126

Анонимен

преди 9 години

ПО-ГНУСНО НЕЩО ОТ КУБА Е САМО ЛЮБИМАТА ВИ РУСКА СТРАНА!!!!!ТАМ ДОРИ Е ПО-СТРАШНО ОТ СЕВЕРНА КОРЕЯ!

125

с.

преди 9 години

В Куба е уникален купон и ако можете скокнете за джамбуре там!А да покараш винтидж открит Кадилак покрай вълните е жестоко!Има и невероятни мадами!А москвич и лада айде нема нужда!:)

124

Пако

преди 9 години

Ехх Москвич 1500 SL - уникално рядък автомобил.

123

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 174 Aморално е да си сменяш колата ако не си си платил данъците, аз самия си плащам данъци и осигуровки до стотинка по правилата и изобщо не чувствам никакви угризения когато си купувам каквото и да е, защото моите задължения към държава и общество съм ги изпълнил. Бедни има - но не са бедни заради мен, точно обратното - аз съм си дал своето на държавата за да се грижи за хора като тях. Това че тя не го прави изобщо не е мой проблем!

122

?????

преди 9 години

До Анонимен 157Raisko kutche e mqstoto, kudeto ne jiveqt americanci,rusnaci,evrei...Tam,kudeto horata ne si go merqt prosto za da si izbivat glupavite kompleksi.Raisko kutche e mqstoto, kudeto si dobre doshul bez znachenie otkude idvash....Uvi-ne ostanaha mnogo RAISKI KUTCHETA po tazi zemq....

121

Анонимен

преди 9 години

Е НИЕ СМЕ ПО ДОБРЕ ОТ КУБИНЦИТЕ. ВКАРАХМЕ ВСИЧКИ БАРАКИ НА ЕВРОГЕЙЦИТЕ И СЕГА СЕ ФУКАМЕ ЧЕ КАРАМЕ ОТПАДЪЦИТЕ НА ЕВРОГЕЙЦИТЕ.

120

Паул Хаусер

преди 9 години

До АнонименНяма да си построят комуна, защото ще трябва да работят! Другарите не обичат такива работи, те обичат да говорят за труда и трудещите се ама ако може другите да работят, а те да чорбаджийстват на върха и да викат колко е лоша буржоазията и запада, докато си пийват уиски и обсъждат каква западна стока да си купят!

119

Анонимен

преди 9 години

1000 пъти ви повторих - като е толкова хубав социализъма, защо не си построите един? 10-20 000 съмишленици все ще се съберете. Правите си комуна и живеете. Какво още ви трябва?

118

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 166А какво ще кажеш за американските коли от 50-те години, които още ги карат в Куба? И вече отдавна не се правят коли, които да изкарват по толкова години. В нормалните държави, колите се сменят през най-много 5 години.

117

до 167

преди 9 години

Тогава хората имаха работа и можеха да пътуват събота неделя и по време на отпуск. А ти ако си от тези дето тати носи мама меси можеш и 200000 км да навиеш.

116

Анонимен

преди 9 години

какво значи усилена употреба ,куба е колкото българия почти.преди време дядовците ми разправяха колко много пътували насам-натам си викам дай да видя на колко км е тоя москвич-80000,това много ли е за 30 години? щото аз ги правя за 2 години

115

Анонимен

преди 9 години

Не знам що се бъзикате-тия коли са на по 40 години. Кажете коя от сегашните коли ще се движи след усилена употреба след толкова години?

114

монтьор

преди 9 години

Москвич Лада Волга прекрасни автомобили за времето си. Здрави автомобили с лесна и евтина поддръжка.И най слабия шофьор можеше да ги обслужва.

113

Язе

преди 9 години

До El ComandanteА представяш ли си, да живееш в ЕС и да се кефиш на италиански "нов внос" ... КолаТТаааа е от ИталиЯААА... Жена я е карАлаааа, никога не е пушенооо щото пепелника и запалката са като новиииии....ХАХАХА

112

El Comandante

преди 9 години

Представяте ли си- да живеете на осемдесет мили от Маями и да шофирате "легендарен" "Москвич"...

111

Анонимен

преди 9 години

На 19 април 1970 г. на главния конвейр на Волжския автомобилен завода е събран първият автомобил, който бил свален от конвейра от италианският шеф-инструктор Бенито Гуидо Савоини.Копирах го заради червените ***:))

110

Анонимен

преди 9 години

ИсторияОснова на ВАЗ 2101 е Фиат 124 от 1966 г. Конструкцията е променена за да може да отговаря на съветските условия увеличен е просвета, усилени са окачването и каросерията, задните дискови спирачки са заменени с барабанни като по-устойчиви на замърсяване и по-издръжливи, добавен е крив стартер. Отвън се появява огледало за обратно виждане (отляво). Изменена е конструкцията на двигателя разпределителният вал е пренесен в главата, увеличено е разстоянието между цилиндрите. Масата на автомобила е увеличена с 90kg. Общо са направени 800 изменения.На 19 април 1970 г. на главния ко

109

Анонимен

преди 9 години

До ИНЖЕНЕРти си инженер колкото аз космонавт..........Ладата е лиценз на ФИАТ 124. Това поне е нета го пише навсякъде.

108

Анонимен

преди 9 години

Лада си е точно РУСКА кола и стига сте философствали !!!По о добра е от вашите изгнили западни таралясници и частите и са по евтини !!!

107

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 155А ти защо не емигрираш в Америка, там нали е яко. Опаа, не можеш а? Що така - границата е затворена за *** като теб. Американците влизат свободно в България и се разпореждат като господари, но за презряните ***, за крепостните селяни границите са затворени. Дори през турско робство българите, раята са пътували свободно до Истанбул, в цяла Европа и навсякъде.