13

Анонимен

преди 9 години

Много лошо говори за отбор, на който вратаря му е 1.

12

gost

преди 9 години

интересно ми лудогорец какъв отбор са наистина стигнаха до някъде но като грандове цска левски и литекс надали има да гонят *** да гонят да ги стигнат кои е снай добър трансферен прозорец литекс тогава какво са замранкали

11

Анонимен

преди 9 години

Заглавието :"Владо Стоянов стана футболист на България"евала! А на Туркменистан ще стане ли скоро?

10

до Сандо

преди 9 години

Ами зад вратаря са само момчетата, които гонят топките...

9

Сандо

преди 9 години

е щом вратар е футболист номер 1 правете си сметка на кво дередже сме

8

ЗО

преди 9 години

За детско юношеският ансамбъл 'изворче' може и да е перфектен, но когатоо говорим за професионален футбол там нещата поне в моите очи стоят другояче!!! Без да се обиждат феновете на Лудогорец но ако имаха по-читав вратар щяха да напреднат доста!

7

боц

преди 9 години

От някои коментари стигам до извода, че на игрището има само 10 играчи (ритнитопковци) и вратарят е извън игрещия отбор.Предлагам да се махне поста ВРАТАР!!!А нещо за Яшин или за Чех да кажете?!

6

Фен на Карамба

преди 9 години

Аз исках да е побългарения Тиаго Силва,дет изпраска викито от бтв новините. :)

5

Вратар

преди 9 години

Може и да задобрее след някоя и друга петилетка, но засега допуска детински грешки и не е на ниво. За да премине на следващото ниво ще трябва още доста да потренира.

4

Анонимен

преди 9 години

Бербатов нали ви каза да не го занимавате с глупости бе хора? Аз разбирам ,че няма кого да номинирате но така да използвате името му е подло .Направете си сметка щом вратар от бг първенството става номер едно колко е зле положението при полевите футболисти,това е огромно падение,нещо като черна дупка

3

Анонимен

преди 9 години

След като е най добрия защо беше резерва на малката перука

2

боц

преди 9 години

Пздравления за Владо!На номер 1 ще кажа - а нима нападателите не пропускат да отбележат от чиста поизиция?!Елементарно-говорим за цялостно представяне през 2014 г.И в тази връзка съм озадачен - какво търси Бербатов в тази класация?!Не отричам качествата му!Но през 2014 г. той с нищо не е допринесал ЗА ФУТБОЛА В БЪЛГАРИЯ!!!

1

Анонимен

преди 9 години

Не мисля че е правилен избор. Допусна поне 2 гола от глупост.