79

Венелин

преди 9 години

Как 20 мобилизирани, като според официалната им статистика са 6000 българи в украинската армия?!Този или ни лъже най-нагло (а американският агент от български произход маже), или наистина това е броя на убитите до сега! И нашите медии вместо да направят елементарна сметка и да видят несъответствието продължават да тиражират тази измама!

78

до zeus

преди 9 години

абе *** съветска, взимай си хляб и сол и марш в Русия границите са отворени!

77

Анонимен

преди 9 години

щом са родени там не са никъкви българи а по вероятно некви руски ***

76

Анонимен

преди 9 години

Какви са теа Укранински Българи , значе Българските Турци могат да ги наричат Помаци а Украинците били сега Българи , хубава работа ама българска

75

Бонд

преди 9 години

Как от 200 000 са мобилизирани 20 човека ..нима в Украйна подлежат на мобилизация всички -бебета,деца,жени пенсионери по на 70-80 -100 години ..200 000 Този трябва да каже от подлежащите за мобилизиране ,колко са мобилизирани.. В Украйна цари пълна анархия.....

74

Българин

преди 9 години

Страны ближнего зарубежьяАзербайджанАрменияБелоруссияГрузияКазахстанКиргизияЛатвияЛитваМолдавияТаджикистанТуркменистанУзбекистанУкраинаЭстонияТова са страните, които Русия е обявила за тракива от стратегическо значение и няма да ги остави на мира. НИКОГА.Който не вярва, да провери какво пише във военната им доктрина. Ще открие много интересни неща.

73

Невен

преди 9 години

Абе нещо превода от Украински куца тук. Той явно е казал, че от 200000 българи, официално само 20 от мобилизираните са умрели. Трябва сили на ООН да се разположат там и да се спре тази поредна безумна война.

72

Българин

преди 9 години

Щом е срещу рашизма и аз ще отида с моите приятели да защитаваме Украйна. После може и волжките българи да ги подтикнем да се освободят от руско иго!

71

Овеч

преди 9 години

Vednaga poviarvah na dumite na gospodin poslannika!

70

дрогар

преди 9 години

дрогари русофили, предлагам да се вдигнем и да изметем хунтата в киев, стига сме се пенявили по форумите. ас съм готов да омра за майка росия, а вие?

69

АА

преди 9 години

ТО ВКИЕВ ТРЯБВА ДА УБИВАТ ШИСТИ БАНДЕРОВЦИ

68

АА

преди 9 години

ЛЪЖЕЦ ФАШИС УКР

67

Анонимен

преди 9 години

Тоя външен министър е за панделата - да му изпотят очелките на гол ***. Продажник и ***, същия като шефчетата си !

66

Брaнник

преди 9 години

86 дa рaзбирaм, че БИ ГИ ЯЛ с удоволствие, сaмо че " опълченците" ги ядaт преди тебе нa място в Донбaс. Не бой се членове имa и зa тебе

65

Одесса

преди 9 години

А нашите безброй хрантутници в МВнр, ако бяха си дигнали гъзовете и да се разходят до едно българско село в Украина, щяха да разберат целия мащаб на случващото се там. Само че не им е изгодно, така е много по лесно, "мащаба не е голям не се тревожете в България, нашите хора Бесарабските Българи са добре, ние сме си свършили работата". Да ама не, нищо не сте свършили, стига с тези манипулации и заигравания с хилядите човешки животи на Българите в Украина!!!

64

Брaнник

преди 9 години

82 също и не се нaдценявaй, верно ядеш нa Брaнниците членовете, но цели Брaнници едвa ли))))

63

Брaнник

преди 9 години

79 рaзликaтa между US.Army и тaзи нa Рф е в товa че СAЩ покaзвaт реaлнaтa кaртинa в aрмиятa си, a русия крие и лъже. При войнa и кризa лъжите лъсвaт нaй- очетливо, виж кво се случи нa " голянaтa" рускa " икономикa" сгънa се с 40% смешно ли ти е? тa верно дaно не се стигне до ядрен конфлимт, но и тогaвa рaшките ще сa по крaтерообрaзни от Зaпaдa и бaя по- рaдиоaктивни ))))

62

Одесса

преди 9 години

От това което каза украинския министър става ясно какъв е размера на лъжите и манипулациите от страна на сегашните власти в Киев.Бесарабски българин съм, от над 20 години живея в България. Всички мои близки и роднини живеят в едно село в Одеска област с население 1200 души. Българите в него сме около 35%. Само в моето село призовките са повече от цифрата обявена от министъра.До кога господа ще манипулирате хората, противно е вече, отвратен съм от лъжите ви. Спрете се!!! На кого правите услуга???

61

до 70

преди 9 години

На твое място не бих вярвал на високопарни думи от нкоконсервативни, спонсорирани от САЩ, атлантически NGOта. Докладите на страницата военното министерство в САЩ показват обратното. Моли се да не се стигне до там.

60

Брaнник

преди 9 години

74 не се aфиширaй pidor!