90

Еврогей Балканский

преди 9 години

До Ники - Айде Ники марш в Крим а ако искаш и по-нататък в Челябинск - при мъжете и просперитета. Твоето време за емиграция дойде - и не забравяй аверите - всичките ги вземи с теб.Работа в омразната ти България нямаш.

89

украинец

преди 9 години

До Анонимен-------Помоща за СССР не е 2 или 3 или 4 %---тя е 80 %,тази помощ спасява СССР той вече е бил победен-три милиона предали се руснаци и Сталин избягал чак зад Урал-за да не го разстреля Хитлер за нарушение на договора. Девет хиляди самолета.12000 танка,25000 оръдия.Старите руснаци ветерани бяха много учудени,че по фюлмите виждат руско оръжие -те на фронта такова не са виждали.Само не ми е ясно защо САЩ спаси Русия ?

88

Ники

преди 9 години

Украйна иска в ЕС???Да питат видят или питат нас да им кажем колко е хубаво.България прицъвтява,идеални условия за отглеждане на деца,ако няма раждаемост ти внасят от северна африка и близкия изток.Високи заплати,работа ипросперитет.Да си хомосексуалист е престиж.И не забравяйте правата на човека.

87

Боби

преди 9 години

До Анонимен 116Научи си истинската история умнико. Всичко по ленд лиз като оръжие и камиони е било НЕАДЕКВАТНО за Източния фронт. Всички самолети които са доставени са височинни, а боевете се водят на малка височина. Всички танкове са с малокалибрени или късоцевни оръдия и не могат ефективно да се борят с немските танкове. Чак в края на 43 от САЩ започват да пристигат стругове и друго промишлено оборудване. По-това време военните доставки са минимални. Доставят се храни основно. Селяните воюват

86

:-)

преди 9 години

.....и стигнаха до заключението, че от тях нищо не зависи.

85

Анонимен

преди 9 години

До Я Русский----------------УШАНКЕ,нали на вас АМЕРИКАНЦИТЕ БЕЗПЛАТНО ВИ ДАДОХА ОРЪЖИЕ И ВИ ОБЛЯКОХА И ВИ СПАСИХА КОЖИТЕ-ИНАЧЕ СЕГА ЩЯХТЕ ДА СТЕ РОБИ НА ГЕРМАНИЯ.

84

Я Русский

преди 9 години

Дванадесет хиляди словашки мъже написали декларация за отказ от служба на армията, пише на полския Gazeta Wyborcza. Така населението реагира на мрачните прогнози на министър-председателя на страната Робърт Фицо за възможно началото на една голяма война на сопредельной Украйна. За малък държавата цифра "cos" е повече от сериозна, отбелязва изданието.

83

Я Русский

преди 9 години

До украинецИдиот! За това оръжие в САЩ с украйна последната кожата ще се вдигне! САЩ все още на никого нищо безплатно не е дал!

82

Анонимен

преди 9 години

А какви момченца войничета показаха , мани... Като ги видя тези воюващи деца, жени и старци изпитвам още по-голяма омраза към фашистите от сащ. Никога не съм мислила ,че ще видя пак война на територията на Русия и Украйна.

81

капо

преди 9 години

Когато взрив откъснал първата буква на пътна табела с надпис "Дебалцево", украинската армия най-после разбрала какво ги чака....

80

Я Русский

преди 9 години

"Постоянният представител на САЩ при ООН призна, че за ситуацията в Дебальцево научава от медиите". Четенето на тази преса в тоалетната, докато седи на тоалетната?

79

украинец

преди 9 години

До Анонимен---------------Вън руските агресори от Украина! САЩ да дават оръжие на Укроармията и да не мислят като глупавите европейци ,че от азиатски диктатори като *** може да се очаква мир !

78

Я Русский

преди 9 години

"Дали сме свергали законен президент?" - зададе въпроса постоянният представител на Русия в ООН Виталий Самолет по време на заседание на съвета за сигурност на ООН в отговор на обвиненията, че е представител на САЩ за "главата света".

77

Анонимен

преди 9 години

Путин ще строи 4 АЕЦ реактора в Египет ! Египет е поредната страна ,която се отказва плавно от разплащане с долари. В търговията с Русия тя ще минава на рубли. Новият президент на Египет е подкрепен от90% от египтяните срещу Мюсюлманските братя, подкрепяни от САЩ и Катар.

76

Я Русский

преди 9 години

Глава ДНР, получил следобед във вторник, ранен в крака в района на Дебальцева, предпочели да напуснат болницата в Луганск и да се върнете към принудително дела.На третия ден след прекратяване на огъня в Донбас завършва с новини за нови обстрелах и раняването на един от лидерите на милиция Александър Захарченко. Глава ДНР, спомнете си, дойде на фронта, лично да убеди украинските военни определят оръжие и да спрат всички боестолкновения, както изисква минские споразумение, но попадна под обстрел.

75

Я Русский

преди 9 години

Владимир Путин разчита, че киев ръководство не ще преследва военни, паднали в обкръжението Дебальцеве и пожелавших се предаде ополченцам. "Слушате винаги е лошо, разбира се, винаги е проблем за губещи, особено ако губи вчера шахтерам или спазва трактора"

74

Анонимен

преди 9 години

мачкай и избивай без жалост украинските фашисти , а ние в България да се заемем с българските

73

ДАН

преди 9 години

ТЕ СА РУСНАЦИ.........А,ЗАЩО НЕ ИСКАТ ДА СИ ГОВОРИТЕ С РАЗНИ ДУМИ. НЯКОИ ИМ ПЪЛНИ ГУШНИТЕ -КАЗА ИМ ХУБАВАТА НАДЯ.............ОТ СДС

72

se

преди 9 години

Плачат! Плачат! А когато се подадоха на внушенията на янките не мислиха! Дебалцево е повратна точка! Най добре капитулация на украйнската хунта! Спиране на войната и започване на изграждане на нова държава без Крим ДНР иЛНР! Народите по света имат право да се самоопределят! КОСОВО е,, пример''!

71

Какво се случва

преди 9 години

Горещо препоръчвам да потърсите КОГНИТИВНЫЙ ДИССОНАНС ИЛИ ПОЛИТИЧЕСКАЯ ШИЗОФРЕНИЯ. РОССИЙСКОМУ ПОЛИТИКУМУ ПОРА ОПРЕДЕЛЯТЬСЯ: ОНИ С РУССКИМ НАРОДОМ ИЛИ ПРОТИВ НЕГО Тогава ще престанете да се карате, защото в много отношения и двете страни имате право и това писание на И.Михеев обяснява странностите в днешната политика на Русия като дава предисторията и слага всичко в точната светлина.Нито русофилите нито русофобите ще имате имате какво да възразите на написаното! Дълго е но си струва!