124

украинец

преди 9 години

До сепаратис-----------То и в Афганистан беше руската армия,ама накрая ги гледах как се влачат по един мост към Русия-бити,на*ни но със знамена и пееики.

123

Нещастни предатели

преди 9 години

До сепаратисСпоред днешните разбирания (плюя и пикая на тях) ВАСИЛ ЛЕВСКИ (ПОКЛОН И ВЕЧНА МУ ПАМЕТ) е терорист , направо християнин джихадист. Аз питам (и отговор не чакам) ; Защо в учебниците по история за ВАСИЛ ЛЕВСКИ се споменава с няколко изречения господа управляващи (предишни , сегашни и бъдещи) ? На кой се кланяте *** продажни? С какви очи заставате пред паметника на апостола и поднасяте венци? ПОКЛОН ПРЕД ДЕЛОТО НА АПОСТОЛА ВАСИЛ ИВАНОВ КУНЧЕВ - ЛЕВСКИ

122

Ей плужек

преди 9 години

До БожоГлупав , скочи от високо , залудо хабиш суровини.

121

Анонимен

преди 9 години

слава Путин

120

Анонимен

преди 9 години

абе тази новина я знаем от преди 3 дена,,,само в Киев на са я знаели ..тези нещастници ако не вдигнат бялото знаме ще има масов разстрел на западни наемници и невинни украински момчета които са изпратени на братоубийственна война

119

Божо

преди 9 години

Браво на ***, от утре Донбас вече ще бъде райска градина !!! Най-добре е , *** да освободи и балтийските републики с танкове , да освободи и Балканите и Пиренеите, и Апенините , защото без да ги освободи , те нямат бъдеще !!! Най-добре се "освобождава" с танкове, обаче и с "ГРАД" може !!! *** да освободи украйна от всички украинци, защото са бандеровци до последното пеленаче !!! И България *** трябва да освободи от българите, защото са неблагодарни и не му целуват сапогите !!! ГНУС!

118

Анонимен

преди 9 години

Що не сте на протест пред парламента ***, изоставихте шепа православни братя да мръзнат, а вий на топло пред компютъра ?!?

117

сепаратис

преди 9 години

И УКРАИНЕЦО (пиши на кирилица), да знаеш, ако Путин с армията беше в украйна - отдавна вече да беше приключило всичко

116

сепаратис

преди 9 години

Господа, каквото и да напишете не е от значение - налице е прилагагане на двойни стандарти: - нашите борци за свобода са герой ( и е така)- чуждите са сепаратистиИстината е че това (последното) така отърва на управляващите (не визирам политиците - по скоро банкерите)

115

ukrainec

преди 9 години

До сепаратис-------------А ЗНАЕШ ЛИ ЧЕ АПОСТОЛА-ЛЕВСКИ Е ОБЕСЕН ПО НАСТОЯВАНЕ НА ГРАФ ИГНАТИЕВ-РУСКИЯ ПОСЛАННИК В ОСМ. ИМПЕРИЯ ЗАЩОТО СЕ Е БОРИЛ И СРЕЩУ РУСИЯ ?Турците са искали само да го заточат в Диарбекир !

114

До 163

преди 9 години

До сепаратисКато на всеки путинист, логиката ти е тотално сбъркана.Че и Левски набърка.Не слагай Левски редом до името на джуджето и зелените човечета.

113

Анонимен

преди 9 години

ЯЦЕНЮК Е ЕДНО МРЪСНО ЕВРЕЙЧЕ

112

wq2

преди 9 години

защо БГ медиите се позовават само на уркаински, US и западни източници ????? Защо не се отразява цялата истина и не се показва другата гледна точка - на сепаратистите? Защо не се отразява пресконференцията на В.Орбан и В.Путин в Будапеща???????? Не разрешава Генерал-губернаторката????? Никога не е била така манипулирана истината в тези 25 години от БГ медиитеКойто иска може да научи истината например от тук:https://youtube/watch?v=yL34z0J8GZw&feature=youtu.be

111

ruseborn

преди 9 години

Бандит от Дебалцево!Ние откраднахме и хазната на обкръжения Паулус. Сега ще им откраднем и портмонетата...

110

украинец

преди 9 години

До до украинец--------------https://vk/public62043361-----ДЕСЕН СЕКТОР

109

до украинец

преди 9 години

Дай го тоя сайт на десен сектор или група във фейсбук имат ли ? : )

108

сепаратис

преди 9 години

То беше ясно че, въпреки опита на Европата, Дебалцево е обречено. Сега наред е Мариопул. Помежду другото напомням е утре България трябва да отбележи една трагична дата в историята си - обесването на Левски. Питам медиите дали ще дадат квалификация на Апостола "сепаратис" - отговор не ми е необходим!

107

Анонимен

преди 9 години

До ukrainecС моя минус станахме 17 трола до момента, май в повечко ви идваме, а?Щатите да дават оръжия, Киев точно това чака, да ги препродаде някъде. Хунтата си има в излишък, не и трябва. Акъл им трябва не оръжия. Но той от къде да се вземе, като го няма...

106

украинец

преди 9 години

До Ico-----------------------------Голям майтап---отидете в сайта на Десен Сектор : Онзи путински *** Захарченко прави обръщение към Укроармията близо до Дебалцево обграден от путиноидни журналисти и свои бандюги като приканва уж обкръжените да се предадат.В това време в ефир украински снайпер гръмна двама бандюги зад него и те се свлякоха кат чували с оборска тор.Журналистите се опикаха а *** Захарченко го издърпаха набързо.Май се беше усрал.Бааааахти майтапа !!!

105

Анонимен

преди 9 години

Смърт на фашизма свобода на народа. Скоро и Яценюк ще бъде топло заграден. Като не искаш мира идва знаеш какво....