13

до 9

преди 9 години

Точно напоследък си пуснах някакъв филм с гласов превод. И там видях едни прекрасни като ангели светли хора, ама всичките красавци - и мъжете, и жените. Някаква изключителна красота и мекота на чертите. И си викам, брех, от коя ли държава е тоя филм? Европейци ще да са, някак не ми мязаше на американско нищо, вкл и хората. Скандинавци? Чак такива красавци с меки черти - не. Почудих се малко и после естествено, оказа се руски филм.

12

Анонимен

преди 9 години

нормални жени - фотошоп- грим- силикон- пари , то всяка втора на улицата ще я направиш същата с тоя ресурс, дори кабаева най ми хареса- хубава -лоша,но поне естествена

11

Наистина са хубави

преди 9 години

поне една част от жените в галерията,други - не чак толкова, а 1-2 са твърде елементарни в лице.По едно нещо обаче си приличаме - по улиците в Русия, в ежедневието, можеш да видиш много по-красиви жени и момичета, в сравнение с показаните тук,за които дори не знаем доколко ги е разкрасил фотошоп.По друго се различаваме: Руснаците все пак успяват да покажат красавици в конкурсите за "Мис" и сред жените на олигарсите, а при нас до такова ниво достигат невзрачни *** със спонсори-простаци.

10

Садо Мазов

преди 9 години

Рускините са магьоснички в леглото. Но всеки мъж имал щастието да попадне там, трябва освен да се наслаждава, и да слуша едновременно какво му заповядва кака му от Русия, защото калашника чака под леглото!

9

Василеса

преди 9 години

Явно тайната на успеха е " да се родиш в правилното семeйство или да намериш правилния олигарх":)

8

Хуя мора хуя нант

преди 9 години

А наша Тоца защо не води класацията? Нали беше мисис Русия?

7

Джедай Мастър

преди 9 години

Страшни красавици, нема що. С малки изключения изражението им крещи "рускиня" от 100 км.

6

Анонимен

преди 9 години

метнала се е на баба си, Наи́на Ио́сифовна, същата красавица!

5

Анонимен

преди 9 години

Тази на снимката е грозна, както и втората от поредицата снимки, и за мое учудване - и гаджето на Путин Кабаева има много селска физиономия сред тези стилни дългокраки красавици.

4

Анонимен

преди 9 години

Те избягали от Русия, те рускини ги наричат. Един човек, който напуска една държава, не иска да има нищо общо вече с нея. Остава само една носталгия по семейството и нищо повече.

3

Анонимен

преди 9 години

да бе, тия се срамуват, че имат нещо общо с русия. майката и бащата /за нея не съм сигурен/ са австрийски граждани. а иначе и айшето да се вземе за дерипаска /евреин, разбира се/ ще стане - амби..., умна и чаровна! p.s. - мисис свят

2

Кузмич

преди 9 години

Ета краварка Дуся ?

1

Анонимен

преди 9 години

мис крокодил къде е?