49

21

преди 9 години

До украинецТе издържаха срещу най-мощната армия през 2 световна война 4 години и ги победиха , а Франция , Холандия , Белгия и други мишки не можаха и 2 месеца да издържат .

48

украинец

преди 9 години

До морски-------------Според военни анализатори--Русия може да издържи в една евентуална война срещу САЩ---ако е конвеционална--2 седмици ; ако е ядрена --2 дена.Допълват,че руските подводници въобще нямат да могат и да изплуват.Чудя се колко време може да издържи ако воюва с НАТО ?

47

морски

преди 9 години

Мачкай,Путин,киевските фашисти до последно!Слава на РУСИЯ!

46

Г.М.Димитров

преди 9 години

Долу БКП и СССР! Да гният в ада!

45

Анонимен

преди 9 години

viva Urina!viva Kinefviva Sopoli4enkoviva Govnianko

44

Анонимен

преди 9 години

до 58 Не ,просто се интересувам как преценяваш от къде идват снарядите ? Тези хорица с нищо не са заслужили инвазията и въоръжаването на бунтовниците.До сега са спечелили само името "народна " република, а дали ще е народна ти прецени.

43

ддс

преди 9 години

https://youtube/watch?v=TvXjLrX0lJs - Ето ги Украинските герой с подвити опашки се предават !!!

42

Анонимен

преди 9 години

до 54Пасеш си овцете на поляната в Дебалцево ли че знаеш какво се случва,полководецПолучаваш медал с бонус лещи за очи.Не спирате с тези пропагандни клипчета.

41

Анонимен

преди 9 години

Къртиците се чудят коя територия да превземат.Надуши дупките в Донбас и граби.

40

Анонимен

преди 9 години

До бумАз не твърдя, че китайците са Майка Тереза и раздават пари на ръка и безплатно...Просто са натрупали достатъчно резерви, които гледат да инвестират - я канал да построят , я заем с лихва да дадат...Силата на Сибир ще я почакат да видят дали е Сила.

39

Анонимен

преди 9 години

До >>>> 46:))) Не ми е познат, но щом казваш...Трябва да измислим някакъв новоговор /Оруел/ , че да ни се чува гласа :)

38

бум

преди 9 години

До Анонимен 44Бе те и германците инвестират по света и у нас ,ама пари на ръка/кеш не дават.Да те светнаслед срива на рублата китайските инвестиции в РФ са замразени.Питай ги ,защо не дават 55млрд.$ за строежа на газопровода "Силата на Севера",а чакат руснаците сами да си го платяти построят !То сигурно и около теб има някой богаташ,но не вервам да те храни и да ти давазаеми без висока лихва !

37

Анонимен

преди 9 години

Колкото по бързо проумемем ,че тавариша си гледа интереса,толкова по добре.Парите идват от ЕС *** , а това как се разпределят зависи от нас ,не от Путин.Какво ще ви предложи ушанката, дупки за газ и нефт ли ?Късата ви памет *** ще ни затрие !

36

Анонимен

преди 9 години

До 45Батка врътни си малко календара и часовника напред,Барозу го няма в управата на ЕС от месеци!Нищо стават и такива грешки,лошото е че вие май сте в 19-20 век !Други шефове има в ЕС,попитай ще ти се каже !

35

до 30

преди 9 години

Ти грешиш, Барозу беше категоричен ,че на Украйна повече и цент няма да дадат. Те в ЕС точно за тях са ги приготвили, понеже си нямат проблеми.

34

Анонимен

преди 9 години

До бум 42Дали на мен ще вярваш е въпрос на твоя преценка. Китай започна строителството на Никарагуанския канал , инвестира в цяла Латинска Америка и Африка, инвестира и в Русия .Предложи й заем за подкрепа на рублата. Той си знае работата.

33

Анонимен

преди 9 години

до 38100 % съм сигурен че ще се нацепим,като гледам колко руски *** с носталгия има.Ще си продадът и майките само защото Путин казал., а дали му пука на тавариша няма значение.Кой дотира България с еврофондове (друг въпрос е къде отиват ), Русия ли ?Кой плаща най скъпата газ от Русия ?

32

Анонимен

преди 9 години

И като са толкова честни фашагите защо армията на Киев струпва тежко въоръжение по фронтовата линия с Донецката Народна Република ?! въоръжените сили на Украйна преместиха ракетните си системи Град и Ураган към границата и въобще не смятат да изтеглят тежкото си въоръжение . Това го казва лично говорителят на укрите Владислав Селезньов.

31

Анонимен

преди 9 години

До >>>>До ТОДОР ХРИСТОВ 33Такъв коментар няма, колега. Изпари се...Остана само твоя.

30

Анонимен

преди 9 години

До >>>>36Ама да заповядат тъпите чипсове! Доналд Кук ще им се стори като приказка.