12

tozi

преди 9 години

Пълна с правописни грешки статия.

11

Анонимен

преди 9 години

До ПлавникТака е, но защото японците бяха принудени да правят автомобилите си там и да създадат работни места за американци ;) САЩ са най-протекционистичната държава в световен мащаб. Но като всеки лицемер обвиняват другите в собствените си действия.

10

Анонимен

преди 9 години

до 13:Internet и Web са различни неща. Второто е създадено в Церн, първото в MIT

9

Ghost

преди 9 години

1.Интернет е създаден в Европа (ЦЕРН)2.Гугъл е най-голямата шпионска мрежа създавана някога.3.Ако в щатите им замирише на шпионаж жална ти майка а пък се оплакват че европата не им давала спокойно да си шпионират всичко живо.4.Все повече ги мразя!Няма такава наглост няма такова чудо.

8

А, я да не триеш!

преди 9 години

Ко речи Обоно, че работите с гуглата и фейсбуко, ама в Европа ви пречат на глобалното сканиране? Добре, че има хора като Асандж и Сноудън, та да открехнат света какви градове сте.. Чак на Меркелица тауефоно слухтехте...

7

ТРАНДАФОР

преди 9 години

До Анонимен 3"взимайте си обратно интернета и се махайте през океана"***, как ще драскаш тогава глупости във форумите бе?

6

Алекс

преди 9 години

Отиваш на гости спазваш правилата на домакина, ако ли не - стоиш пред вратата. Никой не ви е длъжен с нищо и за справка европейците са десетки пъти по независими от корпорациите от вас. Така че пука ми на мазилката какво искате вие в САЩ.

5

Турчин

преди 9 години

Тези които създадоха интернета в САЩ също са потомци на еврпейци. А предците на Обонго Бонго бачкаха по плантациите.

4

Анонимен

преди 9 години

Интернет и Фейсбук - гордостта на американците. Макдоналдс, шистов газ и ГМО. Тук не е Опитното поле Американски юати, където върхушката манипулира с медии и реклама простия американски народец. Взимайте си извратените филми по фокс и се омитайте на Новата земя - Америка.

3

Анонимен

преди 9 години

Лобист на чястни компании. Къде са шеврон, шистовия газ и монсанто в речта?

2

Анонимен

преди 9 години

взимайте си обратно интернета и се махайте през океана. американ ***.

1

Анонимен

преди 9 години

EVROPA DA PREMINE NA LUBOV S RUSIA,CERNIAT VECE ZA NISHTO NE STAVA