11

Анонимен

преди 9 години

То така се почва!!!!!!Хората непрекъснато искат промяна без значение дали е за добро или за лоша :DТъй, че щом се е почнал процеса е само въпрос на време да се осъществи!

10

Анонимен

преди 9 години

ей комунистите в 21 век сме хората махат граници и правят общти пазари , вие пак огради в чугунените глави, червени крадливи *** и то само няколко милионера от ДС библиотекари да крадат

9

Az

преди 9 години

До Анонимен По света има демократи разбира се, но Вие не сте от тях. Вие сте пребоядисани комунисти, деца на активни борци и партийни членове. Точно вие, децата на комунистическия елит бяхте първите, които хукнаха да учат на запад, а тези които нямаха пари зубреха в езикови гимназии с надеждата да хукнат и те някой ден натам. И това защото рахатлъка ви се разтури, щото трябва да поработите и а за пари и фес слагате. Сигурен съм че си пазите партийния билет като мил спомен, другарю "демократ".

8

25г.

преди 9 години

12Мне, няма, вие сте 10 000 помака, че да се делите :D

7

МюМюН

преди 9 години

Бравоооооо!Има надежда и за нас значи!Кърджа Али свободен!

6

Az

преди 9 години

До Анонимен 9 Другарю демократ, Украйна се е отделила преди повече от 20 години. Да не би случайно да сте ги проспали ? Сега иде ред за отделяне на руснаците от Украйна, оказали се там по волята на комунистите. Да, точно същите комунисти, които вие плюете, защото други аргументи нямате и се криете зад това клише. И след като комунистите са разрешили на Украйна мирно да се отдели, днес вие "демократите" твърдите че руснаците там нямат същото право. Това вашето е двоен аршин, другарю демократ !

5

Венелин

преди 9 години

Имаше големи манипулации преди този референдум - всички медии и банки плашеха шотландците колко зле ще стане, ако се отделят. И пак за малко не успяха.

4

от Сидни Ав$тралия

преди 9 години

... отцепила се ама интернета си е още цялПоздрави от сидни ав$тралия :))

3

Анонимен

преди 9 години

ingiliza e nay golemiq okopator na sveta dori te potpalvat izraelo palestinskata voyna

2

Анонимен

преди 9 години

Хайде следващият път наистина ! Шотландците нямат нищо общо с умрелите в кожата си англичани, те са весели и дружелюбни хора. А Шотландия е с дива и много красива природа !

1

Анонимен

преди 9 години

Ще..ще и това ще стане