18

Анонимен

преди 9 години

познаите за къде утиват органите , едва ли са за арабския свят

17

Sunny ray

преди 9 години

Ислямска "държава" е терористична престъпна беззаконна организация без морал и без съвест за вършене на престъпления срещу човечеството и срещу Бог,управлявани от дявола анти-християнска, анти-семитска защото дяволът най-много мрази истинските праведни Божии хора, които всички терористите на радикалния ислям искат да убият за да ограбят това което Бог е дал на Своите,а не на тях.Само еднопосочен билет за Марс би избавило света от дяволското зло на тероризма, с който само Бог може да се разправи!

16

Sunny ray

преди 9 години

Ислямска държава е престъпна терористична организация, вдъхновена и управлявана от дявола да върши чудовищни престъпления срещу човешките права и срещу истинския Бог, те са масови убийци които заколват и обезглаявяат хора заради вярата им и няма място за тях в съвременния свят освен на подсъдимата скамейка на международен , в затвор и заслужено смъртно наказание за всяка тяхна жертва, дори според Божия закон заслужават вечно наказание в ада с дявола на който са избрали да служат.

15

Sunny ray

преди 9 години

Терористите на радикалния ислям са вдъхновени и управлявани от дявола престъпници срещу човечеството и срещу живия Бог- те са престъпна криминална световна мрежа за чудовищни престъпления като отвличания и принуда за откуп,обири,изнасилвания,заколвания и продажба на органи,измама и склоняване към самоубийства,фалшива пропаганда, подкупи, масови и показни убийства,нарушаваши всички човешки права и закони и праведния морален Закон на Бог, според който заслужават вечно наказание в ада с дявола.

14

Май, май, ама...

преди 9 години

В ерата на слепите - едноокия е цар!Едноок във религиите е сатаната. Жив дявол (полупрогледнал човек). Полувинчат. Фалшив месия.Когато обаче слепите прогледнат, вече имат предимство пред едноокия с по-фокусирано и по-далечно виждане. И така последните ще стана първи, а първите последни.И като прогледнат слепците, колко са ги лъгали и какво са им причинили и колко гняв са събрали... Какво ли ги чака днешните тарикати - *** - еднооки, когато дойдат точните души с отворени очи? Тук са!

13

до Румбо

преди 9 години

"Обърнете внимание къде се върти търговия с органи-Косово,Украйна,ИДИЛ,все места където са намесени създадени и финансирани от САЩ и Израел организации!"Обърнете внимание, как за 90% от ВСИЧКИ проблеми НАВСЯКЪДЕ по-света са виновни САЩ и Израел!За останалите 10% е виновно Германското Колониално Гау.Смешници пълни.

12

Си каем

преди 9 години

Първо ги създават (затворници, военни престъпници и цялата налична *** се използва).После не взимат мерки срещу тях, но използват медиите да всяват страх и хората да почнат да искат ответна реакция.Но реакцията ще бъде и е срещу хората. Достатъчно е само насадения страх...Затова не гледайте телевизия и не четете подобни пропаганди, където най-вероятно някой ви промива мозъка с невъзможна за доказване пред вас точно информация!!!Изкривяват реалността и ни вкарват в заблуда, като ни сплашва

11

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 6.Като не си привърженик защо си измисляш конспирации? Имаш поименен списък на жертвите ли? С религия упомената евентуално!И като как си го представяш да нападнат Израел? С въздушен десант? Или фронтално с джипките през цяла Сирия? Щото то израелската граница е като паркинг в пустинята. Евентуално може да опитат ако пуснат нощем надуваеми лодки и се пуснат покрай Ливан в тъмното, все някой ще доплава до брега.

10

:-)

преди 9 години

(В отговор на заглавието): Не бе, събира точки от Кауфланд....

9

Анонимен

преди 9 години

Червените пак налазиха форума, подкрепяни от колегите си от Юруш.

8

Румбо

преди 9 години

До Анонимендо 6 Не е странно,а е логично-точно това е истината!ИДИЛ са създадени и финансирани от САЩ и Израел-това е и единствената причина да не се вземат решителни мерки срещу тях,очевидно,даже очебодно!

7

Румбо

преди 9 години

Обърнете внимание къде се върти търговия с органи-Косово,Украйна,ИДИЛ,все места където са намесени създадени и финансирани от САЩ и Израел организации!

6

Анонимен

преди 9 години

Не съм привърженик на конспиративни теории, но е странно че ИД убива само християни и мюсюлмани, но не и евреи и не напада Израел. Има и още странни неща, които будят притеснение, както и майсторски монтираните им клипчета с екзекуции, присъщи на холивудско студио. Които и да са, едно е сигурно-тези изверги трябва да бъдат спрени час по-скоро.

5

Спец Касаи

преди 9 години

Липсващата карантия най-вероятно отива за барбекю

4

ЕЕЕ

преди 9 години

ТОЯ НИКОЛАЙ ЛИ Е КЪВ Е КВИ ГИ ДРЪНКА.ООН ДА ПРОВЕРИ ДАЛИ НАИСТИНА ИЗПОВЯДВАТ ИСЛЯМА..ИЛИ СА ПЛАТЕНИ АМЕРИКАНСКИ ЗАТВОРНИЦИ НАРИЧАЩИ СЕ ИСЛЯМСКА ДЪРЖАВА..ЗА КОИТО НИКОЙ НЕ ГО Е ГРИЖА ПУСНАТИ ДА ТРЕПЯТ И ДА СЕ ИЗТРЕПВАТ.

3

Анонимен

преди 9 години

Търговията с органите прилича много на търговията с"старо" желязо.....И докато не криминализират и ликвидират купувачите,така ще бъде!....

2

:-)

преди 9 години

Николай Младенов беше специален пратеник и докато изпълняваше длъжността външен министър на РБ......

1

Анонимен

преди 9 години

браво бе, давайте им акъли на тия ненормалници. само това им трябва. не вярвах, че децата ми ще са свъвременници на такава изродщина