16

Анонимен

преди 9 години

Залагам си главата, че няма да я завършват в срок.

15

Ghero

преди 9 години

До АнонименТам е разликата между мене и тебе. За мене и двамата са крадци. Докато за тебе единия е добрия крадец, а другия лошия.

14

Дядо Петър

преди 9 години

А какво стана с южната дъга бе, алчни и некадърни общинари?Докарахте я до Бизнес парка, а от там до Цариградското се влачиш в една лента половин час.И то ако имаш късмет.Сигурно нещо са ви пресъхнали комисионните, та търсите нови.

13

Анонимен

преди 9 години

Хемус остава за следващите избори

12

Анонимен

преди 9 години

Съд за Орешарски и Сидеров, които забавиха обекта!

11

dominici

преди 9 години

#10 - Какъв туризъм, бе, бате? Кой ти идва на туризъм в София? На мен един път ми се наложи да ходя от АМ Хемус до АМ Люлин и ми се отели вола докато мина през целия трафик. С подобна тангента тировете няма да минават през града, а ще минават директно - по-малко замърсяване и по-малко трафик.

10

Дъ Бест

преди 9 години

Хайде още 100млн. в *** , разтоварване на ситуацията в София не става с пътища , просто трябва да бъдат изнесени голяма част от търговските и производствени "мощности" в нови промишлени зони, така правят по света, а централната част за туризъм..

9

Инженер

преди 9 години

За непросветените : Първоначално търга беше спечелен от Италианска фирма, която с помоща на сегашния Изпълнител беше отстранена от играта по решение на ВАС - прогнилата съдебна система на България - т.нар. гнили ябълки по думите на един посланик. Какъв Бойко какво чудо - Съдебната система е прогнила от всякъде не го ли разбрахте , тя е поставила този изпълнител, за които има съмнение , че е на Пеевски да прави обекта, но ..... не бързайте само гледайте докъде ще я докарат, може и да няма парииии

8

Ощетеният

преди 9 години

"Пътната агенция се споразумя с част от собствениците, след като увеличи 100 пъти цената на обезщетението за кв. м от 0,2 лева до 20 лева. Върховният административен съд обаче все още не се е произнесъл по останалите заведени дела от собственици"- Парцели на 6 км от ЦЕНТЪРА на СОФИЯ /от ЦУМ и Народното събрание/, платени на 10 евро, пълен ГРАБЕЖ!!!

7

Анонимен

преди 9 години

Ще ни нахранят с асфалт, както се казва.

6

Анонимен

преди 9 години

Айде *** почвайте.

5

Ghero

преди 9 години

"Проектирането и строителството на пътя струва 180 млн. лева. Отделно малко над 880 хил. лева струва надзорът на обекта."От тия 180 милиона комисионната за Бат Бойко ще е 50%, в знак на благодарност от шефа на фирмата, която по случайност печели всички обществени поръчки за строежи на пътища в България. Пари които естествено няма да бъдат декларирани и ще отидат в секретните им сметки в Швейцария, Кипър, Монако и т.н.

4

Ghero

преди 9 години

"Проектирането и строителството на пътя струва 180 млн. лева. Отделно малко над 880 хил. лева струва надзорът на обекта."От тия 180 милиона комисионната за Бат Бойко ще е 50%, в знак на благодарност от шефа на фирмата, която по случайност печели всички обществени поръчки за строежи на пътища в България. Пари които естествено няма да бъдат декларирани и ще отидат секретните им сметки в Швейцария, Кипър, Монако и т.н.

3

Анонимен

преди 9 години

Хидрострой и"Водстрой" са фирим на ДПС и бойко рабоит сТях!

2

браво!

преди 9 години

Браво на софийската община. Само така Фандъкова!

1

Анонимен

преди 9 години

Няма заем, няма тангента! Трейс и ГБС ще останат без хляб !