171

Спонги

преди 9 години

За кой ли път се питам, кога Главният Прокирор ще се самосезира и ще започне наказателно производство за оукровенаъа расистка и антисемитска прпаганда в някои електронни медии.

170

Наемници чифути

преди 9 години

Скоро хиляди фашисти от Израел ще бъдат прекарани по улиците на Донбас. Тези страхливци са се изпокрили в миши дупки и са разочаровани, че няма да могат да дерибействат както това става в България. Цялата хунта на укрите са ***, а водачите им са опитни пастори в НЛП секти.

169

Спонги

преди 9 години

Мир ще има когато Агресорите пратени от Путин се приберат вбРусия. Бившето КГБ направи кибер атка в България онзи двн. Блокира редица електронни системи. Тези които имат смартфпни са видели как батееиитеи м се дезактивират за минути.

168

Анонимен

преди 9 години

Ох каква надежда https://youtube/watch?v=oi19yfgBN0w ето ви нагледно какви *** и проф. килъри са начело на Урина (бодигард за малко не врътва вратлето на журналистка - с тих глас "тихо") . Това си мязаше на хорор филм от серията джак изкормвача.

167

uкраинец

преди 9 години

До Я Русский-------------------Pродалжавай да драскаш кацапче-нека всички видят колко им е акъла на кацапите,ушанките,*** и на колорадските бръмбъри и на техните почитатели-БГ предателите ушанконосители.

166

Я Русский

преди 9 години

Лидер на Радикалната партия на Украйна" Олег Ляшко, че сестра му Виктория, с която той е израснал, се бие на страната на доброволци ЛНР в Донбас. "В нашето семейство, с изключение на тазова възпалителна болест, има истински мъже! Това е моята сестра Виктория!"

165

Я Русский

преди 9 години

Лидер на Радикалната партия на Украйна" Олег Кг каза, че сестра му Виктория, с която той е израснал, се бие на страната на доброволци ЛНР в Донбас. "В нашето семейство, с изключение на тазова възпалителна болест, има истински мъже! Това е моята сестра Виктория!"

164

Я Русский

преди 9 години

"Ако киев власти не ще се придържат към условията на Минских договорености, не ще се вземе своята техника от нашите граници, не са предмет на административно нарушение на нашите пленници и ще продължи да бомбардира градовете, а след това, разбира се, ние няма просто да стоят и да чакат. На първо място, ние просто ще унищожим Дебальцевский котел с украински войници, където в този момент е от 6 до 8 хиляди души. След това ние отобьем противника си Мариупол." - заяви Захарченко.

163

Българин

преди 9 години

"Ще има ли траен мир?"За какъв мир може да се говори с тази киевска *** ? Вижте ги. Те в парламента се бият ,а ние очакваме да спрат да изтребват собственият си народ. От тази шайка можем да очакваме само война. Жалко за Украйна.

162

украинец

преди 9 години

До АВ --------------В основата на войната в Украина стои факта че Украино-Кацапската граница е същевременно граница между Европа и Азия.

161

до 210

преди 9 години

мир ще има когато е мъртъв последният киевски фашист.

160

uкраинец

преди 9 години

До Алекс---------Мир ще има когато и последната *** напусне Украина и се изгради бетонна стена на границата.

159

TheCitizen1

преди 9 години

На 27 юли 2013 година ,"миротворецът"-путинизатор в самия Киев , като гост на конференцията Православно-славянските ценности-основа на цивилизационния избор на Украйна , обявява отдавна планираната и лелеяната от него война.▼► Как си представям според вашите тезиси и според опорните точки на ставащото, значението от цялостния цивилизационен избор на Украйна... За целия наш народ- говоря така с ясното съзнание и безусловно разбирайки реалностите на съвремието, че ние трябва да оценим наличието на украински народ и на белоруски и присъствието на още други народи. И ние се отна

158

СТРАНДЖАТА

преди 9 години

До *** от НПО.....Прав си-денят минава зян.

157

Алекс

преди 9 години

Десен Сектор и Азов открито заявяват, че няма да спазват примирието,а Киев вместо да ги озапти ги поощрява. Не чакайте нищо добро. Запада ще продължи да ги подкрепя. Мисля, че това е предвидено, съдейки по струпването на техника и войска в Донбас. В България сме свикнали с "Наведена главица и сабя не я сече", а сме забравили "Като не щеш мира, нати секира". Руснаците обаче помнят

156

ИСТИНАТА

преди 9 години

МИР няма да има--не е изгодно на САЩ.

155

трол от НПО

преди 9 години

Айде напишете днес някоя нова статия за Русия и Путин---айде че трябва пари да искарваме бе....

154

Аз

преди 9 години

До GnusmusМай си прав - и на мен ми направи същото впечатление, ама не ми стигна толкова въображение - както са го написали направо размениха местата на войските, вместо да ги отдалечат :)))))))) НЕГРАМОТНИЦИ!

153

Членска карта №7

преди 9 години

до 201По точно "една държава на три букви"!!!

152

Анонимен

преди 9 години

По ярък пример от братоубийствената война за подлостта на запада в Украйнаняма . Заради банда продажни укрофашисти всеки божи ден загиват абсолютноневинни мирни хора , деца в детски градини ,хора в автобуси и болници от снарядиизстреляни от киевската хунта .Влезте в YOU TUBE и напишете Украйна 18+ , товакоето ще видите е отвратително и недопустимо за 21 век.