69

123

преди 9 години

До RadoКръстноносните походи са от папата еретик,той ги спонсорира за да убиват православните християни(византийци и българи)Кръстноносците са убивали невинни православни християни,когато са идвали на Балканите и са нападали Византия( Христовата Империя) и България. Ограбвали са Бисера на Православния свят-Константинопол и са разрушавали православните храмове. И сега има такова нещо в днешно време-тъпият запад,заедно с УСА и папата нападат Православна Русия!

68

123

преди 9 години

Коптите са монофизити -еретици ,както и католиците,протестантите и други еретици. истинските християни са православните християни(гърци,българи,сърби,руснаци,румънци)pravoslavieto/inoverie/eresi/monofizitstvo.htm

67

az

преди 9 години

Ako vsichko tova e zachoto USA che si uvelichavat voennia budget.istoriata poznava idrugi primeri kogato USA sas cel sobstbeni interesi uvelichavat napregenieto po sveta no vinagi dalech ot tah

66

Bulgarin

преди 9 години

Do бгInteresno e kak vsichki govoriat bez da analizirat ili zamisliat malko po dalboko. Shtom stane duma za religia, vsichkite religii se podchiniavat na edno i sushto, prosto se nazovavat po razlichen nachin. Az sum hristianin i sum gord, no ne i protivnik na ostanalite religii. Ima mnogo skrita istina zad vsichkite tezi jestoki deistvia podsilena i podkrepena ot stranichni nabludateli. I musolmanite sa hora kato men i teb. Ne vini cial narod zaradi grupa promiti mozaci! Gkedai i vijdai

65

Анонимен

преди 9 години

вече не съжалявам, че са измислили атомната бомба, като чета тези новини!

64

бг

преди 9 години

До АнгелТова,което си написал в коментарът си е гнусна лъжа!

63

Rado

преди 9 години

Хора недейте сравнявайте днешните действия на Ислямска държава с кръстоносните походи! Кръстоносните походи са породени от това, че ислямистите нахлуват в европа и насилствено карат поробените народи да си сменят вярата, а кръстоносните походи просто отблъскват това нашествир, без да ги карат да вярват, в каквото и да било. Единственото решение е тези хора да се избият докато е време, защото се разрастват доста бързо!

62

Изпит за Сертификат

преди 9 години

абе то и аз се чудя кога Дасикане Рома са станали християни в България , сигурно са се явили на Изпит за Сертификат , не е ясно кой ги е сертифицирал тогава по това време

61

до 73

преди 9 години

Въпроса ти не е никак лесен.И двата вида животни се хранят с пръсти ,не се бръснат,маркират си територията ,имат по няколко женски ,враждебни са.Единствената разлика за която се сещам е че едните живеят по дърветата а другите в дупки.

60

до Ангел

преди 9 години

Чудя се кое от тези две животни е по *** Горилата или Ислямиста?

59

Ангел

преди 9 години

Християните преди 1000 години са били същите фанатици,просто с вековете са еволюирали а Исламистите не са .Както някои маймуни са станали човеци а други са си останали *** .Такива са и ислямистите наша грешка е че ги третираме като хора а не като животни!!!

58

бг

преди 9 години

Исляма показва,че е сатанинска религия,която не цени човешкият жиот,като дар от Бога! Християнството,ама истинското е вяра в истинският Бог и неговия син Христос-спасителят на човешката душа! Благодарение на християнството цивилизованите страни просперират! Моралът и ценностите не биха съществували без християнството,защото То е тяхната основа,която не позволява подобни зверства като ислямистките! Няма християни,които да си позволят като мюсулманите да колят и правят тероризъм НЯМА!

57

mangala ot Sliven

преди 9 години

ко ся басма ли да им цепа , като дошли на Балканите покрай Византийците 11-12 век да ни би да са били християни теа Дасикане Рома чули са те тогава за Християнството па ся са праят на българи

56

шоп

преди 9 години

до 68стига ве, къде виждаш че оправдава човека ***....между другото: "500г Турско робство" у нас наистина не е имало: само робът може да се гордее с това, че дедите му били роби!

55

Анонимен

преди 9 години

Виждам дежурните апологети на ислама са на бойна нога из фирумите готови да оправдаят всякаква уродщина на исляма. Какво да ви кажа. След като 500 години не са ви стигнали да научите що за изродска идеология е исляма, то ви чакат поне още 500. Да оправдаваш *** е наистина падане на дъното.

54

123

преди 9 години

крайно време е за по-сериозни мерки срещу тези ***....например ядрено оръжие би свършило добра работа...

53

азе

преди 9 години

до:62също така досега над 90 процента от жертвите на джихадистите в Ирак и Сирия са мюсюлмани.Тези хора не трябва да се наричат ислямисти, защото така се свързват по един или друг начин с исляма! Това са обикновени престъпници терористи!

52

азе

преди 9 години

до 62Но тези направо изкривяват или по точно изопачават исляма. Джихадистите са може би 1 на 10 000 от мюсюлманите в целия свят, които са 1 млрд. и половина! А според джихадистите - и останалите мюсюлмани също са неверници !!!

51

азе

преди 9 години

до Номер 62текстът от Корана: Убийте неверниците, където ги намерите! Но този цитат описва една историческа ситуация и думите на пророка Мохамед се отнасят само за нея. Исус Христос казва в Евангелието от Матей: Аз не дойдох да донеса мир на земята, а меч! Ако извадим тези негови думи буквално от Евангелието и започнем да ги тълкуваме кой както си иска, ще стигнем много лесно до... християнски джихадизъм!Ислямът като всяка друга религия е толерантен, проповядва любов.

50

реалист

преди 9 години

Заради вярата си заслужава да умреш, не и да убиваш.