398

Волен

преди 9 години

Така така другарю Путин ние сме с теб за защита на националните интереси на Русия даже и на територията на продажна България. Да живей Задунайская губерния!

397

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 520:Личи си че си много ограничено момче и че никога не си излизал от село,а само си слушъл приказките на баба си за войната!Отиди в Русия виж как живеят хората там,какъв стандарт имат и после ми говори тъпотий те си!Само за справка да ти кажа че за второ родено дете в Русия се дават 11000 евро,а в "европейска ''България 300лева!Не е срамно че не си ходил в Русия,но пионе чети!

396

Анонимен

преди 9 години

хахахахаха -Велик политик с гладуващ народ и жалка инфраструктура- липса на болници и пътища и на най-елементарни условия за живот в над 80% от Руската територия- само 8 000 000 от тези 144 000 000 имат международни паспорти- всичко друго живее като мишка - да вечно пияна но гладна мишка -това е руската действителност!

395

до 518 Соро от друг

преди 9 години

Да не правиш банички на Красно село ?! защото там консумирам понякога.

394

Соро

преди 9 години

до СПРАВЕДЛИВИмаш още какво да учиш болшевик, не знаеш как е устроен света...нямам време да ти пиша,трябва да работя за да можеш ТИ след това да консумираш трудът ми...

393

А тъй!

преди 9 години

Путин е забравил да допълни, че Украйна и те трябва да отстояват националните интереси на Русия! А в бъдеще и други държави, може би...?!

392

Мдаа

преди 9 години

Докъде я докарахме, 25 години след падането на комунизма един КГБ-еец да ни дава акъл за нещата от живота!?Явно на руснаците им трябват още 25 за да разберат, че те са губещите от тази политика!

391

Членска карта №7

преди 9 години

До СПРАВЕДЛИВЕвропейците не са мързеливи, нито пък хората по останалите континенти. Просто в последните десетилетия връх взе лихварството!!! От там и изкривяване на традиционните ценности на обществото. Вярвам, че в обозримо бъдеще с това ще се приключи, но се очертава да е доста кърваво.

390

Членска карта №7

преди 9 години

до 512И така трябва да бъде!Да седна и да се разберат!Щото днес освен интересите на САЩ и в частност лихварите, за други интереси е забранено да се говори!

389

Анонимен

преди 9 години

511 Tozi pyk , демонстрираш тотална дезинформираност , типично з привържениците на Путин Одисей 1

388

Анонимен

преди 9 години

Путин: Русия ще отстоява националните си интереси-------Знаем го това, ама другите и те защитават националните си интереси...

387

до СПРАВЕДЛИВ

преди 9 години

Недей да плюеш и обиждаш, а отговаряй по същество. Като не отговаряш, показваш, че не знаеш какво да отговориш, т.е. признаваш, че съм прав. Което ти доказах многократно с аргументи. Друг въпрос дали си ги разбрал добре, защото познанията ти особено по икономика са изключително слаби.

386

Аз обаче Не съм плат

преди 9 години

Уважаеми говоря от мое име....нито Г-н Сорос ми плаща....нито Г-н Путин.....няма да откажа де.....но четете повече история....истинска....и тогава говорете .....вие имате кумири и идоли и от Изток и от Запад....предлагам да си гледаме Нашата България и да я развиваме.....на тези от Изток...апетитите са им от времето на Петър Велики....тези от Запад ни изсипаха десетки самолети с бомби....така че Обичайте се....Уважавайте се...и бъдете задружни!!!!

385

Анонимен

преди 9 години

Владо, снимките изкарай

384

prokurora

преди 9 години

Путин е велик държавник, съмнение няма, но най-велик си остава Сталин. При тази ситуация съветският флаг щеше да се вее в Берлин, а ЕС щеше да плаща репарации, че са помислили да отделят Украйна от орбитата на влияние на Русия.

383

Анонимен

преди 9 години

Русия я пишете фалирала до 2016г.

382

АРХАНГЕЛ

преди 9 години

Като чета коментарите тук и все се сещам за онзи виц за робота барман :)! Влиза човек в бара - добре облечен и поздравява възпитано. Роботът веднага - заповядайте господине, малко уиски или коняк? А за последните спорове около шумерската цивилизация? Влиза втори - средна ръка, ама казва добър ден и т.н. Роботът - господине, водка или джин? А как ви се стори новия филм на Камерън? Влиза трети - с анцуг! Роботът веднага - здрасти, пич - една пещерска, нали! как е мача, а и ще гласуваме за ГЕРБ :)

381

Анонимен

преди 9 години

До украинецРусия няма да се разпадне. Обществото в нея е по-консолидирано от всякога. За сметка на това разпадът на Украйна тече с пълна сила. За какво връщане на Крим става дума, като той винаги си е бил руски. Путин просто поправи едно недоразумение от времето на Хрушчов.

380

Митко Бомбата

преди 9 години

Има една прослойка която не може дори и да напсуваш тъй като тях майка не ги е раждала. Те си тананикат под нос " Нас червеното знаме роди ни ......"

379

До 493

преди 9 години

Волене, това ти ли си бе?