98

boris

преди 9 години

Говорете за БГ,как допуснахме олигархията да ръководи държавата

97

rustam

преди 9 години

дръжте се братя украинци скоро червената армия ще ви освободи от олигарсите но дано си спомнят и за нас българите ДА ЖИВЕЕ РУСИЯ И РУСКАТА АРМИЯ ЧАКАМЕ ВИ

96

1chovek

преди 9 години

До Верно ли? 141ЕС не значи някой да работи, ти да лежиш на фотьойла и да чакаш да ти донесат в чинията. Ако си търсиш нещо такова - не е късно да емигрираш в Русия, да се запишеш в партията на Путин и евентуално и с малко късмет може и да ти тръгне "кариерата".На Запад се бачка. За неинициативни хора там животът е скучен, да не кажа че им и дотяга. Мани, не си е работа, значи....Трудът е отживелица, ставай партиец докато е време :)

95

Боже, мили ...

преди 9 години

И заради финансовите и политически интереси на олигарсите от групата на Ахметов, групата на Коломойски, групата на Фирташ, групата на Еремеев, групата на Порошенко, воюваха и загинаха толкова много украински момчета върху руската територия.

94

Укр.власт-непукизъм!

преди 9 години

>Нашата задача е да възстановим работата на извънредните служби във всеки един град. Ако не знаете, по време на конфликта на централните ведомства на Украйна е била дадена заповед да изведат всички тези служби от градовете, като се стигнало до там, че дори оборудването и цялата техника са били изведени от там. Хората просто са били изоставени. Сега ние ще върнем автомобилите за спешна помощ. Следващият етап е да организираме мирния живот, за да могат хората да разберат, че ни е грижа за тях, каза Алексей Кострубицки, ръководител на МИС на ДНР.<

93

Винету

преди 9 години

И какво се оказа,че едрите предприемачи в Русия са олигарси - грабители на народа, а в САЩ са честни бизнесмени - филантропи!

92

Бреей

преди 9 години

Знам си аз че украинците са най- нещастни - къде другаде по света един човек владее повечето въглищни мини - отговорът е никъде - е не съвсем никъде. Четох в руската преса че олигархия има само в Украйна - е как да не подкрепяш опълченците които явно носят освен разрушения и демокрация.Същото правдива Русия казва и за явния украински фашизъм който е на власт. Пардон тук нещо насмотахме конците защото дучето казва друго по въпроса - олигархии не може да има в Италия-само корпоративен капитализъм.

91

Това не го разбирам

преди 9 години

Немска медия го пише.И пак има ......не знам как да ги нарека ...... индивиди които продължават да ядат американски ЛА-НА.Еййй богу ..........

90

Анонимен

преди 9 години

Дали руски или украински тези олигарси са ***. В основата си и третият райх имаше *** финансиране. Бандера за също е евреин.

89

НИКОЛОВ

преди 9 години

До ФХ : НАПЪЛНО ВЯРНО !!!!! Разпада на институциите в България е абсолютно същото !!!! Чрез олигархията Русия превзе Украйна и сега това в Донбас беше "военна разходка" , предварително подготвена от предателствата на украинската олигархия !!!! У нас върви същия или подобен план - чрез ВТК РУСИЯ ПРИТЕЖАВА 100% БЪЛГАРСКИТЕ КОМУНИКАЦИИ, КОИТО МИНАВАТ ПРЕЗ ВИВАКОМ ,СЕГА ПРИДОБИВА ТЕЛЕВИЗИЯ , ПРИТЕЖАВА И ДРУГИ ФИРМИ С РЕШАВАЩО ЗНАЧЕНИЕ ЗА БЪЛГАРИЯ !!!! Фалита на КТБ беше подготвен още през 2013г.!!

88

ФХ

преди 9 години

Също като при нас.

87

Анонимен

преди 9 години

До $оро$--нещо в последните две седмици,рублата изби зъбите на зеления...а за еврото няма да говорим-направо го остави без чине.....а ти си чакай....

86

$оро$

преди 9 години

Рублата няма да я бутам защото тя си пада сама...

85

Анонимен

преди 9 години

До bolbovВ Донбас е установена диктатура на пролетариата в нейния реален вид----------------- Само дето отнякъде трябва да си внесат пролетариат. Щото техния вече е с пушки на рамо и трудно ще замени пушките с лопати. Вие представяте ли си Гиви да се върне в задния двор на завода като мотокарист?

84

Анонимен

преди 9 години

Преди малко тази вечер на спешно заседание на Съвета по национална сигурност и отбрана СНСО на Украйна ,съвета одобри обръщение към ООн и ЕС относно разполагането на мисия по подържането на мира ,реда и сигурността в Украйна.. ...Това беше урките клекнаха Разбраха,че няма да е на тяхната и прежалиха и Крим и Донбас, Поздрави за новата млада държава в Европа-Новорусия !

83

Анонимен

преди 9 години

До АнонименТука няма да го прочетеш НО в западния печат а най вече в хамериканския 100 процента !

82

Анонимен

преди 9 години

Кога ще видим същото заглавие, НО вместо Украйна да пише България? ! ? !

81

Анон

преди 9 години

Изглежда светът е решил: Крим остава руски, ДНР и ЛНР остават в Украйна ,но със самостоятелна администрация и политика, границите между Украйна и Новорусия се подравняват и остават стабилни, Украйна никога не влиза в ЕС и НАТО.Последна дума има Америка. дали ще се съгласи на това.

80

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 121ами, колега, целият свят е затаил дъх за Дебалцево, както миналата година за Иловайск. Не сме ги чували до преди, прав си. Просто символ. На политики.

79

Анонимен

преди 9 години

Да питам аз #КОЙ разреши статия с това заглавие, #КОЙ? Нощната смяна какви ги вършите?