143

Анонимен

преди 9 години

Слава на украинците, бой по руските наемници

142

111

преди 9 години

Лично чух Путин по телевизия МИР, след преговорите в Минск, да казва: "По наши данни в Дебалцево има мужду 6 и 8 хиляди души. Президантът Порошенко отрича там да има блокирани украински войници. За това съм склонен да пратим военни експерти, за да проучат ситуацията на място, но нашето искане е блокираните да предадат оръжията си , за бъдат пуснати." Та възможно е там наистина да няма украински войници, а някакви чужди наемници, които да размътват водата!!!

141

123

преди 9 години

Слава на опълченците! Бой по хуната киевска. Изптрепете черните украйнски наемници!

140

Анонимен

преди 9 години

Даа, пропагандата се лее като из ведро. Украинците са цитирани, а онези били казали нещо, ама то не е вярно.Важно е пропаганда да има. Какво беше казал Гьобелс?

139

БГ

преди 9 години

Мария,кога украйна има войски,ти ходила ли си в казармата,да знаеш как едно момче става войник,и го карат да стреля и убива мирни граждани свои сънародници.Как щеи вземеш тези пари от материала,които си измислила и ще ти сладки,напоени с кръвта на невинните жертви.Ти какво мислиш,че хората ядат трева.Кой ще плаща хиляди убитите,разрушените им жилища и комуникации кай ще възстановява.Ти ли бедна душице .Аман от душепродавци.

138

Анонимен

преди 9 години

Иска ми се да знам след като са ги броили от едната страна... колко пъти украинските войски са стреляли по тн сепаратисти? До"Днес.бг" Хора много тенденциозно показвате нещата само от едната страна на барикадата.Всяка монета има две страни. За да сте обективни поне се опитайте да видите и другата страна, или обективността вече не е принцип в журналистиката? В тези сражения умират хора а много от останалите си правят заключения само от това което прочетат и е хубаво то да е обективно и ясно.

137

до мария нестерова

преди 9 години

Уважаема бъди неутрален журналист и пиши истината заглавието трябва да е"ДЕСЕН СЕКТОР 60 ПЪТИ СТРЕЛЯЛИ ПО ОПЪЛЧЕНЦИТЕ СЛЕД ПРИМИРИЕТО' десен сектор сами заявиха,че не признават примирието аз тях не гиризнавам за украинска армия те са си отделна групировка утре може и срешу украйнската армия да стрелят.Аман от поръчкови и лъжливи журналисти.

136

Крадлив ром

преди 9 години

Тютюневите складове ако бяха държавни,до сега щяха да са опапани.Благодарение чеса под закрилата на договора не могат да се пипат, ама защо и рустаците не ги продават,а ги държат така.

135

ааа

преди 9 години

На яйцето мястото принципно му е в лудницата,не е за затвора.Безумният му поглед говори много,дори за неспециалист.Какво да кажем за делата му.И друго е интересно по укрите стреляно,пък по опълченците сигурно не.Опълченците стрелят щото са зли ,пък горкичките укри седят и мируват една къща не запалиха в Донбас.Айде стига лъжи и тенденциозност,че почнах да се изморявам вече.

134

Анонимен

преди 9 години

ЗАГЛАВИЕТО Е СБЪРКАНО, 60 ПЪТИ СТРЕЛЯЛИ ПО ОПЪЛЧЕНЦИТЕ СЛЕД ПРИМИРИЕТО Е ВЯРНОТО ЗАГЛАВИЕ!!!

133

Берлин

преди 9 години

На кого му хрумна, че руснак ще спази договор за примирие?! Та те са пияни 24 часа в денонощието, освен че нямат никаква съвест. Животни!

132

Анонимен

преди 9 години

Така наречените опълченци са платени от Руското правителство и по принцип 90% това са руски и чеченски бандити- вече има и бандити узбеки -пратени от Путин да избиват украинци и да рушат Донбас!

131

Отявлен фашист

преди 9 години

До Златен лъв Ти намери .Пише,,В победените страни( като фашистка България)всички ония мощности, които са били в услуга на Германците се отнемат и предоставят на съответната велика сила(нашите са на Русия)

130

Neutral

преди 9 години

Скъпа Мария Нестерова,Бъди журналистка,а не пропагандистка .

129

Rado

преди 9 години

Защо пак псувате руснаците бе *** ??? Те ли започнаха всичко ??? Те ли се бутат в шамарите ??? Вземете се осведомете малко преди да пишете глупости !!!! Всичко това става, защото украинските/американски наемници пускаха бомби през всичките пъти, в които им се даваше примирие !!! Същото стана и сега на срещата в Минск !!! *** !

128

Анонимен

преди 9 години

*** руска ***!!!!*** гнусни и жалки!!!!

127

БЪЛГАРИЯ НА 3 МОРЕТА

преди 9 години

Българите са НАЙ-ВЕЛИКИТЕ ВОЙНИ НА ЗЕМЯТА!!!Клали са араби, турци, сърби, руснаци, византийци, латинци, австрийци, черногорци, гърци, харази, татари, монголци и румънци.....

126

Анонимен

преди 9 години

Чудя се, главорезите от ИД или главорезите на Шутин са по-големи ***?

125

Анонимен

преди 9 години

Как ги преброиха точно 60 пъти? Не 59 или 61 но точно 60, на лъжеца мозъка е къс и носа дълак не може да се скрие. А между другото защо не се изтеглят, ако не са там няма да ги стрелят, много просто.

124

gh

преди 9 години

to biva biva propagadna ama tova mi se vijda kato da lijej na nqkoi zadnika tiq separitisti li sa strelili samo a Ukrainslkite voinici voda ne napita vcera gledah po BTV reportas koqto se vzima samo otr Ukrainski voinici a ot drugata strana nqma tova ako li eneee cista PROPAGANDA zdrave mu kaji