29

атанас тодоров

преди 9 години

Още един начин да съсипят българския народ.Данъци и такси върху всичко,а народа да му мисли..Ще ни съсипе това правителство

28

Анонимен

преди 9 години

А са ми барнали пенсията,а съм минал у сивио сектор!Шефа ми спестява сто кинта,а аз получавам към заплатата още стотак от горе!Наколко десетки,а защо не и стотици хиляди като мене,минимум по 150 лвданъци и удръжки,нека да познаят колко ще спечелят и колко ще загубят!Обаче такива депутати пращящи от мозък са поне 3/4 от НС и за това резултатът е подобен!

27

Анонимен

преди 9 години

До СиянаСияно,много си проста ***-а-а-а-а!Ако такива,като Стефан Данаилов източваха държавата и то по тоя начин здраве да е!А източването върви,поради *** парчета като тебе!

26

Сияна

преди 9 години

Адемов колко незнайни партиици има които вземат възнаграждения по няколко пъти знаеш ли.Живия пример е Стефан Данаилов и от вашите редици е същото и то доста хора.Данаилов взема пенсия от държавата,депутатска заплата от държавата,лекторски от института пак от държавата и хонорар за участие във филми там вече кой му ги дава не се знае.Помисли как се източва държавата и сега сме принудени да теглим заеми точно по тези причини,защото парите на държавата изтичат а ние обикновенните хора и децата ни

25

Роси

преди 9 години

Ами да стане популярна ако искаме държавата да има пари.Как в 80% от европейските държави имат ние не.Защо като е необходимо,няма кой да ни изсипе човал с пари от небето нали Адемов.И вие плащайте не се почесвайте,плащайте яко данъци и такси ,защото неможем да ви носим повече на плещите си.Всичко е до време,остаряхме,оредяхме и се разболяхме.Като гледам какъв си загладеничък можеш да се лешиш от храна малко и да направиш някое дарение.

24

Сержант

преди 9 години

Компромисно решение трябва да се вземе и то е. Пенсионерите в частният сектор да си работят колкото искат, но ако са в държавния или заплата или пенсия (държавните учериждения са се превърнали в хранилки за цели родове и приятелски кръгове, имат служители на които им се налага да ползват памперси). Мисля, че така е справедливо и за едните и за другите. Нищо лично против никого, та нали ако доживеем и ние ще сме пенсионери, макар че няма да има кой да ни осигурява.

23

Анонимен

преди 9 години

До мп24MLADITE SA MARZELIVI ,ZASHTOTO NISHTO NE RAZBIRAT,A ISKAT GOLIAMI ZAPLATI

22

до 25

преди 9 години

Отговорът е в това което си написал - "нормални (богати)". Милата ни Родина не отговаря на нито едното от двете.

21

Един

преди 9 години

Във всички нормални ( богати ) страни пенсиите се облагат!

20

мп

преди 9 години

До анонимен 3 ;Ще работят за 200-300лв. ,защото работодателите нарочно дават тази заплата, защото знаят,че млад човек няма да работи за тези пари.Подиграват се с младите-работят по10-12часа на ден

19

Анонимен

преди 9 години

KOITO RABOTI NIAMA PRAVO NA PENSIA

18

хелена

преди 9 години

Уважаеми управляващи,престанете с тази наглост,да взимате пари от бедните.Щом ходят на работа,значи са принудени.На кого му се ходи да виси по 12 часа като охрана или лелка в детска градина.ВЗЕМЕТЕ НАЙ-ПОСЛЕ СПРАВЕДЛИВОТО РЕШЕНИЕ-ДЪРЖАВНИТЕ СЛУЖИТЕЛИ ДА СИ ПЛАЩАТ СОЦИАЛНИТЕ И ЗДРАВНИ ОСИГУРОВКИ ОТ ДЖОБА СИ!!!ДОКОГА РАБОТЕЩИТЕ С МИЗЕРНИТЕ СИ ЗАПЛАЩИ ЩЕ ИЗДЪРЖАТ НЕКЪДЪРНАТА,НЕКОМПЕТЕНТКА И КОРУМПИРАНА АДМИНИСТРАЦИЯ!ДОКОГА БИВШИ ВОЕННИ И МИЛИЦИОНЕРИ ЩЕ ЗАЕМАТ ПОСТОВЕ В ДЪРЖАВНАТА АДМИНИСТРАЦИЯ!

17

Gabara

преди 9 години

До 2 Ами докато пишеш данАк, ще си безработен. За неграмотници няма работа!

16

До Абе многознайко

преди 9 години

Не си си плащал ти осигуровките, след като си пенсионер с тридесет години трудов стаж. Явно си категориен, от "службите". Защото ако си бил миньор, с този стаж, няма да имаш сили, да си вдигнеш панталоните.

15

Анонимен

преди 9 години

Ужас все едно сме под турско робство с тия данъци за всичко.

14

Анонимен

преди 9 години

Нито дума за възраста и стажа-ей така лекичко ще ни го..............след един два месеца!

13

СЕЛЯНКА

преди 9 години

Аз не познавам работещ пенсионер който е получавал минимална работна заплата .Направете справка какви заплати вземат тези около 200 х.пенсионери и ще разберете защо за младите няма работа и децата ни бягат в чужбина.

12

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 3Абе многознайко,аз моята пенсия съм си я ззаслужил,защото съм си плащал осигуровките цели 30 г.в размер такъв,че да вземам доста повече от космическите за тебе 350-400лв!А тези работещи,които вземат по 250-300 лв. изглежда толкова могат! Аз си работя защото освен че ми е кеф,това е и мое право. И от ново си плащам осигуровки и данъци! Работа няма единствено за мързеливите,прекалено претенциозните и неграмотните!

11

Анонимен

преди 9 години

При Т.Ж., свободна бройка можеше да се заеме от пенсионер, след разрешение от работна сила, само и единствено ако няма за нея друг кандидат.

10

Анонимен

преди 9 години

До МариТе и сега си плащат данък там където работят, а защо трябва да им се удържа данък и на пенсията? Това е нещо което те са си осигурявали за толкова години работа. И стига с това заемали местата на младите. Днешните младежи са просто мързеливи, но с големи претенции.