15

Наблюдаващ

преди 9 години

Колко неутрално заглавие. А всъщност тези, които НЕ искат да спазваттази част от споразумението са именно украинската армия. "Взаимни обвинения". Дрън-дрън.Ако беше проблемът в опълченците, щяхте да вдигнете олелия до небето.Укропите отиват в изоставено село, настаняват артилерия, стрелят по Донецк или Горловка, опълченците стрелят обратно по установките им (т.е. по селото) и онези докарват куклените си журналисти да документират разрушения и "нарушението на примирието".

14

Анонимен

преди 9 години

Киев са доказали че не може да им се вярва....Каво обявено от Киев е било истина последната година?

13

ХА,ХА

преди 9 години

тЕ СА В ПЛЕН И ИСКАТ ДА СИ ИЗЛЯЗАТ ОТ ОБКРЪЖЕНИЕТО С ОРЪЖИЕТО.кАКВО ПРАВИТЕ ТАМ,КОЙ ВИ Е ВИКЪЛ.СТИГА С ТЕЗИ СЕПАРАТИСТИ,ХОРАТА СИ БРАНЯТ ЗЕМЯТА ОТ ФАШАГИТЕ,КОИТО ИСКАТ ДА ГИ КУПЯТ ЗА ЖЪЛТИ СТОТИНКИ,КАТО УНАС И ДА ГИ ЯХАТ ЦЯЛ ЖИВОТ .Я ДА ВИДИМ КОЙ Е В ТОЗИ КОТЕЛ,ЗАЩО СЕ БЪРЗАШЕ ТОЛКОВА ОТ НЯКОИ ДА СКЛЮЧАТ МИРЕН ДОГОВОР.ЗНАЧИ НЕЩО ЩЕ ИЗЛЕЗЕ,ИЛИ УКРАЙНА ЩЕ Я НЯМА,А.КАКВО СТАВА,ПОЗИЦИИ,КРЪВ СЕ ЛЕЕ, А СЕГА МЕ ПУСНИ,АЙДЕ,ВИЕ ЗА БАЛАМИ НИ ВЗЕМАТЕ.

12

новинар

преди 9 години

novorossia.su/ru/node/14299 ако инфото е вярно, това може да се окаже голям проблем за примирието, но пък обяснява защо украинските части в чувала не искат да се предадат.....

11

Анонимен

преди 9 години

Без претенции за ясновидство предричам, че изтеглянето няма да започне и утре

10

Боби

преди 9 години

До говори Киев 15Ако кажешш позициите на АТО в Дебалцевския КОТЕЛ съм съгласен. Но да обощиш за цялата линия на съприкосновение не. Освен това По летището в Донецк по средата на пресконференция пред сумата ти и журналисити от страна на Украинските позиции са долетели случайно няколко десетки ракети.

9

Анонимен

преди 9 години

До Бобикво искаш да кажеш, че примирието не важи за наемниците ли?

8

Боби

преди 9 години

До Анонимен 9Трактовката е точна. На позициите на Киев има ВСУ - Въоръжените сили на Украйна, Полицейски части на Украйна, Нац. гвардейски Батальони и наемници.Кой от тях е стрелял не се знае.

7

Анонимен

преди 9 години

По-рано тя съобщи, че журналисти, пристигнали заедно с Басурин на Донецкото летище, станали очевидци на обстрел откъм позициите на Киев----------------------------------Глейте сега гадната пропаганда! Няма да напишат, че украинската армия обстрелва Донецк и не спазва примирието, ами написали "СТАНАЛИ ОЧЕВИДЦИ НА обстрел ОТКЪМ позициите на Киев"Мижитуркииии!

6

ДАН

преди 9 години

ВАНГА-------------ЩЕ СЕ РАЗПАДНЕ -КОЙТО ГИ СЪЗДАДЕ. НЯМА ТАКИВА ДЪРЖАВА..........УКРАЙНА

5

Анонимен

преди 9 години

In total, 6,977,700 adults were under correctional supervision (probation, parole, jail, or prison) in 2011 about 2.9% of adults in the U.S. resident populationГоляма държава, много хора, ефективно правораздаване. И все пак, дори там не ги пращат с влакове из тундрата, че да копаят (като на Колима, или Беломорканал). Дебелите бургери трудно ги понасям, но нашите "миролюбиви братя руснаци" са същата стока, че и по-зле.

4

равносметка

преди 9 години

До Анонимендо 51/10 от населението на Америка живее по затворите?!? За капитализма това е индустрия, както и здравеопазването. Така че, не знам как сравняваш едните, които целят народа да е болен и престъпен и другите, за които е важно народа да е пиян и покорен? Всички сме в ГУЛАГ....

3

Анонимен

преди 9 години

Ами, питай си. Ама дори бургерите не са толкова зле, че да направят нещо подобно на ГУЛаг и да хвърлят в него собствения си народ :DПък ти си питай...

2

Анонимен

преди 9 години

0 доверие на тези бандеро-пиндоски измамници !

1

Анонимен

преди 9 години

Селезньов е типично украинска фамилия !