6

не мисля

преди 9 години

Великобритания е технологичен лидер в производството на уйски.В тези технологии нямат равни на себе си.Шапка им свалям.Но Intel,AMD,Apple,Microsoft,HP,IBM са си фирми на САЩ-днешният и утрешен технологичен лидер на света.Без това дето те произвеждат ще сме в средновековието когато пак е имало същите марки уйски като и днес.

5

oooooo

преди 9 години

Ами цели ама няма да стане. Масонска ***.

4

:-)

преди 9 години

Хитрите британци осъзнават, че в бъдеще приходи ще се реализират от продажба на технологии, а не от продажба на финансови инструменти (което правят сега като световен финансов център). Какво е бъдещето на западния модел на бизнес с финанси? Българите мислят по този въпрос?

3

Гуфи

преди 9 години

Може да им се подиграваме за абсурдния брой имигранти, но поне има кой да плаща солдините пенсии на старците им и да пълни хазната. Иначе е нормално да се ориентират към доминация в сектора, след като имат предпоставките. Пък ние както си ги псуваме, така и им пращаме най-добрите си специалисти.

2

Анонимен

преди 9 години

Рибата се разваля откъм главата. А в Англия отдавна е изгнила...

1

Анонимен

преди 9 години

Държава основана на договор между измислената си кралица и един пират. Световен крадец 400 години. Идва ден да си плащат тия кърлежи. кажете ми една английска стока , която потребявате. Освен някой хедж фонд за имами. Това е най-големия исторически враг на България. Винаги са ни смазвали в исторически периоди на подем.