241

555

преди 9 години

До АнонименЕ, може, но не е ***, а мутренски манталитет. Те само за вземане говорят - раздаването е с бухалка или с пищов ...А иначе и от амфетки може да ги докара, аз ли да му казвам?

240

До " ербапите &

преди 9 години

Ейййй, що народ вади "Берданата " срещу мафиота? Ц-ц-ц-ц-ц.Едно не мога да разбера само: Що сичките надничат из зад топлото дупе на жената?Иххххххх, мама му стара.......както ми е се е надъ...., да де .. накипяло, да се намери един да фане тоз мафиот и да го тури като румънците у затора. И утре като изпълзя из под завивката...правдата за която се дървя ще е наготово дошла.Еййй, жена, я не слагай гащите за секи случай.....то човек знай ли...се е убаво де да се скрий.......

239

Кристко

преди 9 години

Аман от крадливото и лъжливо племе от некадърници!Защо не теглите милиарди за високи заплати и пенсии на мизерния народ,а само за алчните си мутри мислите?!Защо и пак си увеличиха депутатските заплати,а мислят да слагат 10%данък на работещите пенсионери?!Не говорете за Гърция,а си вдигнете заровените си в пясъка глави братя българи!В денят на Левски може да се замислите за много неща!

238

Аман

преди 9 години

Скъпи Бойко, ти се явява на избори с програма, платформа и т.н. ако не знаеш от къде да вземеш пари напусни.

237

Анонимен

преди 9 години

Когато Орешарски взе един милиард тоя орева орталъка,че щели и децата ни да плащат,а сега иска 16 милиарда + 4 милиарда,които си гласуваха през декември за новия бюджет и говори за популизъм.Наглец,който мрази народа.

236

kristko

преди 9 години

Скъпи българи,на бате ви Бойко му трябват толкова пари,за да има да плаща на мизерния българин на избори или предстоящи протести!Малко ли се охарчи за тия протести на ,,умни,красиви,интелигентни" подкрепящи Герб!Така,че плащай народе на мутрите,които избираш и си трай!Поне това можеш!

235

Анонимен

преди 9 години

*** заминавай си бе тикво проста

234

Анонимен

преди 9 години

На този паралелепипед само тангенти са му в акъла

233

Иван

преди 9 години

План за получаване на пари:1. Излизане от Евросъюза.2. Уничтожаване на всички Евро норми и ограничения.3. Връщане и национализиране на всички предприятия в страната, исползвани от западни фирми, практически без полза за България.4. Възстановяване на селското стопанство.5. Постепенно повдигане на промишленното производство.6. Създаване на експортни отношения на селскостопански стоки с Русия.7. Завършване на газовата магистрала и пълна газификация на България.8. Завършване на втора атомна

232

А, де !!!!

преди 9 години

Оптика трябва тука, оптикаааааа.*** както му е накипяло на народа и без нея май натам отива.

231

Анонимен

преди 9 години

Тъпънар , знаеш ли от къде идват пари в бюджета : От развита икономика !От индустрия - тежка и лека ( заводи ),Селски стопанство - хранително вкусова промишленост , собствена евтина енергетика !Затова ти казват пр'тс тиква !Заеми и заеми .,за да функционира държавата .. . И после накъде ?

230

Иван

преди 9 години

За какво говори този смешен човек!? Пари се получават с работа!!! Трябва да се работи, а не да се разказват празни приказки за вълшебно намиране на пари!!!

229

БОКО ЛЪЖЕЦА

преди 9 години

И ЩЕ СИ ПЛАТИШ, И ОЩЕ КАК!

228

боико борисоф

преди 9 години

Скъпи бъп..ббългари,тоя заем ми требЕ,поннежЕ сабирам сериини номера на банннкноти,като саберЕЕм целата коЛекциа че ви дам и на вас.Ваш Боико

227

Анонимен

преди 9 години

Зощо искате пари наготово.Да вземем отнякъде ,защото нямаме.Това не ви ли прилича на *** манталитет.Ами изкарайте си .Задействайте механизмите на икономиката.Предприятия да заработят ако не държавата да си ги върне и да инвестира в тях ,да си възвърне международните пазари ,да се развива стопанството -от там ще дойдат пари .Иначе да вземем едни пари да построим магистрали с половината от тях ,другата половина да си ги приберем в джоба .Това сме го играли.

226

край

преди 9 години

Ботко ако нема 8-9 милиарда лева за харчене не го търси да те управлява. Бай *** - премиер щеше да напише сега Алеко ако беше жив.

225

naso

преди 9 години

Искат заем да се финансират докато не са дошли друди партии да го вземат те да го окрадат

224

Анонимен

преди 9 години

Питам се, защо Боцко така неистово плащаше на "протестиращите" дошли по "своя воля и убеждения". Дойде да ни отърве от гадния Орех който закапаваше страната с ЕДИН милиард. Успя с помоща на *** от ДПС да го бутне и се намърда на премиерското място. И започна "спасяването" като посегна на работещите пенсионери, на спестяванията и най-вече с теглене на 16 милиарда лева заем. Ако това за Боцко е спасяване здраве му кажи. Той каза, че МОЖЕ но за пореден път се доказа, че не може изобщо! Да си х

223

До 273

преди 9 години

Ама ти искаш те да се отарашат сами, бе приятелю. Хи хи хи. Няма как да стане така, че доброволно да се върнат парите. Първо защото трябва да признаят, че те са ги окрали. Второ защото за това би трябвало да влязат най-малко в панделата. Трето защото е по лесно да продължат да крадат, а сметката да я лепнат на чужд гръб-в случая на гърба на народа. За да има някаква надежда, дори и най-малка е необходим натиск отдолу-нагоре, но тогава става мътна и кървава. Власт взета с кръв, с кръв се дава ...

222

Анонимен

преди 9 години

Направете проста сметка колко пари се откраднаха и изнесоха от България от 1989 до сега. Милиорди!!! Само БиБитко и Цветенцето откраднаха една десетарка. А Костов, Царчето, Софиянски, цели кохорти министри които влачеха като за последно! И все имаше. А Валката Златев, а очилаткото който произвежда лекарства, а Любо Пъпката, кой ли не краде през тези години. Върнете откраднатото и ще остане.