21

Шаран -БГ

преди 9 години

Няма респект към нищо! Бог високо, цар далеко! Имало било Конституция, която никой закон не може да обезсили!?!? Хайде де... Защо Ст. Младенов,треньор по футбол, си сдаде пистолета след като ограбиха дома му? Човекът рече: "Ще взема да гръмна някой, после има да лежа по затворите...!?!?" В каква държава /ако може така да се нарече" живеем?? Другари, деца на светли комунисти, защо я направихте тази "демокрация" ? Вие щастливи ли сте ?

20

другомислещ

преди 9 години

С риск да ми нащракат минуси, ще кажа че т.нар. "Отец" не създава впечатление за чак толкова безкористен и боголюбив човек!! Който го познава знае какво имам в предвид!

19

Анонимен

преди 9 години

Това са ***, не хора. С тях трябва да се действа по същия начин-безмилостно! Крумови закони! В тази наша държава нищо добро не можеш да направиш, без да бъдеш наказан. Жалко за стареца. Дали ще има още сили да продължава?

18

Бай Мангал

преди 9 години

Ние не крадем, ние си берем прозорци, машини и железо за скрап , тухли и керемиди...каквото имате всичко ще береме, щото не ни давате работа а социалните дето ни ги давате не стигат за пиене и цигари...Куче влачи...Фараони и балъци....

17

Анонимен

преди 9 години

Ръцете да им изсъхнат на тези кръдци крадците които обират божия дом.

16

Анонимен

преди 9 години

Отеца иска да направи една малка утопия но подобно на Ной и ноевия му ковчег за да приютиш всички ще трябва да настаниш и змийте сссс :D

15

Анонимен

преди 9 години

Човека иска да помогне но във всяко стадо си има винаги *** :D

14

GREEN

преди 9 години

Ей,анонимнико ! Жалък си ! Самия факт ,че пишеш с такъв вулгарен и циничен език говори за това , че ти си *** , хейтър най - вероятно от мъжки пол . Може би ти е станало тъпо (меко казано) изпаднал си в депресия , че нямаш с кой да си на Св.Валентин и сега си избиваш гнева . Жалък комплексар ! Май ти си човека с "кокалчето в гащите" което зад клавиартурата е много властно . И *** не съди хора неизмеримо по - святи от тебе , защото някой ден ще си изпатиш !!!

13

Анонимен

преди 9 години

Нечестивците се наказват по този начин....този даже не е и запопен, а е мним поп. Много добре го познаваме в Нови хан!

12

Биг Шъ

преди 9 години

Преди години в Мадрид започнаха да идват много български имигранти и царя като човек , решава да помогне като оборудва един приют , първото което правят благодарните сънародници е да изнесат всичко и да го пратят по автобусите за родината

11

13-петък

преди 9 години

До 13 И за какъв портфейл става дума тук и кой е" пича"?

10

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 13-за кого е този глупав коментар,че не е оточнено? Сигурно защото е от неграмотен,невъзпитан и вулгарен "порноман"?

9

Анонимен

преди 9 години

И ДОКОГА ЩЕ ГИ ХРАНТУТИ ТЕЗИ ГОТОВАНЦИ? ПРИЮТА НЕ Е НАПРАВЕН ДА СИ ЖИВУРКАШ НА ЧУЖД ГРЪБ А ДА СИ СТЪПИШ НА КРАКАТА И СЛЕД ТОВА ДА СИ ПОЕМЕШ САМ ГРИЖИТЕ ЗА СЕБЕ СИ И СЕМЕЙСТВОТО ТИ. А КАКТО ПО ВСИЧКО ЛИЧИ ТЕЗИ ЩЕ ЖИВЕЯТ НА ГЪРБА НА ОТЕЦА ДОКАТО Е ЖИВ. А ЗА БЛАГОДАРНОСТ ЩЕ ОБЕРАТ ВСИЧКО КОЕТО МОЖЕ ДА СЕ ОБЕРЕ И ПРОДАДЕ.

8

до 7 анонимник

преди 9 години

До АнонименЕхооооо анонимко,а кой ти каза,че са се отъркали и,че аз съм от мъжки пол?! Аман от ненормалници,хейтъри,за които коментарите са само злобни излияния,които да им доставят изродско удоволствие на словоблудните им безмислици!-навярно са от крими контенгента,който освен да краде и деградира друго не знае!

7

Анонимен

преди 9 години

До АнонименПълни простотии и глупости си написал/а Що? Хайде да не ми казваш на мен какво ми се е случило и да не си толкова ценичен с чуждите случки! Май много филми гледаш!-или от опит коментираш?

6

Анонимен

преди 9 години

Те не се отъркват в тебе.Обикновено едната се блъска в теб или те настъпва.След това се развиква.Моментално идват още от агитката почват скандали заплахи пищене.Ако жертвата има късмет се отърваеа с откраднат портфейл или телефон.Ако няма обикновено е наръгана,бита или душена.Понякога тъпкана на земята.

5

Цветанка

преди 9 години

....Отдавна е време за"Крумови закони"....Стойне от Чукурово пък ги иска такива с дългогодишни присъди и през цялото време да бъдат под земята в мината,докато им изтече наказанието!!!

4

потърпевш

преди 9 години

МВР да се насочи към сигурността на хората,защото кражбите са нарастнали! Вчера от джоба ми в МОЛ-Люлин за секунди ми откраднаха тел! Усетих,че в магазина две момичета се навъртаха около мен и даже се сблъскаха,но вече късно разбрах защо? Изглеждаха на вид нормални млади около 20 год. едната къдрава и с арабски черти! Продавачките казаха,че откакто отворили казиното кражбите зачистили! Естественно и охраната нищо не можа да направи!

3

Анонимен

преди 9 години

Щом 290 броя са легнали на гърба на един немощен старец с патерици и чакат да ги храни,пази и осигурява подслон и манджа и дори няма да се организират да си пазят храната и подслона значи нещата са безнадеждни..

2

и аз тъй помислих

преди 9 години

Отецът приютява, но не всичко е човеци, верочтно си пъха и змии в пазвата.