166

Спас

преди 9 години

Цитат:"О трофеях любезно оставленных ВСУ для ВСН в Дебальцевском котлеПоступают первые сообщения: более 80 танков, 50 артсистем калибра 122 и 152 мм, 15 установок Град, 500 тонн артиллерийских боеприпасов, не поддающееся пока учету количество стрелкового оружия и амуниции." ТОВА СПОРЕД МЕН Е ВЪОРЪЖЕНИЕТО НА ЦЯЛАТА БЪЛГАРСКА АРМИЯ!!!!! ПЪЛЕН КРАХ!!! ДА БЛАГОДАРИМ НА ПОТРОШЕНКО ЗА МЪДРАТА ТАКТИКА НА ИЗТЕГЛЯНЕ!!! ОЩЕ ЕДНО ТАКОВА ИЗТЕГЛЯНЕ И ОПЪЛЧЕНЦИТЕ СВОБОДНО ЩЕ СТИГНАТ ДО ЛВОВ!:)

165

Спас

преди 9 години

Маааааале какво измъкване гледам днес из нормалните честни сайтове??????? Цялото поле около Д'Ебалцево е осеяно с трупове и овъглена техника!!!!!! Потрошенко е приложил страшен тактико стратегическо гениален план!!!!!!!!!! 3000-3500 жертви!!!!!!... в резултат на заемането на нови стратегически, гъвкави позиции на фронтовата линия!!!!!!:))))))))))))))))

164

Анонимен

преди 9 години

Само "80% от украинските войски са се изтеглили от Дебалцево", защото останалите 20% руснаците ги оставят, за да има работна ръка за разчистването на руините след бомбардировките на жилищните райони в градовете и селата. Както се казва - който, каквото си е надробил - да си го сърба!

163

Спас

преди 9 години

На Потрошенко ще му кажем, че и Киев е под техен контрол, но не за дълго!:)))))))) Тоя се утрепа от лъжи:)))))))))) А чистачките да се учат как се пишат статии от Стела!!!!! Време е за пенсии, защото долавям трудно владеене на метлата и парцала!!!!!!:)))0

162

Анонимен

преди 9 години

40 БМП та наистина са се измъкнали днеска. Имало е и меки цели коли камиони но не са успели.С големи жертви но са успяли да се измъкнат. Това е по информация на опълченците. Значи е вярно. Докладвано е от опълченец "Подпол". Това е много малка част от силите съсредоточени в Дебалцево. Още 1000 са минали по зеления коридор оставяики всичкото си оръжие на опълчението.

161

brat

преди 9 години

До Анонимен 229Brato obyrkal si destinaciata... Nie ne vyrvim kym Russia, a tia vyrvi kym nas. Tova e malka razlika. Ako ne Putin koi? Ako ne sega koga? 6te ti svetnat ochite ama togava veche 6te e kysno za reakcia...

160

Анонимен

преди 9 години

Порошкоо не тръгвай срещу росий че доста по-зле може да стане !

159

Анонимен

преди 9 години

пълни глупости говори тоя. Има и други източници на информация освен платените про-американски медии. Има видео от Дебалцево доброволно се предават украинските военни, нямат патрони нямат храна. Няма една медия в БГ която да разпространява обективна информация.

158

ime

преди 9 години

I zatova ne se viarva na rusnaci, Putin, ruska armia, ruska propaganda, Lukashenka i Minski sporozumenia. Vsichkoto beshe lyza i izmama za da specheli vreme pred Evropa. Taka e bilo i taka shte byde. Tova e harakter....

157

до 218

преди 9 години

Пийте си редовно "евро-атлантическите " хапчетата.

156

Анонимен

преди 9 години

ПОРОШЕНКО ПОРОШЕНКООО,ПАК СИ УВЕСИЛ СОПОЛЯ,КАТО ГЬОБЕЛС СЛЕД СТАЛИНГРАД И ТИ ПЛЕЩИШ ВРЕЛИ/НЕКИПЕЛИ.......

155

Анонимен

преди 9 години

Слава Украина!Героям слава! Украински герои, завинаги в нашите сърца!

154

Анонимен

преди 9 години

До украинецВъпросът по-скоро е обратен: Колко САЩ биха издържали в една конвенционална война срещу Русия, на руска територия. За руснаците се знае, че първоначално могат да отстъпват, най много до Москва. После преминават в контранастъпление, което с нищо не може да бъде спряно. За справка - историята. За ядрена война - няма статистика. Така че, не бързай с изводите.

153

Анонимен

преди 9 години

Няма значение какво казва Порошенко.Фактите са налице.Истината е,че 7000 украински воиници бяха обкъжени и сега масово се предават.Осигурен им е коридор сдават оръжие и по живо по здаво се прибират.Има множество заснети кадри от изтеглянето.Па шоколадовия крал нека си говори каквото си ще.

152

Анонимен

преди 9 години

А с останалите 20% какво стана.1000 парчета ресто ли им направи бе маймун.

151

Анонимен

преди 9 години

Дано господ накаже Путин за всички страдания причинени от него.......за зверствата, за убитите, за всички мъки които причини досега

150

Анонимен

преди 9 години

Дрън дрън ярина ,изтегляли се доброволно Просто така им ритат задниците,че се чудят какви простотии да пишат Само днеска 153 украински военни са се предали Не говоря за убитите и т.н. Дебалцево се чоертава най-голямото поражение на Киев от цялата кампания

149

беглецът

преди 9 години

кога бягането стана изтегляне.Според мен нищо не е приключило.кой ще плаща за загиналото мирно население,кой ще плаща неизплатените пенсии и др.,кой ще плаща за разрушените домове,сгради частни и държавни.Хубаво е ,че може би ще има МИР,но кой ще плаща всички загуби,както при нас 16 млд.ще ги плащаме няколко поколения.Само така ли ще се въвежда демонКРАДАцията,ако не искат насила.нямам думи.

148

украинец

преди 9 години

До Стратегически ход-----------Те и ушанките си изоставиха територията чак до Москва и три милиона се предадоха но като ги въоръжиха Щатите,и ги облякоха и почнаха да ги хранят-тогава се съвзеха че и до Берлин стигнаха-така че и ние чакаме Щатската допомога !И в Афганистан така стана.

147

Аз съм прост...

преди 9 години

До украинецТи май верно си украинец ...