17

Анонимен

преди 9 години

Символичното посещение е :"Росатом ще строи нови реактори на унгарската АЕЦ "Пакш":)Добра символика а?!

16

Анонимен

преди 9 години

Да бе, само символ! От яд така се пише:)

15

Ха-ха

преди 9 години

Ха-ха-ха, САЩ са наели неколцина унгарски комунисти (противниците на Орбан) да протестират срещу Путин :)) Е, не е ли парадоксално - уж демократична страна (поне така твърди САЩ за себе си) да наема *** за гнусните си политически цели :)))

14

Берия

преди 9 години

Ще ми протестират маджарите, ха! Малко ги газиха Т-34-ките през 56-та. Наш агент П. ще им прати Т-90 ако не слушкат. То и друго няма какво - обувки и анцузи ли да прати?

13

Капка Капнала

преди 9 години

Какво ще ми се фукат некви си унгарци! На мен пък Волен ми каза че в София Путин също ще присъства на церемония по започването след мащабна реставрация на мемориален комплекс наречен ***, посветен на загинали съветски войници. За целта само трябвало да утепат някой и друг съветски войник на територията на България, каквито досега нямало.

12

Румбо

преди 9 години

Тая визита може и да е символична,но гарантира,че на територията на Унгария ядрени ракети няма да падат!Нашите политици могат ли да гарантират същото?!Май не!Лека-полека ще се оформи групата на нежелаещите война с Русия,която ще е доста по-голяма от тая на "ястребите"!Това ще е голям удар за САЩ,които кроят планове да се измъкнат сухи от войната с Русия,за сметка на Европа!А ядрения конфликт *** на вратата-вероятност от минимум 30%!Тоя път Русия няма да се предаде,каквато и да е цената!!!

11

Анонимен

преди 9 години

40 платени студентчета носят плакати срещу Путин предварително изработени в някоя сороска печатница - за студентчетата пица и бутилка вино.

10

Анонимен

преди 9 години

изходите са два: или да изпълнява прищевките на ЕС или на Путин

9

До Анонимен 8

преди 9 години

"Те и зелените човечета в Крим бяха символ, а сега - 6 хиляди избити момчета и цивилни."---Но не в Крим!

8

Анонимен

преди 9 години

Хиляди унгарци не желаят кремълския касапин да стъпва с тяхната страна

7

****

преди 9 години

Какво излиза сега,че Орбан не трябва нищо да прави за страната си,и трябва да изпълнява прищевките на запада,може да плаща всичко много по скъпо,но да остане лоялен на ЕС ,това същото страхливо поведение го правят и нашите продажници,за да неим се капрат от ес,за това отхвърлиха всички проекти от които България щеше да има някаква полза,била тя и минимална.

6

Анонимен

преди 9 години

"Просто само символ" на журналистическапроституция.

5

Анонимен

преди 9 години

Още една глупава американофилскастатия. Меркел сама си призна, че е отпо-ниска категория в сравнение с Путин.И за какво са ни подобни четива с фактии неверни разсъждения?

4

Анонимен

преди 9 години

Енергетиката ще бъде централна тема на днешното посещение на руския президент Владимир Путин в Унгария. На фона на успехите в Европа Русия обяви, че е готова да продаде на Индия Су-30МКИ вместо отказаните френски Rafale.

3

Циганин

преди 9 години

Както винаги първи са унгарците и при СССР и сега при ЕССР и както винаги ние cме последни и при СССР и сега при ЕССР -КВО ДА СЕ ПРАВИ -ПУСТИ МУ МНТИЛИТЕТ ! Иначе сме знайни и учени ,но все cме долу по стандарт на живот !

2

Анонимен

преди 9 години

Много рехав протест. Просто символичен !

1

Анонимен

преди 9 години

Тази символичност унгарците я заслужиха с жертвите на източния фронт и въстанието през 1956 г.