10

Анонимен

преди 9 години

Нема по-нагло същество от краварят! Не стига, че те организираха тази братоубийствена война, а и се правят на невинни. Русия им била виновна, те никога не са виновни!!!

9

Анонимен

преди 9 години

И нека лицемерието започне сега. Нато се н.раха като видяха, че наемниците им станаха на пушечно месо и сега изведнъж ,,заобичаха" мира. Това да не са ви бушмените от Африка, който да бомбите с уран

8

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 9каква територия на Мечката в Украйна?Едно време след ВСВ Мечката се разхождаше из Цяла Източна Европа ,но Злия Сам я прибра в новата и по тясна бърлога,ще се справи исега Чичо Сам ..оставил е Мечока да вилнее в некакви незначителни 500 кв.км .докатосе изтощи иизгладнее,лошото е че Бърлогата след това упражнение може да се свиеоще повече!

7

n

преди 9 години

Ситуацията е много тегава. *** не зачита никакви споразумения на хартия, лъже и нарушава безогледно всякакви примирия. От друга страна не може да бъде заставен да кротува, с помощта на военна сила, защото има ядрени бомби, хлопа му дъската, а и не дава пукната пара за човешките животи. Дано Западът успее да измисли някаква стратегия! Най-вероятно трябва да се засилят икономическите санкции, така че руснаците да се разбунтуват от глад и да свалят ***.

6

Анонимен

преди 9 години

И защо се отказаxа да пращат оръжие? До вчера всяка втора приказка веше, че ще пращат. Но смятали да провеждат учения в Източна Европа. С други думи утре могат да ни дойдат тука 5000 военни и да си провеждат учението. И това ако не е окупация, не знам как се нарича.

5

Анонимен

преди 9 години

До Само такаДокато се подготвят......няма как да стане,нали до сега се бяха подготвили.зРуската мечка се е събудила и тежко на американската крава,която наруши територията на мечката,трябва да си седи в обора..

4

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 1и колко от нашите се изтрепаха бре Ушанков?Изтрепахте се вие да тролите за Жужин!

3

'!'

преди 9 години

А чиститу ! Сега ли разбра ? Ти събуди мечката от бърлогата и а после...

2

Само така

преди 9 години

приспивайте Жужин,че няма да пращате ,а вие си знаете работата!както Жужин изпраща нелегално изведнъж вкарайте оръжия легално..за това се изисква време и затова тупкайтетопката и величайте Шефа на Бензиностанцията,докато всичко се подготви и го изненадатенеприятно !

1

Анонимен

преди 9 години

Ако им изпращат от тези парашути, които изпратиха и на нас, значи искат да ги изтрепят. Защото не работеха.