12

Анонимен

преди 9 години

до този момент не е имал никакви дисциплинарни наказания.--за такива подкупни съдии направо разстрел...само тогава БГ ще започне да се оправя

11

ТОМА НЕВЕРНИ

преди 9 години

НЕ МОЖЕ ДА БЪДЕ !!! ДОКАЖЕТЕ ГО !!!

10

vesko02

преди 9 години

Сериозно ,нима има корупция в съдебната система

9

Сандо

преди 9 години

садияяяяяята, садияяяята, садията ***......

8

Сопа

преди 9 години

Бой по кухата кратуна на съдията. Не протести а публичен бой на всички съдий е строго препоръчителен. С протести нищо не става. Докато сопата не се разиграе все такива тарикати ще има.

7

Анонимен

преди 9 години

"Нека оставим разследването да си свърши работата" Някой вярва ли вече? Магистрат звучи "корумпиран." Не се извинявам на честните и неподкупните. Нека да се докажат че са такива, а не да се крият зад фалшивата си независимост, за която никой не вярва.

6

Анонимен

преди 9 години

25 години се краде здраво вие сега ли разбрахте

5

Анонимен

преди 9 години

Объркало се е момчето.Ще "пренасочи" парите правилно и пак ще е "на терена".Много отдавна американците им знаят номерата.Проблемът е,че след "сливането" на елита на Украйна наред са нашите "палавници"...Сума бандюги плюс 1 брой банкер заедно с парите изчезнаха,Гейчо избяга, куку-Доктора го последва,ЦЦ го чакат в дрънголника,на ББ му се "наложило" да сменя бельото по време на полет,3 милиона българи демократично ги няма...През гугъла: Греция как спусковой курок мирового финансового коллапса

4

Анонимен

преди 9 години

ДО ПешоДокато не стане като в Китай, оправия няма да има!!!- В понеделник го хванали "на горещо", във вторник съд, в петък го .... на градския стадион за назидание на другите!!!А ТЯ "Демокрацията" след няколко такива акции сама ще си намери мястото;)

3

ДЯДО ПЕШО ОТ ПАЗАРА

преди 9 години

Ама те всички за за затворите!

2

ДЪБЛИН

преди 9 години

А-а-а-а това не може да е вярно-това е инсцинировка и провокация срещу "справедливата" и "независима" съдебна система-това е организирано от полицейското правителство.Оставете ги на мира-така добре си работят и си ви успиват вече 40 години.

1

Пешо

преди 9 години

Докато не стане както в Румъния няма оправия.