54

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 58И да не забравяме как се лигавеше когато Маккейн го накара да каже, че спираме работа по Южен поток...

53

Анонимен

преди 9 години

бсп+абв=БКП/дс,кгб

52

Анонимен

преди 9 години

Ченгето от ДС,КГБ - Калфата,стана за една нощ "велик демократ" и се издигна в очите на слепите...Тия червени *** ни мислят народа за много ***...нещастници!

51

бай Иван

преди 9 години

При пенсионната реформа следва да се съблюдава правилото ,както с таксите по пътищата.Караш повече по магистралите,плащаш повече.При пенсионната.Плащал си дълги години вноски "Х" натрупана сума,получаваш според приноса към пенсионната каса.Номенклатурчиците от БКП ,които си определяха заплатите и фалираха комунизЪма ,а после окрадоха каквото е останало ,какви пенсии ще вземат? Пак ли ще се нагушат с тавана на пенсиите?Все въпроси,въпроси за дикусия и референдум.

50

УУ

преди 9 години

А НЕ БЕШЕ ЛИ КАЛФАТА, КОЙТО ПОДПИСА ЗА НАТОВСКИТЕ БАЗИ..С БУШ..КОЙ ГИ ИЗБИРА ТИЯ ПУМПАЛИ .АБОНИРАНИ ДО ПЕНСИЯ НА ДЪРЖАВНА ХРАНИЛКА.ПРОБА ГРЕШКА.

49

Вълчооо

преди 9 години

Само не ми говори за простаци, че сега с тия управляващи можем да кандидатстваме за ГИНЕС

48

Чегеварата

преди 9 години

Калфа ти ходи в ПЕС , вря се като мишок между социалистите и като видя че никой не керти предателите като теб ...ОПААА, Станишев който те издигна за Президент ...стана лош !Какъв *** си ти Калфин ..ОТВРАТ!!!

47

бай Вълчо от Хисаря

преди 9 години

Никога повече БСП.Станишев си е едно просто момче от върхушката на БКП.Затова народа му отреди - вън от България.КУФАР-ГАРАТА -УКРАЙНА.

46

vesko02

преди 9 години

А бяха другари и другарки

45

Balgarka

преди 9 години

Poveche ot tochno kazano za demagoga

44

Анонимен

преди 9 години

Като говори,че БСП на са сключили коалиционно споразумение с ДПС,то защо сега АБВ не сключиха такова с ГЕРБ.За пенсионната реформа щяло да се види в средата на годината.Трай коньо за .......Преди било тройна коалиция,като Атака нямаше никакво участие в изпълнителната власт,а сега те с цял зам.мин.председател не е ли четворна коалицията.Какво от това за което критикуваха БСП сега са направили или или инициирали в соц.политика,икономиката и т.н.Били дали коледни добавки ,НО на половината пенсионери.Другите да духат...ОНИЯ за 1 млрд лв,заем ОСТАВКА.Сега за 8 млрд лв.+ 8млрд евро подкрепа.

43

до 54

преди 9 години

Всеки един проблем днес е причинен от едноличното 3.5 годишно катастрофално "управление" на неконтролируемия хаос на Борисов в периода август 2009-март 2013 година преди да бъде изгонен като единственият с Жан Виденов от Народа.

42

Анонимен

преди 9 години

БСП газ пикаят че вече има истинска лява партия. Станишев е соросоиден гей, питайте го от коя фондация беше на специализация в лондон

41

Анонимен

преди 9 години

давам 100 рубли за секс между Станишев и местан

40

Анонимен

преди 9 години

Този е уникален мазник. Преди се целуваше със Станишката, изкара сума ти време като външен министър, за малко да стане президент пак с.помощта на БСП, сега се нагъзи на Тиквеника, отново е министър?!? Какво е допринесъл този плазмодий с нещо за България? С нищо!!

39

и ти я и ония са ...

преди 9 години

тоя се дразни че има конкуренция...

38

Анонимен

преди 9 години

Ако става въпрос кой как лъже Тиквата го прави от сутрин до вечер по всички поводи. Това последното не е заем, а не знам какво си. А газовия разпредерител във Варна. Нещо се отказаxа да ни мотаят с него ама пак ще се сетят.

37

Анонимен

преди 9 години

Скрий се някъде. По-големи демагози от вашата "партия" не знам.

36

Анонимен

преди 9 години

червенитешарани да кажат как Станишев 100 пъти ги лъга че няма да ходи в Брюксел. после еврогея гласува за санкции срещу русия.

35

Анонимен

преди 9 години

Когато БСП подкрепи президентската ти кандидатура и когато беше външен министър на Станишев не говореше така.А май първия път и евродепутат точно от БСП на Станишев беше.Е кой е демагог тогава, питам аз?Или просто си един кариерист и властолюбец?Правилно каза Станишев, че си брошка на ревера на ББ, но не от най-любимите да си знаеш, бързо ще те махне при първия удобен случай