88

SS

преди 9 години

Мир - да. Но не, ако е "проектиран" от чудовището Путин!

87

Анонимен

преди 9 години

Авторът на бестселъра Продажни журналисти Улфкоте:Най-важните статии, подписани с моето име, не бяха писани от мен, а от спецслужбите. Бях си обикновен писач, а те ме направиха известен, защото ми даваха информация, до която никой не би могъл да има достъп. Имаше и статии, които бяха американска пропаганда и даже дезинформация. От 3500 материала, които съм пуснал във Франкфуртер Алгемайне, 10-20% да са си чисто мои. В началото се гордеех, че в редакцията идват хора от службите, дават ми текстове и ме молят да ги публикувам.

86

Анонимен

преди 9 години

Лидерът на радикалното украинско обединение Десен сектор Дмитрий Ярош заяви, че неговата групировка не признава минските споразумения и ще продължи военните действия той написа това в своя Twitter. Явно Путин и Русия отново ще са виновни за продължаване на воните действия.

85

Путин Стратег

преди 9 години

По принцип войната в Украйна бе спечелена още миналата пролет. Условието за влизане в ЕС е да няма гранични конфликти. Условието за влизане в НАТО е същото. Първо трябва да бъдат разрешени споровете и тогава се кандидатства. Това се прави с цел да не бъдат въвличани ЕС и НАТО в конфликти. Такъв е случая на Сърбия например. Тя трябва да разреши проблемите си със съседите като Хърватия, Косово и т.н. При това Украйна не може да влезе в ЕС и следователно ще ги държат бедни и гладни.

84

Вуни

преди 9 години

Не бе, не сърми. Изпуснал е тенекия сирене, след което над луганск се е образувал облак с формата на гъба, а шведски АЕЦ е засякъл петнаесе бекерела над средната норма за сезона.Те така е станало!

83

4км

преди 9 години

до 130.... е нямам думи...ти ако вярваш на това си за 4ти км. там при ония с меките стени и ризите с дълъг ръкав...

82

Shark

преди 9 години

До мп. А американците във Виетнам какво правиха?? Или фразата "Обичам мириса на *** рано сутрин" звучи като покана за чай?? И да те изпреваря, не излизай с номера че е "като на кино" защото веднага ще ти кажа за книгата "Три чаши чай" че е като в художествена литература! Нали!!!

81

Румбо

преди 9 години

Поръчката за война е дадена(от САЩ) и парите са платени!Как да има мир?!Докато изпълнителя или поръчителя не бъдат елиминирани,няма оправяне!За САЩ е още рано,но времето на Киевската Хунта май изтича.

80

мп

преди 9 години

Който освен да пише в ДИР-а може и да чете,нека прочете книгата ,,Три чаши чай''-да видите какво са правили руснаците в Афганистан.Те са луди.Допреди 30год.имаше части в СССР,където още викаха-,,за родину,за сталину''правеха си ордени от ламарина и незнаеха,че е умрял.

79

взгляд

преди 9 години

до 48 ч какво ще стане меркел и оланд вече коленичиха на ред е о бонго иначе в котелниково американските воиничета ще загинат героиски за "родината

78

Анонимен

преди 9 години

Няма да има нито кървава баня нито мир. Огънят няма да гори буйно, но ще тлее още дълго.Военните огнища са си бизнес, за съжаление.

77

Анонимен

преди 9 години

Руските терористични войски са получили заповед от терорист номер 1 Путин да превземат Дебалцево и Мариупол до 0 часа на 15.02 т.е. руските терористи разполагат с 33 часа да изпълнят заповедта на главнокомандващият си.

76

Мора

преди 9 години

До АнонименПри всички положение само урките са ненаситни, ако те спрат да обстрелват градовете никой няма да стреля по тях, така, че си направи извода как може да спре тази война.

75

Мора

преди 9 години

До АнонименЯвно си много далеч от живота, та нали американците казаха, че са инвестирали 5 милиарда за да се стигне до тук. Урките постоянно прелитат в САЩ за инструктаж, а само Обама не ходил до Киев. Така, че не се излагай.

74

Анонимен

преди 9 години

Тупин обичал да пие кръв преди лягане! Така че конфликта ще продължи още дълго време, докато напълно вампиряса!

73

към журналистите:

преди 9 години

Кукуригууу, добре ли спахте, а мъй работали!

72

Уточнение

преди 9 години

До спомeниДа , но тогава имаше светско общество, социален напредък, равноправие за жените, а полята бяха засети с рози. При талибаните поддържани от сащ на същите поля има опиум, на жените сложиха бурки и започнаха да ги бият като кучета, а афганистанците ужасени от чудесната "демокрация" бягат от страната си та чак тука идват. Можеш да ги видиш по българските бежански лагери ако не вярваш.

71

Пацо

преди 9 години

Да спрат водката на воюващите страни и действията ще затихнат сами! Ако се абстрахираме от политиката и политическите причинии, и познавайки манталитета на украинци и руснаци, военното ежедневие на ангажираните с военни действия си го представям като един безкраен запой! Разнообразяван отвреме на време със сватбарско безцелно гърмене със зачисленото леко и тежко оръжие. Спомнете си филмите "Особености на руския...." Затова и никога не се знае откъде идва огънят и каква е целта на обстрела!

70

Анонимен

преди 9 години

Никъде никой досега не е видял американец в Украина нито пък те да са подкокоросали *** Путин да избива своите първи братовчеди.Просто от Москва така си решиха-откраднаха Крим и решиха да разрушат Източна Украйна1 защото знаят, че тези територии никога повече няма да бъдат техни. Нали знаете - Когато умира катъра най-силно рита, за да причмини повече щети и мъка на тези, които се откъсват от прегръдката на най-скапаната и ретроградна държава в света - Жалка Русия!!!!

69

Другия Герчо Стояно

преди 9 години

Снощи Обама на пресконференция в Белия дом на въпрос от журналист за държанието на Путин в днешната ситуация е казал;Трябва да се съобразяваме с този,защото ,изглежда, само той до сега е направил най-точния извод от Втората световна война и е корегирал даржанието на Русия спрямо нас. Най-добре това се видя за държанието му към събитията ,които ние му насадихме в Украйна и трябва да се съобразяваме ние с тази промяна.