80

Анонимен

преди 9 години

Е прекалявате вече с тези данъци, и на какво основани ще е този данък? Не ви е срам. Бойко след предишният мандат поиска хората да ти простят за грешките но явно не си научил нищо и ги вършиш все същите грешки.И ти ще станеш български пенсионер и ще сърбаш това което си надробил. ***!

79

Анонимен

преди 9 години

Докарахте пенсионерите дотам, че да са принудени да работят докато грохнат съвсем! Не ви ли е срам? Долни продажници! Сложете си данък за вас!

78

Анонимен

преди 9 години

Сложете и данък депутат предлагам да е 99 %.

77

Анонимен

преди 9 години

Пенсита си е пенсия а който е работещ пенсионер си плаща данъците дайте на хората европейски пенсии после слагайте европейски данък ненормалници.

76

Анонимен

преди 9 години

Боже Господи, до къде води самозабравата в комбинация с простотията. Рано или късно народа ще им го върне. Дано да е по-рано!

75

Анонимен

преди 9 години

Има много *** с помощи в България, но работят в Гърция и САЩ но не плащат данък.Редно е и помощите да се облагат с 15-20 % данък.

74

11

преди 9 години

Уважаеми пенсионери, работещи и не работещи, тези министри са вашите синове и дъщери! Обичайте ги като свои деца, а с възпитателна цел може и да ги понапляскате! И не им се сърдете много, защото не се знае как ще управляват един ден техните деца. Господ да им е на помощ!

73

Готиния

преди 9 години

Добре де, вземете ми 10-те процента ама сложете 40 на чорбаджията, съгласен съм

72

Анонимен

преди 9 години

За да няма проблеми предлагам, пенсионерите след като започнат да получават пенсия да не бъде повече от 2години. След това по реда на пенсионирането да се избиват хуманно, с.приспиващ отровен газ на стадиона, да се изгарят и праха да се използва за натаряване. Така бюджета ще се облекчи, болниците и лекарствената промишленост. Ще има лекарства в изобилие, места в болниците, лекарите ще отдъхнат а и младите нама да имат грижи.

71

Тошо, работещ пенсио

преди 9 години

В тази държава пенсионерите са виновни за всичко ,те са създали тези които сега си нъпъват да управляват ,те са построили това ,което сега грабят и продадоха,и трябва да бъдат одрани и съсипани

70

АНОНИМНА.

преди 9 години

БРАВО БЕ УПРАВЛЯВАЩИ!. ТОВА ЛИ СЪТВОРИХА"УМНИТЕ ВИ ГЛАВИ"?! НА ГОЛЕМИТЕ ПЕНСИИ И ДЕСЯТЪК ВЗЕМАЙТЕ . ДАНО ВИЕ НИКОГА НЕ СЕ ПЕНСИОНИРАТЕ. И ТОВА МИ БИЛО ДЪРЖАВНИЦИ. КОЛЕЛОТО СЕ ВЪРТИ . НЕ ЗАБРАВЯЙТЕ, ЧЕ ХОРАТА ЩЕ ПРЕГЛЪТНАТ ВСИЧКИТЕ ГЛУПОСТТИ , КОИТО НАТВОРИХТЕ ,НО ОНЗИ ОТ ГОРЕ ЗНАЕ КАКВО ДА ПРАВИ, А И ТОЙ Е НАД ВСИЧКИ ВАС.

69

bai grozdiu

преди 9 години

ave toia kalfin balgarin li e ve , 6toto mai iska da ni naglasi

68

Пенсионер работещ

преди 9 години

А са ми барнали пенсията,а съм минал в сивия сектор!Шефа ще спести 100 кинта,а аз ще спечеля сто върху заплатата!

67

Анонимен

преди 9 години

Според мен, или пенсия, или заплата, ако е и двете се изкривява пазара на труда и се облагодетелстват шапкарите, които се пенсионират на 40

66

ОТЕЦ РАЛФ

преди 9 години

АМИ АКО ПЕНСИИТЕ СА НОРМАЛНИ И СТИГАТ ДА СИ ПОСРЕЩАМЕ НУЖДИТЕ , НЯМА ДА ИМА РАБОТЕЩИ ПЕНСИОНЕРИ .НО ТОВА СЪС СИГУРНОСТ ЩЕ Е КРАЯТ НА БОЙКОВОТО ПРАВИТЕЛСТВО . *** НЕ СРАВНЯВАЙТЕ ЕВРОПЕЙСКИЯТ ПЕНСИОНЕР С БЪЛГАРСКИЯТ .

65

Анонимен

преди 9 години

Със закон всички хора ,навършили пенсионна възраст в ДЪРЖАВНАТА И ОБЩИНСКА АДМИНИСТРАЦИЯ , ЗАДЪЛЖИТЕЛНО да се ПЕНСИОНИРАТ ! Чиновници в България,колкото искаш, но колко от тях вършат работа, а само пречат за въвеждането на електронно обслужване!

64

Песионер

преди 9 години

Пенсионерите да работят само там където няма желаещи за работното място.Защото сега те работят само в държавната администрация с една дума нищо само заемат местата за младите.

63

Анонимен

преди 9 години

Статията започва с въвеждане на данък пенсия, предложено от "асоциация на индустриалния капитал" - асоциация на червените барони на събрание при Калфин. Ругайте когото трябва, не по по кутево-тролски/

62

бивш граничар

преди 9 години

към коментар на 56;ако на тези млади пенсионери ако им се даватавана или толкова колкото им е решението навярно няма да работят.да се премахне ограничителния таван пенсионерите с висока пенсия няма да работят. С новата пенсионна реформа едвали ще има млади пенсионери да работят.

61

Анонимен

преди 9 години

Вместо да облагате мизерните пенсии и такива заплатки на работещи пенсионери направо ги трепете-така ще осигурите постъпления в бюджета от икономии на пенсии.