195

Анонимен

преди 9 години

ZASHTO ISTINATA DA OMASKARIAVA--LEVSKI E BIL HAIDUK,KOITO POSOCVA PATIA NA BALGARIA KAMKULTURNITE ZENNOSTI NA USA I ES--KRADI I SHTE GIVEESH DOBRA--NE OTLICNO

194

WTF

преди 9 години

Такива като тебе (режисьора) трябва да бъдат публично оплюти и захвърлени. Обаждаш се в телевизията и вместо да се извиниш, ти плюваш хората, които те критикуват. Ти от този ден нататък трябва да бъдеш сочен с пръст по улиците. Мира да нямаш.Аз уважавам и обичам народа, към който принадлежа, колкото и зле да е в момента, но ти -ти си един безочлив ***... Господин Генчев.

193

WTF

преди 9 години

Продължение...Ти подобие на режисьор без грам достоинство, аз знам че ти знаеш коя е фразата и умишлено не си я вкарал във филма. Но теб историята ще те запомни, ще те запомни не като режисьор, а като продажник. Защото са ти платили за да не влезне тя във филма. Защото тази фраза повдига духа на българина, а това на някои не им е изгодно.Аз не понасям Атака и национализма, но това не е въпрос на държави и граници, а на народна принадлежност и уважение. Уважение към народа, на който принадлеж

192

WTF

преди 9 години

До Анонимен 228+++++++ За коментара ти. Абсолютна подигравка е това, а още по-голяма подигравка е това, което говори това нищожество по телефона в ефира на BTV. Кой си ти бе нагло, нахално, безродно и бездарно ла*но такова. Ти ще направиш филм за Апостола на свободата - най-святата личност в съвременната ни история и ще го оприличаваш на каруцар, който псува на майка. За 4 часа не можа да намериш място как да вмъкнеш най-великата му фраза. Аз съм сигурен, че ти - подобие на режисьор...

191

Анонимен

преди 9 години

Тъпо е да се оплюва образ, само защото не съответства на представа, неясна и за носителя й. Левски не е Спайдърмен или Батман.

190

Анонимен

преди 9 години

Филмът е гавра с всички нас. Максим Генчев не може да се изгаври с Левски, защото Левски е отвъд *** и простотията, но Максим Генчев успешно се гаври с целокупния български народ, история и идеали /доколкото имаме такива/. Всичко това е сторено с парите на ДПС.. е, трябва да има граница на наглостта...

189

Анонимен

преди 9 години

Вместо да почетем паметта на великия българин с преклонение, най подло ни принуждават да обсъждаме глупости с които да принизим и унизим достойнството си и националният си идеал! Всички тук паднахте в клопката! Пред подвига на ЛЕВСКИ - шапки долу!!! и мълчание с наведени глави!!!!

188

Анонимен

преди 9 години

До Аз221Козият рог на Волев е пълна фройдистка полюция. Отвратителна, нарочно направена за да се изпрани върху ленатата на най-великия български филм на Хайтов и Андонов.

187

Бранник

преди 9 години

Няма ли да е добре някой да прати авторите и Някои от коментарите при Шарли.

186

Анонимен

преди 9 години

Какво стана с другото "божество", "героят" от Лайпциг?

185

до 219

преди 9 години

Малоумието е върховен идеал на седерастията, за тях няма нищо свято. Мислят само за к.р от зад.

184

не така

преди 9 години

До bolbovНе богохулствай и не "говори" в мн.ч.! Първата Божия заповед е да нямаме други богове освен Единния Господ,а също и да не си правим комири! Мисля,че Левски е вярвал в Бог и е знаел заповедите му,така,че не намесвай култа с Бог! Единственият Бог на всички християни е триединният Бог!

183

Аз

преди 9 години

Че се изгавриха за пореден път с националната светиня - не е толкова страшно /надявам се, че помните онази серийна ТВ-боза за Джингиби/. По страшното е задълбочаващото се бездарие в киното. Що не си пуснаха някои от баналните вече филми - "Козият рог" /но не версията на Волев/ или "Мъжки времена"? Можеше и да понаучат нещо. За Левски може да се разкаже всякак. Въпрос на можене е. Едно е да искаш, друго е да можеш, а трето и четвърто да го направиш... Нали? Чалгата не прощава! На никого!

182

Анонимен

преди 9 години

както 201ви намекна нещо и аз точно това си мислех....че ако в турция бяха правили филм за Левски, нямаше да орежат сюжети и *а, а щяха да си направят филма както си е историята...дори и да трябваше да се самоизбият 100-200 *** (в филма). т.е. ако се прави нещо като КИНО, то трябва да е на ниво, не да се правят нескопосани варианти на нещо което е в историята на цял народ !

181

Анонимен

преди 9 години

Кой създаде "божествения" образ на Васил Левски, така, че всички останали българи да се чустваме недостойни? Кой е имал, за цел, да ни подтиска и унижава? Дествията, на Левски, са типични, класически действия на един резидент на нечие разузнаване.

180

Анонимен

преди 9 години

До ГериКато се има предвид, че самите турци са го уважавали, действително биха направили по-добър опит, от нашето недоразумение.

179

Анонимен

преди 9 години

Какво правят тези национални предатели там? Какво правят тея чужди поклонници на премиерата? Те ли са спонсорите на тая гавра? Ясно е какво правят - да заличат всичко българско, нали хасанчо, доганчо и сергейчо? А режисьорчето е съвременния предател на Левски. СРАМ

178

Анонимен

преди 9 години

Филм за Левски правен от евреин и финансиран от дпс - не, благодаря! До там ли ни докарахте

177

bolbov

преди 9 години

Ако такъв филм се направи за Мохамед,още след първите кадри създателите на филма ще бъдат обезглавени.Ние имаме един Бог и той се казва Левски.Филмчета,разкази и книжки не са ни нужни защото Левски е една мечта в сърцето и ума на всеки от нас.

176

Анонимен

преди 9 години

такъв *** ,комедиен не сам гледал,славейков -не сме народ а ***