32

Анонимен

преди 9 години

искат при санирането целия блок да няма вътре в апартаментите да няма никакви сабаряне на стени вцелия блок и терасите да не били остъклени така ни обясняваха в малък старозагорски град на събрание замесник мининстър ЕВЕНТОАЛНО НЯМА ДА САНИРАТ НИТО ЕДИН БЛОК САМО ЩЕ ВЗЕМАТ ПАРИ ЗА ПАСПОРТА

31

Анонимен

преди 9 години

Терасите,просторите,климатиците да са по конец.Ама Лиле и вие от правителството като се наредите искам да сте по конец.Накарай другите да хапват повече и да сте еднакви килограми, за да има естетическа красота.Оня клющавия Москов като застане до теб и разваля естетиката.Всички трябва да са като теб за да има красота и естетика.Заеми се с въпроса!

30

Перко

преди 9 години

Санирането никак, ама никак няма да е безплатно за собствениците на жилища. Външните СМР не са страшни - укрепващи колони, изолация и т.н. Какво се случва с вътрешните обаче? Смяна на щрангове, електро инсталация, ако се наложи и заварки да се укрепват ... Къде да отидат живущите по време на работата? Как ще се осъществява достъпа на работещите в жилищата? С покъщнината какво правим? Твърде много въпроси без отговори ...

29

Анонимен

преди 9 години

Ще стане забавно когато на някой ново саниран и прясно боядисан панел му се сринат заварките и се срине. Тогава какво ще стане? Ще уволнят някоя пионка и ще продължат смело да си нрадат.....А ние понеже сме овце ще покимаме неразбиращо и ще се успокоим сс това че живеем в България - страната на неограничената глупост....

28

Бойко

преди 9 години

Моите фирми ще санират, другите ще духат супата.

27

Киро общака

преди 9 години

За панелките е по важно да се укрепят връзките отколкото до се лепи стиропор , да се запечатва и ускорява процеса на ерозия на заварките.....

26

Герб+търг=измама

преди 9 години

Я, Герб искат да санират партийната каса.......Не се наядоха тия изедници!

25

неравноправие

преди 9 години

Искам за тухлените апартаменти да се отпускат пари поне за ПВЦ дограма!!!!! Ние плащаме двойно по големи данъци от панелките, защо ни игнорират?

24

Анонимен

преди 9 години

Искаме 100 см стиропор и 10-слойна дограма. Енергиен клас А++++++++++++++++++++

23

bojinkata

преди 9 години

"Ако собствениците не са съгласни със задължително предписаните дейности, сградите им ще отпадат от програмата и хората ще си платят за техническите паспорти." Опааааа, пак става въпрос за някакви пари, които задължително трябва да се платят! Не се накрадаха тези комунисти -гербери!!!!

22

Ataka sausage fest

преди 9 години

По цял ден говорим за гей секс и плюем срещу България за 24 рубли на ден, което си около 73 стотинки.

21

Анонимен

преди 9 години

Абе пичове,не сте ли разбрали,че безплатен обяд няма?Ще ви налепят стените с евтин стиропор,ама ръждивите заварки на панелите,кой ще ви оправи?Те веднъж да ви включат в списъците,пък после през носа ви ще го изкарат това саниране!

20

Анонимен

преди 9 години

Според Унуфри - народа ни е *** защото не приема 'щедрото' Герберско предложение (да напълни партийните каси и се зароби)Ама за мен - е знак че народа не е толкова ***! Като изключим гласоподавателите на Герб (а както знаем те са една доста малка част от населението за щастие)

19

Анонимен

преди 9 години

До Unufri 18Нема страшно - не е задължително (за сега) ама ако не се запишат достатъчно *** - ще го направим задължително. Гарантирано от ГЕРБ!

18

Анонимен

преди 9 години

тази ще *** микрофона ...

17

Анонимен

преди 9 години

До Unufri - или да ти викам "Лиле", май ще е по точно?Никой не е против доброто - дори и 'простите' според теб Българи. Ама ако не си и ти '***' - и четеш какво пише горе - и не си наистина самото "Лиле" - ще видиш какъв капан слагат на хората и че всичко е за келепир на 'наши хора', не за шараните които се хванат на примамката.

16

#$&

преди 9 години

Тия микрофони как ги държи.. Ах на мама!

15

Unufri

преди 9 години

И между другото - санирането не е задължително - по желание е. След като смятате, че има заговор и ще дойде съдия изпълнител заедно с двама банкери да нaeбaт вас, жена ви и дъщеря ви - еми не подписвай бе аланкоолу. Толкова е просто!Не подписваш, живееш си целогодишно на естествен мексикански климатик в разкапаната от всякъде панелка като от декор на филм на Хичкок и си свиркаш.Яяяя маха. Ще ми санират те!

14

Анонимен

преди 9 години

До UnufriНищо не предлагат,просто търсят път да краднат малко парици :))

13

УРКО

преди 9 години

До UnufriСТРАНДЖАТА-не изпадай в шизофрения. А по-добре, отивай да крепиш седалището, на тази от снимката.