6

ВЕЩИЦАТА

преди 9 години

ИМА НЕЩО РАЗМИНААВАНЕ НА ИНФОРМАЦИЯТА. ДНЕС ОТЧИАТ 100 ДНИ НА ПРАВИТЕЛСТВОТО КАТО УСПЕШНИ А ПЪК ДЕФЛАЦИЯ. КАКВО СТАНА ТЯ УМРЯ *** ДЕТО НИ ХВАЛЕШЕ.

5

Нене

преди 9 години

Сега ще вдигнат тока с 15%- защото има обледеняване особено през лятото, порното с 20%-защото падна цената на природния газ, 30% водата- защото миналата и тази години са изключително сушеви, а също така заплатите в публичния сектор и най-вече на парламента и ДКЕВР, ще наложат нов данък и всичко ще бъде наред.

4

Анонимен

преди 9 години

Ако НСИ извадят от потребителската кошница стоки като пиана, тромпети, стъкло и какви ли не чудесии, а оставя само хранителните стоки, тогава ще има инфлация поне 15 %.

3

zeus

преди 9 години

Дефлация има само в празните глави на тези от НСИ, явно отдавна не са ходили да си купят нищо от магазина. Статистиката ни служи само да има за какво да се вдигат депутатските заплати.

2

Питане на селянин?

преди 9 години

Сега държавата се "СТАБИЛИЗИРА" със заеми но за кратко... После не знам... и ВЪПРОС КЪМ ФИНАНСИСТИТЕ "ЕКСПЕРТИ" КАК БЪЛГАРИЯ ЩЕ ИМА ПАРИ КАТО НИЩО НЕ ПРОИЗВЕЖДА??? МОЛЯ ДА ОБЯСНИТЕ ЧЕ НЕ РАЗБИРАМ???

1

Анонимен

преди 9 години

Не ми показвай тая дето си купува дрехи втора употреба. Кога ще вдигате пак тока?