28

Русенец

преди 9 години

Не ни занимавайте с глупости от сорта магистрала Русе-Търново. Няма кой да се вози по нея до Търново. Направете магистрала отсечката Русе-Букурещ, че сега е претоварена и тия мижави 60 км са цяло изпълнение някога.

27

Анонимен

преди 9 години

До 2020 ще има лятящи коли ...за къв ви е тая магистрала :)

26

Видимо Доволен

преди 9 години

Това за кой месец 2020-та става въпрос, че аз мисля да ходя към Русе около юли.

25

Анонимен

преди 9 години

До Ако?И от Лилето става спестовна касичка, АКО е с главата нодолу :) Хем ще събира повече.

24

Анонимен

преди 9 години

Заглавието с други думи казва: слушайте кво ви говорим, не разсъждавайте, важното е да сме на власт и да ни върви далаверата. МОже ли това да са думи на отговорен човек, на човек, който знае какво прави. Те парите да не падат от небето...

23

Анонимен

преди 9 години

Знае ли Лилянка за колко време се правеше магистрала от има няма 100 км по времето на социализма? За година максимум

22

тол

преди 9 години

"Агенция "Пътна инфраструктура" (АПИ) и Световната банка подписаха споразумение за въвеждането на ТОЛ система." 13,02,15гледайте на какво попаднах !!??

21

Homer

преди 9 години

110 км. щяли да са готови до 2020 г. !?!?!?!?!? В белите стани това е работа за не повече от 5-6 месеца....

20

Анонимен

преди 9 години

Аз око имам пари ще се махна от България!

19

ллл

преди 9 години

Стига с тези магистрали. Стена имаме да строим, на границата с турция......

18

Анонимен

преди 9 години

До 24:Възможно е да се строят много пътища в Турция,това си е тяхна работа.Лошото при нас е:-Боко и другите мафиоти вземат държавни борчове за това, което ни прави Гърция 2. Между другото Гърция има чудесна инфраструктура останала от Олимпиадата - и какво цъфтят и вържат. Най-важното е икономика и индустрия.-Мафията ще източи тези пари чрез техни фирми, така че една магистрала при тях = на 5 при ефективно управление. Боко освен корумпиран е и ***.

17

хаха

преди 9 години

В Турция до 2023 ще построят сумати проекти ние една магистрала смях ....

16

Анонимен

преди 9 години

Катастрофите по този път стават защото е пълно с турски тирове.По времето на алцхаймера Рейгън ЦРУ се чудеше как да разрушиикономиката на Бг. Знаем за исканията на нашите турци за автономия, което доведе допреименуването, знаем за Сергей Антонов след което БГА Балканпътуваше празна.Другото бе бизнеса от танрспорт м/у Европа и близкия Изток, койтобе изцяло наш. Политически бяхме блокирани, в допълнение имашенападения с/у наши Тир-ове в Турция, и така докато те взеха този бизнес.

15

злобният трол

преди 9 години

Честито, започна се отново. Сега слушайте само за строежи - докато отново паднат от власт.А скоростта по магистралата може да се вдигне до 160 по заповед на Б. Б.

14

Нищо ново

преди 9 години

Само се чудя как се справят по европата , защото "най-лесното" е да се направят магистрали с ?-пари ,а после кой ще даде за ремонти, от Варна до Нови Пазар са 60 км и знаем в какво състояние се намира, ами като станат 460 ,ами след 2-3години като станат за ремонт последните постижения на ГЕРБ

13

Христов

преди 9 години

Русе-Червена вода-Тетово-Кубрат-ДуловоТо поне да запълнят дупките там,че сервизите бая пари направиха от потрушените коли.Ама едва ли ще се получи.А за пътя Русе -Търново трябва да се убие някой голям човек / да не дава Господ/ и пари ще се намерят и пътя ще е готов в най-кратък срок.

12

ПАРИ

преди 9 години

Ако няма пари - през 3000 ната

11

Канавку

преди 9 години

Да не пропуснете да сложите опасните и безсмилено дълбоки канавки. Толкова некачествени опасни. Трябва да кандидастваме за най-опасни канавки. Ще спечелим със сигурност.

10

Анонимен

преди 9 години

Ей не бързайте с магистралите само след 50 години ще се дават пари за да се разрушават природата да се въстанови.Така че последните ще станат първи.

9

me

преди 9 години

Ей това е управление - взимат 16млрд. и какво правят с тях? Магистрали! За да може България да бъде по-удобна транзитна зона! А това, че народът гладува, че няма никаква икономическа стратегия, че няма никава инвестиция в каквото и да е - наука, технологии, малки и средни предприятия, технопаркове, някакви сериозни планове за индустрия, за каквото и да е? НИЩОООО! Само тия скапани магистрали! Е, нищо, продължавайте да ги избирате. Всеки народ си заслужава управниците!