24

\m/

преди 9 години

2 - 3 бири и няколко дръпки от фасче масурче търкулнато на масата от предната вечер .. ехх .. лека разходка и пак в леглото блажено завит ~

23

[[

преди 9 години

ЗАХАР 1СУПЕНА ЛЪЖИЦА С КОЛКОТО МОЖЕ ПО МАЛКО ВОДА ДА ПРЕКАРАТЕ.

22

Анонимен

преди 9 години

Бира! Но една или две.

21

студент

преди 9 години

АЙРЯН или ТАРАТОР

20

Skunka

преди 9 години

Кой как иска да пие, вино с вода, ракия с бира , все абсурди:) (не включвам металюгите,те си обичат концентрат+бира). Говорим все пак за лек от препиване- закуска,кафе,wc(зад. По голяма нужда), душ, един джойнт.

19

Анонимен

преди 9 години

до 21Абе ти *** ли си бе? Как може да пиеш Вино и след това да пиеш вода след него? Разбирам да е концентрат, ама да пиеш вино с вода???? На всеки му е ясно че водата разрежда алкохолната асистенция. Но не става въпрос за напиване или дали ще те хване, а дали ти е вкусно докато си пиеш питието. Как може да пиете хубаво вино и след като отпиеш от него и ти остава приятния вкус в устата и надолу в организма да го измиеш с чаша вода???Вие сте ол;игофрени бе!

18

(не)случаен минувач

преди 9 години

До Анонимен от 20Нищо смешно няма, това е правилно... Колкото повече вода пиеш заедно с алкохола, толкова по-добре е на другия ден...

17

Анонимен

преди 9 години

Тоя дето по-долу пиел вино с чаша вода ме разби..МуахахахахахахаххахахахахахахахахаххахаВсе си мислех, че нещо вече може да ме учуди на тази земя... а ей го на пича с виното и водата..аххаахаххахахаххахахха

16

Анонимен

преди 9 години

Две спанета две сранета и всичко е ок.

15

Анонимен

преди 9 години

Чесъна те кара да се оригваш? Ти ме изумяваш! Чесъна го обожавам, но като съм махмурлия и ям шкембе с чесън започва да ми ври защото стомахът ми е разбунтуван още от алкохола и демек да му сипя ена порция още дразнител. Неееее, не ме разбра. И аз обичам шкембето с чесън. Даже когато няма да се срещам с хора предпочитам на всяко ястие чесъна. За киселото съм съгласен да шибна оцет в супата или ,лимонов сок, както и зелевата чорба. Пробвал съм тези варианти- и си направих изводите. Това е

14

Киро-пияндето

преди 9 години

При здрав стомах, чесъна не дразни изобщо стомаха. Изпотяването зная, че не се получава само от чесъна. Написал съм, както и ти от какво се получава. Чесъна те кара да се оригваш и по този начин ти олеква, защото изкарваш натрупаните газове. От друга страна чесъна подобрява перисталтиката и чисти токсините. Както и да е щом можеш да ядеш шкембе без чесън да ти е сладко! Аз не мога.

13

Анонимен

преди 9 години

Ако много ви се пие, не смесвайте алкохола. А най-добре си пийте само червено винце с мезе. Може да се напиете, но на другия ден да ви няма нищо. Говоря за хубаво вино.

12

Анонимен

преди 9 години

13Аз знам и едно друго нещо от лекарите. При жесток махмурлук да се яде шоколад- той избива всички токсини и даже ще ви накара да повърнете и да се изчистите.

11

Киро-пияндето

преди 9 години

Ако нямате шкембе чорба можете да пиете сока от кисели краставички. Много помага. Можете пилешки (или др. бульон) да си направите и да изтискате вътре лимон. Сока от кисело зеле също помага. Доматен сок или всякакви видове натурални сокове най-вече от портокал. Айрана е също много добро средство срещу махмурлука. Общо взето повече течности, леки храни и супи са най-доброто след тежка вечер. Вода в никакъв случай или друг алкохол и най-вече бира.А най-добре пийте с мярка и не се напивайте!

10

Анонимен

преди 9 години

10, напротив, обичам много чесънха, но когато си махмурлия чесънът дразни лигавицата на стомаха, а той има най малко нужда от това при махмурлук. И накрая1 се получава обратния ефект. А ефекта с изпотяването не се получава от чесъна, мой. получава се от лютото и от горещата супа.

9

Анонимен

преди 9 години

10, напротив, обичам много чесънха, но когато си махмурлия чесънът дразни лигавицата на стомаха, а той има най малко нужда от това при махмурлук. И накрая1 се получава обратния ефект.

8

Киро-пияндето

преди 9 години

До 2-риШкембе чорба без чесън е като манджа без сол. Как пък реши да е без чесън не разбрах. Би ли обяснил или просто не обичаш чесън? Сутрин при махмурлук се яде гореща шкембе чорба с много люто, чесън и оцет. Трябва да ви избие пот и тогава ефекта е най-добър. С потта излизат токсините и алкохола. След това отивате по голяма нужда и пак лягате да спите и като станете сте свежари. Шкембето или каквото да е друго да не се консумира с бира или друг алкохол. Ефектът е много кофти след това.

7

Анонимен

преди 9 години

до 8Да ве, точно това си помислих. И що за идиотия е да пия вино след което да пия и отделно вода? Ти ненормален ли си, бе? Все съм чувал виното да се разрежда с лимонада за да не е кисело примерно...но такава тъпотия за пръв път чувам от теб. За спиртните напитки съм съгласен- да използваш вода вместо друг разредител, но да пиеш хубаво вино с вода...това е идиотия меко казано.

6

Анонимен

преди 9 години

До АнонименДа. В отделна чаша, НЕ да се разрежда. Ти какво си помисли?

5

Анонимен

преди 9 години

5-ti Вино с вода ли да пия? Ти у ред ли си?