6

Анонимен

преди 9 години

Хахаха, е явно в цивилизованите страни така се прави!

5

Пешко

преди 9 години

Ами налага се да им го нарисуват, щото тая водка им е поизгладила мозъчетата

4

Анонимен

преди 9 години

"Вземането на подкуп се наказва с ...... /чл. .....ал....... от НК./"Колко трябва да си ***, че да не можеш да го разбереш и да трябва да ти го нарисуват???? И това се отнася за длъжностни лица на високи позиции. Представям си тези на ниски позиции. Баси тъпите овце.

3

хаха

преди 9 години

Ами брошурите за безопасността по самолетите не са ли пак комикси, понеже са рисувани и е обяснено като за ***, как да се действа при аварийна ситуация.1 и 2 , а вероятно и още много като вас ще си изсерта русофобията, чрез коменари потази обикновена образователна новина..Жалки сте гупаци.

2

хаха

преди 9 години

1 и 2 ***.С каква цел мислите е използван Попай по време на втората световна война.Мислите ли, че анимационните филмчета рпедназначени за закоравелите военни готови да убиват фашисти в Нормандия, си допадат взаимно с героите от анимационният филм.Едно е комикс, друго е детски анимационен филм нали??А мислите ли, че комиксите, които се продават днешно време в сащ за по 300-400 долара от книжарницата са предназначени за деца....

1

:)

преди 9 години

Вместо да се подигравате на руснаците, погледнете положението в БГ-то. Никак не е розово. Най-добре ще е и в България да започне такава кампания.