24

Анонимен

преди 9 години

тоако е за въпрос и отблор на име ЦСКА - няма, ЦСКа отдаван няма нищо обощ с АРмията.

23

Безпристрастен

преди 9 години

Няма ли толкова един мъж, сред феновете на Левски? С Патков трябва да се процедира както правят в новата държава.От край време ме съмняваше , че май в Левски е бъкано с ***-арлък. Мдааааааааа.

22

lewskar

преди 9 години

Една глупава инвестиция би било с да дадеш пари на Батков или Томов , по- добре ги изгори .И стига с тези грешки " недалновидно управление " : ИСТИНАТА Е -Корупцията в отбора , схемата да се водят футболисти които да си плащат доведе Левски до тук-Безхаберието в ДЮШ -За 5 г. се смениха 11 треньора и близо 115 футболиста идваха и си тръгваха (И в РЕАЛ МАДРИД не се случва)-"Морският бизнес проект " на Батков му глътна пари за Левски -Гонзо и Боримиров -ТАНДЕМ ВИДЕО-Пижо и Пенда

21

Льольо

преди 9 години

Кой ще го купи това изпаднало отборче бре? Да беше го продал когато беше малко по силно отборчето, сега кой ще му го купи. Там само инвалиди играят :D :D

20

ЯДОСАН

преди 9 години

Мисля че е крайно време ЛЕВСКИ да продаде Батков

19

муспи

преди 9 години

Това са все признаци че комунистите си отиват (отиват на доживотен лагер). Това ченге назначено за собственик на Левски за да го държи на дъното, да не би да го е купувал че да го продава?! Купил е Левски както Боко Свинята България! Възмездието идва! Ако се бяхте оттеглили преди 30 години тихо, сега нямаше да ви подложат на доживотна гавра - "за вечно посрамление"! Никаква жалост за лакеите на евреите, за убийците на България!

18

Анонимен

преди 9 години

Плюха по Лудогорец а накрая им станаха сателит.Ако не беше Домусчиев да ви даде пари под натиска на Бойко Борисов отивахте в канала

17

кравитаковач

преди 9 години

Падението на говедата трябва да ме радват,а те ме натъжават.Тодъре аз кат ти разправях да продаваш добитъка ни мъ послуша еж му глъвътъ сига.Синята *** струва 1 лев,като всяка фалирала фирма,кви милиони бълнуваш.А окръжна ви е мястото,то и ЦСКА ще е там,ако не стане шампион и не влязат милионите от УЕФА.

16

Анонимен

преди 9 години

Оглозгаха кокала и сега ни канят на софрата. Батко, колко струва една акция на Левски? Че искам да си взема една и да я сложа в рамка за да разказван на внуците си как съсипа отбора.

15

Анонимен

преди 9 години

На 19 февруари 1873 г. турците са обесили Левски.

14

Анонимен

преди 9 години

продайте го Тити тоя Левски бе.поне реки от сълзи ще потекат ,като няма пари за друго

13

Анонимен

преди 9 години

Обор с името на Левски няма. Левски няма общо с ритането и хвърлянето на топка.

12

Анонимен

преди 9 години

Продава Подуяне, Левски не е за продан.

11

Анонимен

преди 9 години

И тоя бе агент на комунистическото ДС.Грабнаха Лупи за ЦСКА.Явно и тоя има милиони от разни схеми и иска да ги върне дорде е време.Умчо.

10

Анонимен

преди 9 години

Левски е вечен и ще остане вечен. А вас плъхове няма да ви има. Злобата ще ви погуби.

9

Анонимен

преди 9 години

много милионната вярна левскарска публика да събере по 10 лева и да реши проблема

8

Хмм

преди 9 години

Докато селяните ходят по мачовете с едничката цел да се бият, нормалните хора с пари, ще ви сочат среден пръст и за отбора ви, и за футбола ви.. За всички отбори не само за вас.

7

ЧЕРВЕНИЯТ ЗМЕЙ

преди 9 години

Недей бе баткоВ. Сакън-недей, заклевам те(мисля). Толкова добре се разбираме, на кого ни оставяш?...

6

Анонимен

преди 9 години

затвор за Батков

5

ЛЕВСКАР

преди 9 години

Само ТИ си причината, Тара, за това, което в момента е футболния отбор Левски. Добре, че е великата му публика, иначе досега да си го затрил!