5

Циганин

преди 9 години

Юнайтет вече няколок години го тресе ,но съра все пак с неговият шотландски темперамент е успявал да го държи около върха ,къде със съдии ,къде с късмет ,къде с "ритане на обувки" ... но успяваше ,макър и игра да нямаха в последните 2-3 години и при него ,но вървяха по инерция -а сега вече трябва да се върви нагоре и ......... .

4

тоти

преди 9 години

До с.бре, бре, бре...4 финала за кеш - два спечелени и два загубени (не че играхме блестящо, но това все пак беше най-силната барса) всичките на късмет ли ги е избутал Съра? Че той си е жив магьосник тогава. Влияе на съдиите в Англия, на съдиите в Европа...Аман от палячовци като теб!

3

Анонимен

преди 9 години

Прав е, аз съм фен на "Юнайтед" още от времето на Кантона и отборът никога не е изглеждал толкова жалък, плах и безсилен. Предвид играта този сезон, изненадан съм, че изобщо са на трето място в момента.

2

с.

преди 9 години

Юнайтед са сбирщина от житни бегачи и единственото,което ги правеше отбор беше шотландското кърканде,което освен,че успяваше да ги мотивира влияеше на съдии и ФА и неведнъж имаше доста спорно съдийство в полза на тоя отбор!Към това с чиста съвест можем да добавим и доста късмет,който ги покриваше неведнъж!Типичен пример е подхлъзването на Тери!Така или иначе обаче с или без Руни мисля,че в близките години Юнайтед няма да имат кой знае какви успехи!

1

Анонимен

преди 9 години

За да се оправят нещата трябва да бъде освободен Руни. Какво направи Руни за 10 години за МЮ и Англия? Едно голямо нищо, а беше обявен за голям талант! Англия отпадаше още в групите на европейските и световни първенства, а с МЮ има два загубени финала от Барса и един спечелен срещу Челси през 2008 г. / ако Тери не се беше подхлъзнал на дузпата /.А този човек получава една огромна заплата и не дава нищо.