10

кали

преди 9 години

Не забравяйте че държавата ни е застрашена от ислямисти най-вероятно !!! Трябва да внимаваме все пак !!!!

9

ГРАЖДАНИН

преди 9 години

Това което есвършено от МВРрЕСПЕКТИВНО ОТ отГранична полиция през годината на терена на Държавната граница по задържане и предотвратяване на безнаказани нарушения от бежанците е пълна излагация.Който не е тръгнал не е преминалБТГ.Липсва стратегия-приемат се модели харчат се пари откриват се длъжности за свои хора а реформата не е мръднала

8

Анонимен

преди 9 години

Тез ги хванахме.Колко не хванахме?

7

INTERPOL

преди 9 години

Долу на ГКПП Капитан Андреево са ги пуснали , да се уволни цялото ръководство , некадърници на ГЕРБ и Патриоти *рани

6

Анонимен

преди 9 години

С прибирането им тук проблемите тепърва започват. Ако стоят тук - разходи и мангалщина. Тръгнат ли на запад и север - задържания, процедури, дознания. Пуснат ги, след няколко дни пак ги гонят покрай Калотина, Видин или Дунав мост. Прехвърлят ли оттатък - проблеми със съседите и Шенген през крив макарон.

5

Анонимен

преди 9 години

Избери здравословен начин да пътуваш!

4

американецо

преди 9 години

Ужас, и сега вместо да ги върнат обратно, ще им дадат статут на бежанци и ще им дават по 1000лв на месец помощи, за да имат спокойствие да ядат, правят деца и разпространяват религията на Аллаха. Перфектно! "Хванали' ги били...хванали са наивния ни народ да плаща за собствената си гибел от помохамеданчване! ***!

3

Анонимен

преди 9 години

Още 44 търтея все за нас!!!! Ще понаучат български и ще станат "търговци"... те всичките са търговци, орачи и копачи измежду тях няма....Коя държава може да издържи на този елегантен начин на подмяна на населението и завладяване на територията й??? ОБРАТНО ПО РОДНИТЕ МЕСТА! Да хващат оръжието и да се бият срещу наемниците. Или да си ходят при техните, мохамеданите, писна ми от навлеци.

2

Анонимен

преди 9 години

Хванали са ги на Дунав Мост. Целта не е да не ги пуснат в България. Целта е да не напуснат България.

1

Оногондур

преди 9 години

Не е възможно,нали новоизградената ограда на границата ги спира.Или може би минават от там,където няма ограда.