70

езичник

преди 9 години

нормалните хора ползващи нет и комп за нормални неща няма за какво да се претисняват от шпионаж. повечето от тия дето пискат срещу следенето в нета не им е чиста работата.

69

Анонимен

преди 9 години

ami da po4vat Voina taman da se izbiqt pomejdu si

68

хахо

преди 9 години

От край време се смята, че "най-успешните" антивирусни фирми са създателите на вирусите ...Ха-Ха

67

По-полека

преди 9 години

Смях !Поне да не беше от руски източник !А иначе, шпионаж има и ще има винаги !

66

П.Петров

преди 9 години

Така срава, когато стратиите се преписват от некомпетентни драскачи, с базови познания по чужди езици. Всъщност вирусът е вкаран във фърмуера на диска и по-точно в сервизните и резервираните зони от диска, тези зони са недостъпна дори при форматиране на ниско и високо ниво.Още по-весело е, че новите чипсети и процесори за ембедет приложения на Intel имат Management Engine(ME),което дефакто е компютър в компютъра и работи дори при изключен компютър(но захранен) и има пълен достъп до целия хардуер

65

Niki

преди 9 години

В света на информацията и високите технологии много трудно може да се манипилират хората ето защо тази измислена нация "америка" е пред разпад,все повече народи започват да се осъзнават че тези са злото.

64

Ха-ха-ха

преди 9 години

Да живее демокрацията ! Свободата на словото ! И изобщо свободата!... Ааа и човешките права! И не забравяйте да бъдете толерантни !!!

63

Мишо

преди 9 години

Демагогия. Това е все едно да окрадеш ***,и какво ще му вземеш???????????????????????????

62

Боби

преди 9 години

До Анонимен 98Ако диск на обикновенно пц от офиса се скапа сменяш. Виж ако компа е на счетоводителя тогава е друго нещо. Но обикновенно просто като сменим компа на счетоводителя му даваме стария диск да го пази в касата при останалите книжа. Освен това компа на Шефа и счетоводителя са от мноого по-висок клас и не се чупят току тъй.

61

До 101

преди 9 години

Обърка нещата с главата надолу - именно с наличието на тази говедарска държава светът ще е в състояние на непрекъснати войни. Именно тя се меси навсякъде, именно тя насажда "демокрация" с бомби и разрушения; именно тя потъпква правото на народите на самоопределение; именно тя насажда примитивна "холивудска" представа за човека като животно състоящо се само от примитивни, елементарни първобитни страсти. Именно там се изгуби всякакъв вид човещина и състрадание. И тази феодална страна ще си замине!

60

отвратен

преди 9 години

Да питам аз протестърите,нали ви е готино да ви подслушват,що ревете тогава от един месец ,че ДАНС ви слушали,а Атанасов само дето не се самозапали в името на свободата и човешките права!Може би имате много неща за криене?

59

Маркетолог

преди 9 години

Нещо много станаха рекламите на Касперския. Вчера пак имаше статия свързана с нея. Пускайте ги поне през няколко дена, да не е толкова очевидно. Май и те искат да си вземат своя дял в слушкането. И САЩ няма какво толкова да си крият амбициите. Все пак засега Intel няма особена конкуренция. Нали не мислите, че при такъв монопол просто ей така няма да се възполват?

58

ОТ ЮАР

преди 9 години

Мен изобщо не ме бърка дали американците ме подслушват или шпионират. Нека шпионират. Защото педофилите, ислямистите, разните видове терористи, китайците, руснаците и пр. - те да му мислят! Америка е единственият гарант на Свободния Свят. Независимо от войните, които са предизвикали или в които са взели участие, без Америка светът ще бъде в състояние на непрекъснати войни, икономически упадък и средновековие. Америка е главният фактор на мира в голяма част от земята. Можем и без ушанките!

57

за 94

преди 9 години

невежа си и пишеш глупости :)

56

Анонимен

преди 9 години

До Бобиясен си ми какъв сисадмин с,щом за 20 години си правил формат на ниско ниво няколко пъти :) нема к'во да коментирам с теб

55

Анонимен

преди 9 години

Геополитика, политика, газ, нефт, ама не знаех, че и със софт спецове пълен форума. И то рьйш ли спецове. :) иначе сами да откиете нещо не можете, но така оценка имате и всичко нали около Касперски ви е ясно от години. :))

54

Боби

преди 9 години

До Анонимен 89Умнико аз сисадминствам от поне 20 години. Формат на ниско ниво съм правил и възстановяване побитово на поверден хардиск два или три пъти за тези двадесет години. Хардисковете особенно тези на които няма ценна информация не се поправят. По-евтино излиза да се заменят и от гледна точка на човешки усилия, време и цена за ремонт.

53

Анонимен

преди 9 години

Хахаха, крадеца вика дръжте крадеца, че то Касперски са едни от най-големите шпиони и крадци на данни, то затова, който е в час не слага нищо от Касперски, а това за дълбокото криене в "хард диска" наистина е голяма глупост

52

Анонимен

преди 9 години

Тва и то ли е демокрация, че почнах се бъркам...?!

51

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 89еми ясно е че не си в час поне не спами попрочети малко и ще разбереш къде ти е грешката все пак имаш интернет е използвай го де това ти е жокера :)