28

Анонимен

преди 9 години

Иван и Георги се хранели на гърба на западния данъкоплатец? Глупости. Специално за Германия мога да ти кажа, че чужденците всяка година внасят от данъци плюс от 20 милиарда евро в бюджета, а не минус. Толкова остават като се извадят от тях социалните помощи. Баба Меркел изобщо не е толкова ***, за колкото я мислят.

27

Анонимен

преди 9 години

До Мразя АНГЛО-САКСОНИЯMnogo si tup da znaesh :) Da duma puk koi vi ia snese (evrogeiski)? Samo da te svetna che dokato bratushkite ti se nalivat s vodka i zalitat v Evropa ot srednovekovieto nasam procuftiava kultura i civilizacia koito kazashki tikvi kato tebe niama ka da razberat. A ako bulgarite sa ti mnogo tupi otivai da rinesh sniag vuv Vladivostok. Ruska podloga. za 5 leva shte prodadete i babite si...

26

Членска карта №7

преди 9 години

Магребо европейците(според новоговор) ще са в основата на освобождението на Европа от евроатлантическата измама!!!

25

Членска карта №7

преди 9 години

Като няма кой да се поучи от историята древния Рим, така ще свършат нещата, империята превзета отвътре... Но алчността и похотта, не са от вчера и политиците са най- податливи на двете изкушения!

24

Анонимен

преди 9 години

Е всеки който е ходил в брюселстан знае че магреба е най-големият квартал като по площ е 2/3 от целият град и обхваща идеялният център. Там няма друг закон освен шериата и полицията не се бърка. Иначе казано столицата на евросъюза е най-голямото ислямско гето в европа - правете си изводите.

23

Анонимен

преди 9 години

До тука беше евроинтеграцията. Вече сме на прага на мюслимизация - ще се напъваме да ни приемат в ислямския халифат основан от франция, белгия и италия. Ревахте че комунизма ви бил лош, ама тогава нямаше тарамбуки с бради и забрадки. Сега ще видите законите на шериата пред законите на ДС.

22

Путлераст

преди 9 години

Добре, че в Русия няма атентати. Взривовете във Волгоград, театъра Норд-Ост, летището, Беслан и взривените жилищни блокове бяха частни случай - така каза другаря Путин

21

Анонимен

преди 9 години

Европа, 2015. Войници по улиците, стрелби, атентати, *** ***, страх от провеждане на мероприятия на открито, призиви жителите да ск стоят по къщите, джамии, нагъзени по улици се кълнат да убиват неверници. Добре дошли в чудесния свят на мултикултурализма, в който всяко варварство на примитивни същества се обяснява като частен случай, оправдава се с кръстоносци от преди 6 века и недостатъчно снишаване на жертвите.

20

Да

преди 9 години

Пострадалите от терористични акции да се оплачат пред посолството на САЩ в съответната държава.

19

Отецът

преди 9 години

Захария 14:03 - Тогава Господ ще излезе и ще воюва против ония народи както когато воюва в ден на бой

18

Мразя АНГЛО-САКСОНИЯ

преди 9 години

Moхамед е най-популярното име на новородени момчета в Париж, Брюксел, Копенхаген и още няколко *** клоаки. Беше им хубаво на еврогейците като им работеха за жълти стотинки робите от арабския свят. Сега ще си платят за гяволъка. Ще ги чалмосат до един, а жените им ще забулят. Аллаховците не се шегуват. Нека се зъбят третополовите на Русия и да й налагат санкции. Ще са на колене пред Кремъл я за примирие, я за помощ. Молете се за православна и братска Русия, *** българи. Опичайте си акъла.

17

Анонимен

преди 9 години

Едно време за да отидем до френско си беше геройство! Когато отидох 1990 в Италия ахнах, муслими на рояци, черни от цяла Африка просещи по кръстовищата, масово неработещи и видимо неинтегрирани. Ако сте ходили в Брюксел има цял квартал който прилича на Ливан. Приети за да се интегрират а те избълвали хиляди деца. А нас от соца които бяхме образовани, дисциплинирани, спазващи правилата не пускаха. Сега ще плащат за глупостта да вярват на резани *** които започнаха да разрушават живота им.

16

до Елементарно

преди 9 години

"всеки с име Ахмед, Али, Мехмед и т.н. не се пуска в ЕС и това е. Щом не могат да се интегрират"А Иван и Георги и те ли? Щото и те не могат да се интегрират - висят на социални и цели села в България се хранат на гърба на западния данъкоплатец, отделно дъмпинга и проблемите дето Иван и Георги съдават...Преди да съдиш другите, погледни себе си!

15

Анонимен

преди 9 години

При нулева година няма да се наруши демокрацията, просто показваме , че канените, хранени и обгрижвани "ГОСТИ" след това ни убиват.Ако техните роднини, привърженици НЕ СА доволни, моля- да им се отнема гражданството на съотв. страна и да СИ ЗАМИНАВАТ в някоя държава, изповядваща Ислям.Ние сме проявили ЧОВЕЩИНА, но ЗАЩО ТЕ ни отвръщат със злоба?Не може Европа, САЩ,Австралия, Скандинавието да се превръщаме в 'жертвена овца" на хора, КОИТО ПРИЮТЯВАМЕ.АРАБСКИЯТ БОГАТ свят да обяви не декларации,

14

Анонимен

преди 9 години

ХА ХА ХА ХА. МЛАДЕЖЪТ Е БЕЛГИЕЦ ОТ МАРОКАНСКИ ПРОИЗХОД!!!!! ЗА ТАКОВА ЖИВОТНО НЕ БЯХ ЧУВАЛ!!! ЕВРОГЕЙЦИТЕ СА НА ИЗЧЕЗВАНЕ.

13

загриженост

преди 9 години

Днес чета и за още 2164,"спасени" от итал. гранични край Лампедуза.Демократ съм, живея с различни етноси в мир, но:1. Похвална е заложената в демократичната държава толерантност, прием на различни етноси.Но нещата се ПРОМЕНЯТ.2.ЕС, САЩ да се замислят, че ДЕЙСТВИТЕЛНОСТТА е различна.Също и Скандинавските страни.3.С оглед на ГОЛЯМАТА опасност, ЗАЩО не се започне НУЛЕВА година за ПРИИЖДАЩИ? Нека да видим КОЙ ще ги приеме: РУСИЯ.Арабски богати страни? НИкой.4.Не се нарушава демокрацията, защото

12

Анонимен

преди 9 години

И всичко това в името на великия Аллаx, който проповядвал мир и толерантност!

11

Елементарно

преди 9 години

Елементарно могат да си решат въпроса - всеки с име Ахмед, Али, Мехмед и т.н. не се пуска в ЕС и това е. Щом не могат да се интегрират - ще бъдат екстрадирани. Така ЕС ще е чист от ***.

10

Питащ

преди 9 години

До Анонимен,къде напред - напред е пропастта?!

9

до Румбо

преди 9 години

"Никога няма да забравя как през 90-те ни тормозеха с визите за Западна Европа"Да не мислиш, че за Мароко нямат визи?Мароканците там не са повече от българите, просто сред тях има неколцина опасни.