

Мутрата е най-големия крадец в тая държава на него ли да ги дадем тия 16 милиарда? Помним първия му мандат.

11

Анонимен

преди 9 години

Като не се продавате xайде да ви видим как ще гласувате. То само с прикадки не става.

10

Анонимен

преди 9 години

Може и да фалираме,но по добре лие троината, хунтата да го вземат заема от 16 милиярда и да го съсипят по обръчи от фирми Боико е прав сте отстъпим на други даго вземат,ако сте съгласни.Поне сме сигорни че Борисов няма да допусне разжиставането и кражби на средства.Разберете го за винаги че само ГЕРБ е истинският бетонирън пър на Българя към демокрацята свободата и оправянето на Родината ни няма друг път товае единственият.Начело със Министър Председателят Боико Методиев Борисов жив и по здрав дае амин.

9

Анонимен

преди 9 години

Е тоя хубавец само с далавери се занимава ако не знаете

8

Анонимен

преди 9 години

Каквии патриоти сте бееее народаааа умираааааа

7

Патриот

преди 9 години

Патриотите нито се купуват, нито се продават само подаръци приемат и то в зелено и в Швейцарски банки

6

Ел Коменданте

преди 9 години

- Да се затворят всички джамии в села,където няма църкви.- Да се осигурят патрули и бързи ефективни присъди за крадци и биещи самотни възрастни хора- Да се даде право на хората да се защитават в дома си,а не първо да ги гръмнат пък после да отвърнеЕто няколко предложения , не само към патриотите,а към всички партии !

5

Анонимен

преди 9 години

Повечето от вас пишещите вероятно не знаят историята на този лаф, така че ще ви го напиша. Словосъчетанието идва от Никарагуа и има следния оригинален текст: "Синовете на Сандино нито се купуват, нито се предават, нито се продават". Дори и в този лаф Каракачанов е плагиатствал. Този Паричен фонд досега няма нито една своя идея, нито едно предложение, което да идва родено от тях. Вземат всичко от платформите на другите партии и го изкарват като своя идея. Абсолютни ***.

4

Хр.Ботев

преди 9 години

Патриот, душа си дава, но не своята а тази на Народа.

3

Анонимен

преди 9 години

Пффффф...

2

Анонимен

преди 9 години

..Ние в ПФ нито се купуваме, нито се продавамеХа-ха-ха!Кои бе? Вие от ПФФФФФФ... ли бе?