57

0

преди 9 години

Понеже Европа е подлогата на Америка. ЕС е най-корумпираната органазиция. Разхищаваща данъците на малките и бедни народи.

56

:-)

преди 9 години

(Интерпретация на заглавието) Ако населението на САЩ само го плашеха с атентати, то в Европа те трябва да (и вече) се случват. А след като европейците наберат достатъчно агресия, ще я излеем на изток.

55

Анонимен

преди 9 години

Интересно е, че с подхода си ИДИЛ вече настрои и мюсюлмански държави срещу себе си. Египет, Сирия, Ирак, Йордания. От Иран им казали, че доближат ли на 60км от границата, то иранската армия ще ги удари и на иракска територия. Затова бързо сгънаха черните знамена и се изнесоха обратна назад на 60км от границата. Допускат голяма грешка - война срущу всички. Може да правят атентати, но държавата им няма да я бъде дълго. Израел също мисля, че ще ги удари. Запада. Много врагове си направиха.

54

Анонимен

преди 9 години

решимостта на Запада да подкрепя авторитарни режими като защита срещу Ал Кайда-----------------Те затова свалиха режимите на Кадафи, Саддам и опитаха и с Асад, но не се получи. Груба грешка беше бутането на Кадафи, Садам и Асад. Сега имаме огромни територии, овладени от хаоса. Добре, че Египет засега се държи, защото с Мюсюлмански братя и онзи Мурси ако не беше свален сега щяха да са като Либия, Сирия и Ирак. А Либия е 6млн, Сирия 22млн, Ирак 31 млн, но Египет е 80млн население.

53

Анонимен

преди 9 години

Като ги изгонят от западна Европа, ще дойдат у нас. И понеже у нас няма работа, ще стане много страшно. По-добре да си стоят там и да си ги хранят.

52

Анонимен

преди 9 години

Естествено, нали америка им плаща !

51

Анонимен

преди 9 години

Значи американците са си свършили добре работата. Не случайно Бжежински каза че ислямизма не е проблем. Навремето моджехидините бяха използвани в Косово,Босна и Херцеговина.Сега ислямистите за дестабилизация на Европа.

50

па те още от малки

преди 9 години

Боже,това ли било.*** тъпия шит.Те от 15 години се снимат из нета как размахват оръжия,държат черни знамена кълнат се във веча омраза към неверниците и гнилия запад и джихад дори и след смъртта как ще умрат геройско убивайки безащитни които наричат овце и тн и тн.Толерастите умират от радост харесва им диви маймуни да ги стрелят с калашник докато дружно повтарят мантрата за това как трябва повече свобода и толерантност за ислямистите.И така докато ония от калашников не минат на атомни бомби:)

49

rustam

преди 9 години

Решението е много просто и изпълнимо приложено е от един (диктатор) през 1989 год.в българия,но не му стигна времето около два месеца. А то е всичко живо в европа което се кланя на мохамеда обратно в азия и африка на екскурзия с еднопосочен билет за джамиите в европа само по себе си се разбира затягане на гран.контрол - просто лесно и осъществимо

48

1chovek

преди 9 години

Масово кълвете на евтината пропаганда чрез съвременните медии и не мислите!Мултикултурализма не само не е грешка, а е същност на Европа. От хилядолетия! Четете история, хора. Такива инциденти и с много повече жертви е имало през целия 20 век в Европа, но хората не са реагирали с "да избием всички мюсюлмани", а това се опитват да ви внушат в момента. Европа трябва да отстоява свободата и демокрацията, а не нов нацизъм! Мислете! И обичайте. Заради 5 терориста не може да мразиш всички араби и тн.

47

Ангел

преди 9 години

Разбира се че Европа е най-слабото място на запада.Тази толерантност ,слабите закони,приветстването на Мултикултурализма,безпрепядстваното преселение от изток на запад са много сериозни грешки в Европейското управление.Същия ЕС който беше създаден с цел да не се повтарят събитията от 39-45 година ще обрече Европа на катаклизам по голям от Втората Световна ако не промени коренно политиката си спрямо религията Ислям!!!

46

Реалист

преди 9 години

Докато не съборим всички джамии и не прогоним всички мюсюлмани от България, дотогава ще бъдем застрашени от подобни терористични атентати! Не може да има толерантност към хора, които не мислят с главата си и живеят в 15-ти век!

45

Анонимен

преди 9 години

На САЩ им писна сами да си бутат сградите за да си осигурят войни за следващото десетилетие и новата тактика е европейските "партньори" да положат глави на дръвника за каузата.

44

Демокрит

преди 9 години

Кривата демокрация на Европа е виновна за масовото нахлуване на ислямистите! Нима и до сега не разбраха,че никога няма да има интеграция на бежанците , а напротив - те искат да въведат тяхната религия и начин на живот! За това и ислямисти 2 или 3 поколение родени в Европа,продължават да бъдат терористи!

43

белите хора

преди 9 години

Всъщност това е добра новина. На Западна Европа най-сетне да й светне в кухата глава да затвори границата за араби, ***, мюсюлмани... и да започне да ги гони от Европа. Трябва яка вътрешна чистка. Европа за белите хора!

42

ЧЕСТИТО !

преди 9 години

ха добро утро, от кога разправям, че войните са от америка а бежанците са за Европа! а защо джихада е тук а не в Америка, ами много просто, цялата африканска и бл източна *** идват в европа защото е с 10 000 км по близо! и втото 1000 та организации за интеграцията им вече 50 г изяждат европа а е ясно че такова нещо интеграция няма! заек в клета с лъв интергрира ли се? америка унищожи отвътре европа за 50г! това е.

41

Кирил

преди 9 години

До Мустафа ИбрикПриятелю знам това, мюсулманите са свети хора, за мен, единствено като Християнин скърбя за моите братя и сестри които загинаха за вярата си в Либия,(коптите) и Ирак (Асирийците) от хора наричащи себе си мюсулмани, обаче за мен това ИДИЛ нямат нищо общо с милионите нормални мюсулмани, те са врагове на бог и на човечеството.

40

ОБАМА И РАКЕТИТЕ

преди 9 години

Когато Обама разбра,че "БАЛЕСТИЧНИТЕ" им ракетите са прихванати и унищожени във въздуха от Русия пребледня.

39

Анонимен

преди 9 години

Всички Християнски Държави трябва да се обеденят. Не на расизма, връщане към силата на истинското Християнство.

38

Обаме и ракетите

преди 9 години

Щом Обама разбра, че Русия е унищожила ракетите им почна да се сеща за тях.Сети се и за ракетите и за Израел,как заедно с Америка са ги пуснали на воля да летят.Били балистични, сиреч фалшиви. Еми ,като са фалшиви, защо не замеряхте вашите пустини с тези фалшиви ракети.КОЙ Е ТОЯ ТЪПЪН, КОЙТО ВЯРВА НА АМЕРИКА?