5

Marquez

преди 9 години

Никой не му е виновен на Роси,че се луташе между Дукати и Ямаха ! Великите състезатели са били и ще бъдат в *** с тиквените гуми - Репсол Хонда !!! Майкъл Дуън,Кейси Стоунър ( ако не се бе отказал,щеше да стават луди състезания ),Марк Маркес сега ..... а повечето титли са му били в слаба конкуренция.Кога му е последната титла ??? Защо сега не стане световен ??? Защото си пази здравето и го е шубе.А Маркес е луд и ще е луд и на 45 !!! Репсол Хонда завинаги на върха !!!

4

Анонимен

преди 9 години

Доктора е най великия на две колела а съм гледал състезатели като Уейн Рейни ,Кевин Шванц ,Мик Дуан

3

Анонимен

преди 9 години

Голям пич! Да е жив и здрав! Още помня след мача на световното Италия-Франция, Матераци и главата на Зидан, та още помня Роси как като спечели поредната си победа, съблече екипа и се прибра в бокса с фланелка с надпис за Матераци, Италия и като заигравка към Зидан и Франция. Франция тогава беше много посърнала. Голям майстор, голям пич и в живота. Само Джакомо Агустини му е някаква конкуренция в историята на Мото ГП, като освен победите си правеше и моторите сам. Да е жив и здрав!

2

АНТИ

преди 9 години

Да е жив и здрав "Магарето" и да е свободолюбив като всеки Водолей!

1

Moto GP

преди 9 години

Марк Маркес е много по-добър от Роси ! Докато стане на 36 ще го е задминал по победи ! Роси не е нищо особенно.Маркес е много по-опасен.Натиска,шмугва се в невъзможни коридори покрай съперниците.Дано се опази от контузии и да мачка !