56

толерантен

преди 9 години

НУЖНА Е ДЕПОРТАЦИЯ НА ИСЛЯМСКАТА *** !!!

55

RasputinRPG

преди 9 години

И това се очаква от един истински политик!!!

54

атанас тодоров

преди 9 години

Пак готови коментари и клиширани обиди към ДПС.Тази партия е единствената с ясни национални и политически цели и има воля да ги прави.И само защото те осъждат терористичния акт пак почва плюене, обиди и обвинения против тях без никакви аргументи.До като в същото време нашите красиви управляващи закопават държавата и всеки ден са на ръба да ни вкарат в международни скандали.Явно обичате да ви е лошо ?

53

джонката

преди 9 години

Кой пък го интересува вие какво осъждате.

52

тарикат

преди 9 години

ти не мислиш че имам положително мнение за ДПС

51

Непознат

преди 9 години

По коментарите, си правя равносметка, че нямате търпение всичко това да се случи и в България.

50

Анонимен

преди 9 години

Izvinqvam se, 4e pisha na latinica,s nemski kompjutar sami nqmam kirilica!!!Zna4i omrazni sami tiq! Amerikancite gi sazdadoha za da oburkat durjavata ni oshte poveche! DPS e naiotvratitelnoto qvlenie v balgarskata politika ot vsichki vremena!

49

Анонимен

преди 9 години

Тоя змийчок изсъска и изплю поредните си отровни глупости!!!

48

Анонимен

преди 9 години

И Доган и Местан размахваха показалец на Бойко да внимава,защото те подържали етническия мир.С една дума ако не им играем по свирката ще пуснат терористите в действие.Хайде разследващите журналисти да извадят записите за поведението на тия "демократи"и ги предоставят на прокуратурата за анализ и образуване на дело .Да се осветлят и имотното състояние и далаверите с "обръчите" за да видят отрудените мюсюлмани какви мафиоти ги маниполират,че са техни защитници.

47

Йордан

преди 9 години

Дабе, те стрелят на месо(Париж, Дания), взривяват вагони с майки с деца(гара Буново), направо ни колят - щото сме християни(Ислямска държава)! НИЕ ОБАЧЕ ДА ПРОЯВЯВАМЕ "уважение между етнорелигиозните различия"! Ами последния, като го колят, да си подаде и другата глава!

46

ДАН

преди 9 години

До Анонимен..........И НА ГАРА БУНОВО---НАПОМНИ МУ

45

Анонимен

преди 9 години

Гузен негонен бяга

44

Анонимен

преди 9 години

Тя толерантността на европейските правителства доведоха до това положение.Сега разбирате ли какво е толерастия.Прибрахте тая *** толерирахте ги,дадохте им права по-големи от това на Българите и Румънците,сега нека ви трепят.И това е само началото.Без радикални мерки срещу всички дошли извън Европа,няма да има мир.

43

Анонимен

преди 9 години

Те от ДПС са против атентатите.Предпочитат икономическо заробване и след това пиене кръвта на държавата.Или, поддържат жертвата жива, за да има какво да изсмукват от нея.Иначе в популистките лозунги са ненадминати- борци за права и свободи.

42

Анонимен

преди 9 години

браво на нападателите в копенхаген добре се отблагодаряват на сащ-ционистите че ги прибраха в европа и им дадоха всички права

41

Анонимен

преди 9 години

Тук никакви се мъчат да ни убедят че ДПС са турци. Цъ другаре по големи болшевики от тия няма ,те и говорителка си имат Бялата Златка плащат и месечна заплата и извънредни ако ходи и дига пушилка пред някоя джамия. Между другото чрез червеите си изнесоха целият архив на БЪЛГАРСКОТО МВР във москва .

40

Samo minavam

преди 9 години

Павле и да не искаш,пак ще осъждаш,зер,вземе да излезни статия и във Вашинктон пост,тогава става многоооо лошо.

39

до 39

преди 9 години

Какво общо има недоразумението / Гърци/ със Света София. Ти за Източната Римска Империя не си ли чувал .След края и наречена на кратко Византия за да не се бърка със западната Римска Империя. Кои са тия гърци ,измислини от Англииската корона и по точно Лорд Баирон ,какви претенции може да има един народ и една държава на със 170 год. история.

38

Анонимен

преди 9 години

Московския библиотекарин какво се е загрижил. Сараиският му стопанин го изритал във неделя да блещи мурафети

37

ГТ

преди 9 години

И да допълня... българите, които се надпреварват да лижат *** на американците и американския начин на живот, нека погледнат кои гости им управляват държавата преди да определят кой бил излишен в земите на тази доста бедна държавичка. Недейте да гледате само на нещата, които ви харесват в дадено нещо, вижте и другата страна. Тия земи не са на българите, доколкото знам преди 681-ва те са колили тук, живеещата преди тях "нация", описано в учебниците като "велико събитие".