151

carlos juan

преди 8 години

Здравейте, вие сте финансово хендикап? Имате ли ниска кредитен рейтинг и имате затруднения да получат заем от местни банки и други финансови институции? Имате нужда от заем или финансиране по някаква причина, като например: личен заем, бизнес експанзия, Предприемачество и образование, консолидиране на дълг, твърди парични заеми. Тук е решениято на своите problem.We предлагат кредити на клиенти от цял свят широк @ 2% лихва за отпускане отмени. Изпратете ни имейл на адрес: (FERNANDOCARLOSJUAN***gmai

150

Meryl Heitinga

преди 8 години

Имате ли нужда от финансиране?Имате ли нужда от бизнес или личен заем?За повече информация, контакти Email: (financialassuranceloans***gmail, financialassuranceloans***accountant)

149

Eco Teck Company

преди 8 години

Имате ли нужда от спешен заем за финансиране на вашия бизнес или в друга цел? ние сме сертифицирани и легитимна и международно лицензирана заем заемодателя Ние предлагаме кредити на фирмите посредници, фирми и граждани на достъпна лихвен процент от 2%, това може да бъде краткосрочен или дългосрочен план заем или дори и ако имате лоша кредитна, Ние ще обработим заем, веднага след като получим Вашата заявка. ние сме независима финансова институция. В момента има изградена отлична репутация през годините в предоставянето на различни видове кредити на хиляди наши клиенти. Ние предлагаме гарантиран

148

philipken

преди 8 години

Здравейте .Аз съм г-н Филип Кен частен кредитор заем , който дава живот на времетовъзможност заем за частни лица , фирми бизнес , застраховка и т.н. Възможноможете във всеки финансово затруднение или се нуждаят от заем, за да инвестират или да винужда от заем, за да плати сметките си търсят не се колебайте , тъй като ние сме тук, за да се направивсичките си финансови проблеми е нещо от миналото . Ние предлагаме всички видовезаем във всяка валута деноминация със ставка от 2% , без предварително заплащане.Искам да използвам тази велика среда , за да знаете , че ние сме готови даВ

147

okowa

преди 8 години

Здравейте,Това е да се информира широката общественост, че г-жа Grace Okowa, частен заем заемодателят има отвори финансова възможност за всеки, който се нуждае от никаква финансова помощ. Ние даваме заем при 2% лихва за физически лица, фирми и компании по ясен и разбираем срокове и условия. свържете се с нас днес, по електронна поща на адрес: (embassyloanfirm@ gmail. com)

146

jane.alison.71

преди 9 години

Здравейте, аз съм г-жа Джейн Алисън, частен кредитор заем, който дава живот времеви възможности заеми. Имате ли нужда от спешен заем, за да изчисти дълговете си или имате нужда от капитал заем за подобряване на вашия бизнес? сте били отхвърлени от банки и други финансови институции? Имате ли нужда от консолидация заем или ипотека? Търсене по не повече, тъй като ние сме тук, за да направи всички ваши финансови проблеми е нещо от миналото. Ние кредитни фондове към частни лица, нуждаещи се от финан

145

antiES

преди 9 години

егати наглеците,за един милиард ,който искаше да изтегли Орешарски ореваха орталъка,а сега 16 ще ми теглят *** им с *** долни

144

Анонимен

преди 9 години

16 милиарда - 240 депутата. сметката показва, че ако си ги спестят от банички, няма нужда да взима държавата дълг. да се бръкнат те!

143

докога бе говеда?

преди 9 години

в този омагьосан кръг? теглите заем, за да плащате на едни долни хрантутници, наречени държавна администрация. ами няма да стане! във всяка нормална държава, когато бизнесът се свива, се съкращава администрацията, у нас я увеличавате! няма как малка фирма с 5 човека, да храни средно 3 държавни администратори - данъчен, общинар и контрольор. няма как и 5000 човека да бъхтят по релсите на бдж, а 4000 да стоят на топло и да получават пари от дружество на загуба. писна ни и ще хващаме сопите!

142

Аном ???????????????

преди 9 години

До baihuiАко може на кирилица моля.Тука се борим за национални и морални ценности на България!

141

Аном ???????????????

преди 9 години

До НаивенКакво ти дреме за този ***?

140

Аном ???????????????

преди 9 години

Направете всичко възможно всички ползващи социални мрежи и интернет като цяло да се обединиме и да приключим веднъж за винаги с този въпрос.Аз лично гарантирам и ако трябва ще докажа че не съм от нито една партийна организация.И се пазете от подкупните партийници.Да не стане като миналите пътове, сумати подкупени стачкуващи!

139

Наивен

преди 9 години

а КЪДЕ Е мЕСТАН ???

138

Аном ???????????????

преди 9 години

Майтапа на страна.Неделя всички на мегдана.Време е да кажем каквото е нужно на точното място!

137

Аном ???????????????

преди 9 години

Този път предлагам за гласуване стачките да са в Банкч, адреса се знае!

136

Аном ???????????????

преди 9 години

Не стига само оставка.Затвор и заточение!Тези *** нали вече ги свалихме по този начин, и пак се върнаха.Къде е Прокураторията?????

135

анонимен

преди 9 години

Борисов вчера го чух да казва,откъде щял да намери пари ако не теглил дълг.Имам решение хващате се за ръце с Цеца-секса както в детската градина и от приятелче на приятелче правите разследване кой окраде евровондовете.Конфискувате незаконопритежаваните доходи и с тях ще управите дълга на България без да се налага да теглим заем за покриване на откраднатото.Вие там се знаете просто се иска мъжественост.

134

АПЕЛ

преди 9 години

ЗА ЧИСТА И СВЯТА РЕПУБЛИКА/ОСТАВКА НА ПРОДАЖНОТО ПРАВИТЕЛСТВО И СВИКВАНЕ НА ИЗБОРИ ЗА ВЕЛИКО НАРОДНО СЪБРАНИЕ И ЗАЕДНО С ИЗБОРИТЕ И РЕФЕРЕНДУМ ЗА ИЗЛИЗАНЕ НА БЪЛГАРИЯ ОТ ЦИОНИСТКИТЕ ЕС И НАТО.В ИМЕТО НА БЪДЕЩЕТО НА ДЕЦАТА НИ , ДА СИ ВЪРНЕМ ДЪРЖАВАТА И ДОСТОЙНСТВОТО В НЕДЕЛЯ ВСИЧКИ НА ПЛОЩАДА !

133

Аном ???????????????

преди 9 години

Веднага да сезстановят тухларните!Всеки един депутат по 80 дни!Специално за Бойко 120 дни.Който е бил наказван в тухларна знае за какво иде реч.Кой не знае да пита!

132

Анонимен

преди 9 години

До АнонименНякой да е уведомил народа за това.ЗАТВОР ЗА ВСИЧКИ