5

ФАКТ

преди 9 години

Добра работа са свършили, браво! Иначе 'ястребите' си продават миризливата стока онлайн или по магазини/молове и прочие. Пък и вече почват да мислят за летния сезон...Съни Бийч и т.н. Много ми е чудно защо не се конфискува всичко, което се продава по тези сергии на Черноморието. Сигурен съм, че над 80 % от ястребите, които продават 'Армани'-тата, нямат дори документи за тях, и са и МЕНТЕ ( дъъ ). Честен ястреб няма, това е ФАКТ! Набутайте ги в затворите или ги избийте до крак..и да се свършва!!!

4

Анонимен

преди 9 години

***(доколкото може да е *** имитацията на световноизвестни марки) за едни е злато за други. България не е толкова богата, че спокойно да унищожава нещо което е произведено независимо къде когато самата тя не произвежда или няма качествени заместители на същото това нещо. Сигурно същите тези известни марки са задължили митниците да унищожават намереното но помислете първо за нуждаещите се (тези известните хич не са такива) Ценете труда не го унищожавайте.

3

Ретро

преди 9 години

едно време конфискувани цигари се раздаваха (продаваха на символични цени) на войниците в казармите :)

2

Анонимен

преди 9 години

Да, наистина трябваше да ги проверят да не са вредни и да ги раздадат на нуждащи се.

1

Анонимен

преди 9 години

ДО унищожителите. При толкова бездомни хора и деца в домовете, които държавата не може да поддържа кой знае колко, на КОЙ *** му е дошла гениалната идея да вземе да гори, реже и каквото там са ги правили тези неща. Значи хората могат да събират помощи за наводнените селища а държавата може да унищожава вместо да им даде на хората нещичко(че няма да им оправи къщите няма) Знаете ли колко би се зарадвало дете на нова тениска( а не амнайста употреба)? "Богати" сме щом унищожаваме без да мислим!