32

Мунч0

преди 9 години

Няма проблеми, едни строят, други приказват! Според новата "ултра-модерна" програма на правителството за енергийна ефективност няма да ни "трябват" АЕЦ, ВЕЦ, ТЕЦ и всякакви такива трибуквени ненужни неща след някоя и друга година. Всичко ще е розово и ще внасяме ел. енергия на "изгодни" цени. Чакам с нетърпение "светлото" бъдеще на България.

31

:-)

преди 9 години

(В продължение на заглавието).....а ние още 2-3 години ще лапаме мухите, след което около 2018-та ще започнем да внасяме ток (защото Русия няма да сертифицира реакторите на АЕЦ-а), след което цената на тока ще се увеличи и вече няма да е най-ниската в ЕС, след което направо ще ни цъфне икономиката.

30

Румбо

преди 9 години

Орбан е тарикат от класа!Както и Ердоган се възползва от трудното положение на Русия и направи изгодни сделки!Има и нещо друго,не маловажно-в случай на война,над Унгария няма да падат ядрени ракети!!!!А какво правим ние?Отрязахме се икономически и политически!!Вижте колко големи атлантици сме сме-зъбим се на Русия!Американците ни тупат по рамото-Дръж Шаро,ще ти дадем кокълче!Сега говорят за газопроводи и други бонуси,ама когато утре свърши войната-пак ще ни изоставят като *** на повикване!

29

Анонимен

преди 9 години

На снимката и двамата изглеждат много доволни !

28

Анонимен

преди 9 години

Унгария е страна, която потребява ОГРОМНИ количества ток, по причина на това, че там се добива боксит, от който се извлича АЛУМИНИЙ чрез ЕЛЕКТРОЛИЗА. В България ще построим блокове, за да си включваме ЧУШКОПЕЦИТЕ. Двата български блока по 1000 МВт дават повече ток от четирите по 440 МВт в Унгария.

27

СЛЕЙЪР

преди 9 години

Хората строят, а ние 25 години рушим !!!!Хамериканците ни спряха всички големи проекто, но имаме молове и макдоналдс.Така ще е докато мутрата дупедавец е на власт!!!!!!!!!

26

Анонимен

преди 9 години

зад тях виждам окото и пирамидата с крилете... всички са циркаджии.. и Путин и Обама и всички големите са кукла на конци ФАКТ... ! Unites States - US ..... SU - Soviet Union... same !

25

Анонимен

преди 9 години

Владимир Путин пристигна в Унгария в дните на боевете преди 70 години и освобождението на Будапеща от хитлеро-фашизма.

24

Анонимен

преди 9 години

Още 1986-87 година мой роднина замина за Унгария да докара Икарус за малешевския гараж, ми каза,: унгарците нямат нищо общо с нас, те са западна държава!

23

Орбан за Унгария

преди 9 години

Изглежда,че зомбитата бидейки малко бавнични в оценкта си за истината за събитията в света като цяло ,няма какво друго да се хванат освен за ръстта на Путин,но така е,зомби гледа само опаковката никога съдържанието на човека Путин.Ето до какво:https://youtube/watch?v=k9xczCg9SHU , доведоха предателите от Киев народа на Украйна

22

Анонимен

преди 9 години

След Гърция ще бъде наритана и Унгария!Опитва се популистчито да играе на едро но не му се получава!Преди 2-3 седмици и Гърция и Унгария мрън-мрън ама гласуваха за одължаване на санкциите срещу Путин!Има една поговорка-Който плаща,той поръчва музиката!Точка!Реактори щели да строят!Ххахахах!А дали заедно с гърците няма да * при гладните,а?Колкото и нашите комунисти успяха да прокарат интереса на Газпром,толкова и унгарските комунисти ще прокарат интереса на Росатом!А от нашите по-лакеи НЯМА!

21

Анонимен

преди 9 години

Росатом ще строи нови реактори на унгарската АЕЦ "Пакш"Ще строи другия път, колкото построи Белене. Росатом вместо да си губи времето с никому не нужни строежи, по-добре да построи един саркофаг за негово величество Путин Късий първи, че краят му наближава и ще е крайно необходим, за да има къде путинофилщината да опява патрона си.

20

стоян петров

преди 9 години

Вярно, че заплатите в Унгария са като българските в евро, само че покупателната сила измерена през международ долар е почти еднаква. А за преди десетина години мога да ти гарантирам, че унгарските заплати бяха като българските, но не в евро както е сега а в кувейтски динари (ще ги провериш ли?).

19

Орбан за Унгария

преди 9 години

Ами човека си гледа националния интерес,достойна среща,с изключение на един демонично обсебен субект на Фемен,който стана за смях,като изигра един комичен театърhungarianambiance/2015/02/russian-president-vladimir-putin.html.Спонсорите му ще се разочроват справедливо от бездарното изпълнение на пионката си,ха,ха!

18

456

преди 9 години

До долар ден!Да прав си! До скоро България беше на ръба на пропастта ,сега направи решителна крачка напред:))))))))

17

Символично

преди 9 години

ха ха!нали "Визитата на Путин в Унгария e просто само символ"?

16

plovdiv

преди 9 години

nie tarpim , tarpim , tarpim , no nakraq chte stava strachno , bokovci , plevni , radan kanevci chte letqt Kato indianci

15

долар ден!

преди 9 години

Стига сте плюли! Рибата в морето, тигана сложили! България може ли да се сравнява с Унгария и Гърция... бъдете българи, християни и работете повече! България тръгна по правия път!

14

Чукча читател

преди 9 години

И докато в ЕК си викаха наздраве с чаша шампанско празнувайки "победата" над Гърция, унгарците ометоА кифтетата, оригнаха се мощно и седнаха да пият по една руска водка и икра след обилното хранене. :-) Йегеш товарищи ! :-) Да живее НАТО се провикна Виктор Орбан :-)

13

Анонимен

преди 9 години

А нашите *** и предатели продадоха националния интерес за лична изгода. Но не е луд този, който яде баницата. Ние сме виновни, защото мълчим и го позволяваме!