24

456

преди 9 години

До въпросчеАми щото на руския посланик му е ясно че ние като американски ще си се удавим сами......... е с МАЛКО помощ от добричкия ЕС!!!Тези седем посланици що не си гледат в тяхната паничка?

23

Фен

преди 9 години

И ние така чакаме от почти 25 години .А дано ама надали.

22

въпросче

преди 9 години

А Руския посланик защо не иска и той реформа в съдебната система ? Може би му харесва такава, каквато е ?

21

Анонимен

преди 9 години

То пък като че ли те правят нещо в техните си държави против престъпността

20

Анонимен

преди 9 години

Първо приключете прехода, защото реформата може да обезсмисли прехода.

19

Анонимен

преди 9 години

Господа посланици, докато търкахте доволно ръчички когато получихте държавата ни, изобщо знаехте ли с кого си имате работа? Как ни приехте, след като излиза, че не сме готови по нито един критерий, ей това ми обяснете? Ами то не става така- хем да получиш територията на тепсия, хем и нещата в нея да се наредят както ви се иска.

18

Анонимен

преди 9 години

ако се оправи съдебната система всичко друго ще си дойде на място.

17

Анонимен

преди 9 години

Блажени да са верващите ахаххаВсе повече се убеждавам, че по отношение на България, евросъюза е неадекватен, а знанията му за държавните процеси и България като цяло, се равняват на кръгла нула.

16

Анонимен

преди 9 години

Ами чакайте си, щом имате време за губене, ние ако знаете откога чакаме... има-няма 25 години. :D

15

Пааааак ли бе ...

преди 9 години

Тинев::Какво общо има тук ЦСКА или Левски? За какъв Батков говориш бе господине? Нито съм ЦСКА нито съм Левски.Ама може ли такива кухи *** да сте?Как да ти обясня, че става дума за ФУНДАМЕНТАЛНИ отношения в държавата: правосъдие, правораздаване ......Томов - Батков ........ наистина големи *** по форумите. Е затова сме на такъв хал ...

14

джото

преди 9 години

Ще има да почакаме......

13

Анонимен

преди 9 години

Главният прокурор - поръчкова разработка на амфетамионовата мутра- Баце. Ква реформа, кви 5 лева?!

12

Реформата

преди 9 години

Реформата в Судебната система, без премахването на монополните закони е немислима.Сега в България е по-зле от всякога, може да те осъдят и вземат всичко, без да разбереш.Всичко това благодарение на законите и съдиите които ги тълкуват, няма голям избор да защитават гражданите. Само в БГ виновен до доказване на противното.

11

Анонимен

преди 9 години

Тая реформа вече 25г не мърда,а това че постоянно се говори за това е прах в очите ни

10

КУКУ

преди 9 години

Какви промени до лятото в съдебната реформа като днеска са оправдали ЛУПИ!?!?

9

Анонимен

преди 9 години

Kaкво викаше оня послушко Андрей Райчев? "В затвора са тези, които са виновни" - демек виновни политици в БГ няма и никога не ги е имало. Траааай коньо на зелена тревицааа.......

8

Анонимен

преди 9 години

На европейците им писна от нашите политици. Лошото е, че нито могат да ни изгонят от ЕС нито могат да накарат олигархичната ни система да се промени. А още по лошото е, че нашите гашници им се подиграват в очите, само народа е на тяхна страна. Скоро обаче ще осъзнаят, че БГ и Елада не им е мястото в ЕС и ще ни бият шута дружно. Нещата май ще се наместят от самосебеси. Балканските страни ще си направят нова Византииска империя и в основата и ще са Елада, БГ и Сърбия. После ще се присламчат и др.

7

Анонимен

преди 9 години

До ТиневБатков е приятел на Борисов и седесара Георги Марков и не е осъден за разграбването на Левски.

6

Как го правят хората

преди 9 години

Румъния: Корумпираните политици с ЕФЕКТИВНА присъда са толкова, че спокойно могат да основат затворническо правителство с премиер даже.А у нас? В нашата партия толкова сме честни, ама толкова сме честни.. но виж другите, лош до лош.Скъпи ми българино, не се ли усети вече, че ВСИЧКИ са мафиоти? Ама всички .ГЕРБ, БСП, РБ, ДПС, АТАКА всичките играят театрото.А български мошеник политик, няма и до ден днешен с ефективна присъда.Как го направиха румънците? Ами много просто: грабнаха автоматите и . Пак са по-напред от нас.

5

Тинев

преди 9 години

Александър Томов - НЕВИНЕН. Оправдан!Да ти Е-А правосъдието, да ти Е-А държавата.