12

Анонимен

преди 9 години

Уникален атлет и велик спортист!

11

Анонимен

преди 9 години

Невероятен!

10

Chicago Bulls

преди 9 години

Великият Джордан говори също така и за хладнокръвието при решителните точки,с които е измъквал Булс в завързани срещи.За него самия мач е тренировка,а тренировката е била истинската битка.Фил Джаксън ги е карал да медитират,да не се връзват на постоянните провокации на съперниците-бутания,обиди,лоши погледи.Спрял е за малко заради смъртта на баща му.Между 3 и 4 титла.Запитан дали те или сегашния *** на САЩ са по-добри,той каза :-Да,сега те са по-добри от нас на 50 !

9

Chicago Bulls

преди 9 години

До коментар ( 5 ) :Това е правено периодично в мачовете.Но дори и през двама или трима пазещи го от "Пистънс" е отбелязвал невероятни кошове.Напиши JORDAN'S RULE или INCREDI BULLS и гледай за какво иде реч.Да не говорим за решителните му кошове срещу Юта Джаз и как по онова време Карл "Пощальона" Малоун нямаше спиране ! Е, "Биковете" спряха и него ! Скоти Пипън му е бил като по-голям брат извън игрището ! Има и интервю от 2013 с него.Много харизматичен ! Великан !

8

ads

преди 9 години

до йдидф:AdBlock бе момче, AdBlock ...

7

мария

преди 9 години

Голям е много, но инфото ви не е пълно има още две дъщери близначки от втория си брак!

6

М

преди 9 години

Ето това е звезден рожденик, Днес.Бг. Не може да поставяте под общ знаменател Майкъл Джордан и Борислав Михайлов, например. Нищо общо нямат като постижения.

5

Bit

преди 9 години

AIR JORDAN

4

Анонимен

преди 9 години

До Chicago BullsТи знаеш ли от колко играча се състои един баскетболен отбор? Не може 4 да обграждат 1 и да го бият.Ще ги изгонят от мача.Освен това остава само 1.Добър беше но някой неща са си фантасмагория.Нали не вярваш и че е играл срещу извъземните? Както във филма space jam?

3

OLD BEN

преди 9 години

Уникален! Много са великите, но най- великият е един- Майкъл!Като си спомня за отбора на Чикаго Булс с Джордан, Скоти Пипън, Хорас Грант, Фил Джексън, и настръхвам.

2

без думи

преди 9 години

Уошингтън Бюлетс???Защо тогава не останахте верни на "стандартите" си и не написахте Шикаго Бюлс?

1

Chicago Bulls

преди 9 години

Нещо,което малцина знаят :През 80-те години Чикаго играе 3 поредни финала в ИКонференция срещу "Гаднярите"- Детройт Пистънс.И понеже са били безсилни срещу техниката на Джордан,измислили "Правилото на Джордан" т.е. когато Майкъл получи топката по 3-4 играчи да го обградят и бутат и удрят.За да го пречупят физически и психически.Но накрая успяват да ги елиминират и печелят 6 титли в рамките на 8 сезона ! С много упоритост и труд се е издигнал.Най-големия завинаги !!!