12

партиен член

преди 9 години

Какъвто футбола , такъв и президента.

11

Анонимен

преди 9 години

тоя чалгар погреба бг футбол

10

дедо Ташунко

преди 9 години

До номер 10. Момченце, човека говореше отличен немски. След като разбра, че отдавна живея на запад, след като му разказах някои неща за себе си, представи си, че ми съобщи хонорара си, като пример за лесно изкарани пари в рамките на 2 денонощия. Дали ми вярваш, или не вярваш на думите ми, не ме интересува. Вярно е, че на запад не се приказва за хонорари, но не зная защо, човекът ми съобщи и то с нескрито задоволство това, в което ти се съмняваш. Освен хонорара Боби добре го нахранил и наквасил..

9

Мон

преди 9 години

Потанцувай ни, развей косица....ах Бобиии като тебе няма втори и Слава Богу !

8

Червен пипер

преди 9 години

Дедо ТашункоКак стават тези работи за 1 час да се сприятелите и човека да разкаже всичко за Боби и колко получава -ето западняка никога няма да говори за парите който изкарва . Ех !

7

Анонимен

преди 9 години

Голям вратар, но корумпиран ***!Толкова по темата!Да е жив и здрав иначе! Донесъл ми е много радост с икзявите си в националният отбор.

6

дедо Ташунко

преди 9 години

За мен този човек досъсипа българския футбол. Преди десетина години пътувах с белгийският му фризьор, полет София- Мюнхен. Сприятелихме се с последния по време на пътуването и от него разбрах, че получава на ръка от Боби 5000 евро за едно подстригване.( В тези пари е включена и цената на самолетния билет.) Още тогава си казах "тежко и горко на нашия футбол", щом за президент стои такова парвеню като Боби. Ха сега слагайте минуси. Хора, някои от нас си поживяха добре на този свят!

5

nue

преди 9 години

чакаме видеата с кръшните танци, нал тъй бе перука?

4

BB

преди 9 години

Tasi mutra plaschta li si danazite

3

АТАКИСТ

преди 9 години

Бах му майката....Славков си носеше Джонито при Крум Савов докато коментираше и си отпийваше, а тоя на въпрос на журналистка вярно ли е че пиел на работа, той изломотва ***: "Никога! Само след работа и то най-много по две уискита."*** ли бе да го опишеш!Иначе му благодаря когато беше вратар на националния.

2

Анонимен

преди 9 години

Аз тоя съм го виждал как влиза в Син Сити. Влиза с настроение и очите му блестъят. Поне на 2 големи е винаги.

1

АТАКИСТ

преди 9 години

Колко Джака откърши снощи, Перука?